vahşi hayvanlardan mağaralara sığındığımız döneme kadar gider en derin korkumuz hayatta kalma değil mi?
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet öyle. Zaten bir çok insanın, tehlikeli yerlerde, tehlikeli şekillerde, yakalanma ihtimali olan halka açık alanlarda sevişme gibi fantezisi mevcut. Yüzdesi de çok yüksekti sanırım bir kaç araştırma görmüştüm ama kanıtlayamam 😂
Çankırı’nın bir köyünde yaşayan Vedat Ö.’nün önce dayısının eşi S. K. ile ilişki yaşayıp ardından da dayısının kızıyla evlendiği ortaya çıktı. Vedat Ö.’nün kayınbiraderi ve baldızı çocukları çıktı. Kayınvalidesinden 2, kızından 2 çocuğu olduğu öğrenildi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim yok fantezim
vahşi hayvanlardan mağaralara sığındığımız döneme kadar gider
en derin korkumuz hayatta kalma değil mi?
Evet öyle. Zaten bir çok insanın, tehlikeli yerlerde, tehlikeli şekillerde, yakalanma ihtimali olan halka açık alanlarda sevişme gibi fantezisi mevcut. Yüzdesi de çok yüksekti sanırım bir kaç araştırma görmüştüm ama kanıtlayamam 😂
Neden korku olsun ben bunun bir ozenti ve merak olduğunu düşünüyorum
Korku değil korkuya dayanmasını tartışıyoruz.
Ben bunun bu konularda fazla video izleme ile alakalı olduğunu düşünüyorum
Bu bir cinsel terapistin yorumu. Eminim vardır bilimsel bir alt yapısı ve dayanağı.
Mutlaka vardır. Bunu anlamak için onun sorularına muhatap olmalı ve onun danışani olmalıyız. Ben de kendi tecrübe ve fikrimi paylaştım.
Teşekkür ederim harika yorumdu.
Rica ederim. Ama istediğin cevap olduğunu sanmıyorum
Beklentim yok ki. Ortak paydada buluşmak zorunda da değiliz. Medeni cevap ve fikirler, güzel olması için yeterli.
Az beklenti çok mutluluk: ) sana katılıyorum
Evrimsel olarak atalarımızdan geçenler de var.
Be gibi mesela?
Öyle bir fantezim yok.
Korkuyla alakalı bir şey değil bence
Bilmem seksolog öyle demiş. Vardır heralde bilimsel bir kaç veri elinde.
İki kişi veya grup seks yapmayı istemenin neresi korkuyla alakalı
Aldatılma korkusu, kaybetme korkusu. ?
Peki baldız ya da kayın fantezisi
Tabu baskısı korkusu?
Toplum korkusu?
Yasak ve günah olduğu için insanlara cazip geliyor
Allah korkusu.
O yüzden mi enset ilişkiye giriyorlar demek ki Allah korkuları yok
Genelde allah korkusu olan insanların akraba evliliğinden sakat çocukları oluyor. Bir ateistin akraba evliliğinden sakat bir çocuğu olmaz.
Baldız ya da kaynana olarak düşünmek ensest ilişkiyi saçma olur. Amca oğlu hala kızı da ensest ilişkidir.
Çankırı’nın bir köyünde yaşayan Vedat Ö.’nün önce dayısının eşi S. K. ile ilişki yaşayıp ardından da dayısının kızıyla evlendiği ortaya çıktı. Vedat Ö.’nün kayınbiraderi ve baldızı çocukları çıktı. Kayınvalidesinden 2, kızından 2 çocuğu olduğu öğrenildi.
Bunlardan çok var. Palu ailesi de daha dramatik olan şey. Cinle öcüyle kandırılarak kullanılan cahil insanlar.
Yazık bu insanlara.
Bu dünyanın bir çok ülkesinde mevcut olan şeyler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!