Cinsel Yaşam Bayram süresince i̇lişki yaşadınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yoksa anca et doğramakla mı meşguldunuz :D Bayram süresince i̇lişki yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mr_Morgan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kaçak et kesiyordum bayram boyunca dinlene dinlene 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben ne ilişki yaşadım, ne de et doğradım. Tüm bayramı evde oturmakla geçirdim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Komşunun annesiyle oldu bişeyler ama vakit azlığından fazla olamadı 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. evet ama pısmanlıkta oldu 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Bayadır yok 1 ay olcak heralde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilim uzakta yani bana yalnızlık paso 0 27 Yorumla Soran +1 yıl Uzak ilişkilerin vazgeçilmezi de yok sanırım :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani yapacak bir şey yok kavuşmak çok güzel oluyor Yorumla Soran +1 yıl Kavuşunca acısını çıkartıyorsan tabi beklemek değer :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zabaha kadar durmaz Yorumla Soran +1 yıl Zabaha kadar adamı kaldırtabiliyorsan valla senden de korkulur sdfsdfds Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep yüksek boşalıyor bidaha istiyor boşalıyor bir daha. Benle öyle oluyormuş o da şaşkın Yorumla Soran +1 yıl Canına okuyor sabaha kadar sdfdfsdfsd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo öyle denilemez bende onun karşılıklı Yorumla Soran +1 yıl Sende doyumsuzsan tabi farklı o yoruluyordur sdfsdfsd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkimiz aynıyız ya o yüzden bu kadar mük zaten Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeden bütün her şeyi denemedim demezsin en azından sfsdfds Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenmek gibi Bi derdim yok Yorumla Soran +1 yıl Rahatlamak mı amaç :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ya sevgilim adam. Evlilik saçma bir kurum çocuk istemiyorsan bir gereği yok Yorumla Soran +1 yıl Evlilik kanunen bir çok konuda senin haklarını koruyor aslında. Diğer türlü adam seni kullanıyormuş gibi hissetirmez mi sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişkiyi karşılıklı yaşıyorum ben. Kullanılmak diye bsey yok bana göre. Maalesef türkiyede kadına değer verilmediği için kadının istekleri arzularıda kulak arkası ediliyor. Erkek hep ön planda. Bir erkekle bir kadın ayrılınca kadına yazık diyorlar Yorumla Soran +1 yıl Genelde öyle tabi düşünce yapıları. Halbuki kadın istese 30 kişiyle bile yapabilir yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef Yorumla Soran +1 yıl Takmamak lazım senin dediğin gibi zevk alıyor musun sonuçta o önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır zevk değil. Aklın kalbin doyması önemli bunu sağlarsa yatak inanılmaz oluyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Onlar sağlamadan zaten yatan bir kadın olmaz diye düşünüyorum bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok var da kaliteli olmuyor işte Yorumla Soran +1 yıl Ollmaz tabi zevk alacaksan her duygudan almalısın doyuma ulaşman lazım. Nereden nereye geliyorsunuz ya yakın misiniz birbirinize Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir saat yol normalde de Bn tatil olduğu için memlekete geldim iki ay görüşemicez Yorumla Soran +1 yıl Maşallah :D Memleket neresi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir yer işte boş ver Yorumla Soran +1 yıl Peki sen nasıl istersen :D Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Evet yaşadım 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Bayramda sevgilini de mi yoldan çıkardın fghfghf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kaçak et kesiyordum bayram boyunca dinlene dinlene
Ben ne ilişki yaşadım, ne de et doğradım. Tüm bayramı evde oturmakla geçirdim.
Komşunun annesiyle oldu bişeyler ama vakit azlığından fazla olamadı
evet ama pısmanlıkta oldu
İlk gün et sonrası hayat
Bayadır yok 1 ay olcak heralde
Sevgilim uzakta yani bana yalnızlık paso
Uzak ilişkilerin vazgeçilmezi de yok sanırım :D
Yani yapacak bir şey yok kavuşmak çok güzel oluyor
Kavuşunca acısını çıkartıyorsan tabi beklemek değer :D
Zabaha kadar durmaz
Zabaha kadar adamı kaldırtabiliyorsan valla senden de korkulur sdfsdfds
Hep yüksek boşalıyor bidaha istiyor boşalıyor bir daha. Benle öyle oluyormuş o da şaşkın
Canına okuyor sabaha kadar sdfdfsdfsd
Yoo öyle denilemez bende onun karşılıklı
Sende doyumsuzsan tabi farklı o yoruluyordur sdfsdfsd
İkimiz aynıyız ya o yüzden bu kadar mük zaten
Evlenmeden bütün her şeyi denemedim demezsin en azından sfsdfds
Evlenmek gibi Bi derdim yok
Rahatlamak mı amaç :D
Hayır ya sevgilim adam. Evlilik saçma bir kurum çocuk istemiyorsan bir gereği yok
Evlilik kanunen bir çok konuda senin haklarını koruyor aslında. Diğer türlü adam seni kullanıyormuş gibi hissetirmez mi sana
İlişkiyi karşılıklı yaşıyorum ben. Kullanılmak diye bsey yok bana göre. Maalesef türkiyede kadına değer verilmediği için kadının istekleri arzularıda kulak arkası ediliyor. Erkek hep ön planda. Bir erkekle bir kadın ayrılınca kadına yazık diyorlar
Genelde öyle tabi düşünce yapıları. Halbuki kadın istese 30 kişiyle bile yapabilir yani
Maalesef
Takmamak lazım senin dediğin gibi zevk alıyor musun sonuçta o önemli
Hayır zevk değil. Aklın kalbin doyması önemli bunu sağlarsa yatak inanılmaz oluyor zaten
Onlar sağlamadan zaten yatan bir kadın olmaz diye düşünüyorum bende
Yok var da kaliteli olmuyor işte
Ollmaz tabi zevk alacaksan her duygudan almalısın doyuma ulaşman lazım. Nereden nereye geliyorsunuz ya yakın misiniz birbirinize
Bir saat yol normalde de Bn tatil olduğu için memlekete geldim iki ay görüşemicez
Maşallah :D Memleket neresi ya
Bir yer işte boş ver
Peki sen nasıl istersen :D
Evet yaşadım
Bayramda sevgilini de mi yoldan çıkardın fghfghf
yaşadım evet
Oldu evet