sevişme esnasında kulağınızın dibinde ne söylese hoşunuza giderdi?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılSessiz tahrik edici nefes alıp verme kafi
04 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi? katılıyorum veya bir ismimi bile kısık sesle sayıklasa yeter bu bana
- +1 yıl
Evet öyle. Arabada yapacaksınız sanırım
Soran+1 yılahahah ne alakası var yahu 😂😂😂
- +1 yıl
hdjshsgs
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
28Cevap

...
01 Yorumla
Soran+1 yılyaaaa çok Çok kötüsün 😂😂
+1 yılErkegimm daha hızlı daha sert süpersin parçala beni acıma gibi gibi eğer küfür falan seviyorsan yatakta biraz daha argoya kaçabilir 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıl"bedeninin her zerresini kendi bedenimde hissetmek cok guzel bir duygu bana cok iyi geliyorsun" sonra boynunda kocaman bir öpücük 😉
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları argo -kufur sever. Bazıları romantik kelimeler sever
03 Yorumla
Soran+1 yılmesela? saysana ne gibi kelimeler
- +1 yıl
burada yazamam. Sen anladın işte
Soran+1 yıltamam tamam öyle olsun anladım 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSiteden ceza yememek için buradan yazmayacağım :)
05 Yorumla
Soran+1 yılyemezsin yaaa yaz sen yaz 😄
- +1 yıl
Özele gelirsen yazarim cidden :)
Soran+1 yılyooooo ben gizliyimmm 😂
- +1 yıl
Yazamam o halde :)
Soran+1 yıltamam 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişinin duymaktan hoşlandığı şeyler söylenir, çünkü herkesin zevkleri farklıdır
00 Yorumla
+1 yılNefessiz bırakacağım için bir şey diyemez sürekli inleyip , bağırtacagım için 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha Sert olabilirsin
Seninle terlemek istiyorum
Bebeginsem kucagında gezdir o zaman00 Yorumla
+1 yılYazarsam kaldırırlar, malum artık her şeyi kaldıran tipitip modlarla ve her şeyi şikayet eden mental olarak stabil olmayan pembe üye dolu site
05 Yorumla
Soran+1 yılolsun yaz sen 😄 bisey olmaz
- +1 yıl
Mesaj at
Soran+1 yılboş ver o zaman 😄
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok bu site böyle, cinsellikle alakalı cinsel cevapların kaldırıldığı, sosyal site olarak tanımlanıp iletişim amaçlı diye gönderi kaldırılan kendi ile çelişen tuhaf bir site
Soran+1 yılanlıyorum seni tamam o zaman sen bilirsin, zorlama yok 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine ben az önceki surudan
Fısıldayabilirim sadece
00 YorumlaSenin ne söylense hoşuna gider
08 Yorumla
Soran+1 yılözel birsey söylemesine gerek yok... kısık sesle ismimi bile sayıklasa beni tahrik eder!
Soran+1 yılherşeyi dese olur ama birsey demezse bile sirf inlemesi ve ismimi söylemesi bile yetiyor bana. konu ben değilim ya, ben size sordum 😄
Soran+1 yılyok sağol tsk ederim
Soran+1 yılburadaki sohbet yetiyor bana 😊
Sabah Sabah libido tavan yaptı herhalde 😁
068 Yorumla
Soran+1 yılyok be ne alakası var merak ettim sadece 😂
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılyaz yaz herkes merak ediyor 😂😂
Soran+1 yılbunun yaşın ile ne alakası var bakalım 😄
Soran+1 yılyok etmeyelim ben kendimi gizli tutmayı tercih ediyorum 😄
Soran+1 yılyaş konusunda da anladım seni
Soran+1 yılben özelliğimin farkında olduğum için kendimi kasten gizli tutuyorum. yok e posta kutum var ya ohoooo sen anla. ayıptır söylemesi zekiyimdir yani. bile bile başımı agritmak istemem yani 😉 böyle kısa ve öz sohbetler daha hoşuma gidiyor benim 🙊
Soran+1 yıldoğrudur beyfendi 😄
Soran+1 yılkaçtığım yok... istikralciyim ben bu konuda 😄 o yüzden boşuna çaba sarf etme. tatlı tatlı sohbet ediyoruz işte fazlasına gerek yok 😊
Soran+1 yılerkek milleti durmaz!!!
Soran+1 yılhı hı tabi tabi bende safım ya yedim 😏
Soran+1 yılhadi ordan yemezler... sohbet et et et ondan bir yerlerin kalkacak ondan sonra suçlu ben olacam. ne? tahrik ettim diye. hadi yaaaa 😂😂😂 aman aman yok ben o raddeye gelmek istemiyorum. benim amacım burdan kısa hoş sohbet edebilmek 😊
Soran+1 yılşaka bir yana gerçekten sağol.. ben kimseyle burdan özelden görüşmüyorum, arkadaş edinmiyorum. benim burdaki maksadım arada bir girer şimdiki gibi sohbette dallarım sonra da ortadan kaybolurum. o yüzden de prensip gereği kendimi gizli tutuyorum. anlayışla karşılayacağını umut ediyorum 😊
Soran+1 yılanlayışın için gönülden tsk ediyorum sana 😊
Soran+1 yılbende hayret ettim zaten. Allah Allah dedim bu beni nasıl takibe alacak diye (bisey demedim o yüzden) 😂 diyorum ya sana gizli kutuyum ben 😄
Soran+1 yılben değil sen kaşınıyorsun 😂😂 yahu burada o kadar hesabı açık güzel kız varken onlara sarsana kendini. bana niye takıldın 😂 ben uğraşamam. bak bana küçük hanım diyorsun ama benim yaş 34 yaşl ve bir o kadarda çirkinim. vallahi uğraşma benimle 😂
- +1 yıl
Sana güzelsin ya da çok iyisindir diye bir yaklaşımım olmadı ki 😇 Her kadın ayrı güzeldir bu arada 😁
Beni ilgilendirmiyor burada ki kızlar 😁 Ya gerçekten şu muhabbet daha da ilgimi çekiyor istemsizce 😁 Prensiplerin değil ama normal bir muhabbet için takip şart küçük hanım 😁 Benden bir tık büyük olabilirsin buda gayet iyi 😁
Soran+1 yılhep aynı şeyi dediğim için başka ne diyeceğimi bilemediğim için sessiz kaldım 😅
Soran+1 yılne farkı bu? biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz beyfendi?
Soran+1 yılciddi olmaya başladım da ondandır 😅 yok yok boşladıgımdan değil işim çıktı
Soran+1 yılbenim aslında küçük beyfendiler ile işim olmaz da neyse sohbet hoş diye aldırış etmiyorum 😅 sen daveti maveti sil at kafandan lütfen. olur mu? yok ya ne tatili haftasonu ev işleri var (olmaz olsun) 😂🙈 neyse saka bir yana ben çıkıyorum artık Ahmet. sana tekrardan tsk etmek istiyorum beni zorlamadigin için ve herşeyden önce saygı ve anlayış gösterdiğin için. ben buna çok önem vede değer veren insanımdır. sağol memnun oldum 😊
Soran+1 yılIsmim Seray! ne zaman gelirim, ne zaman dönerim Allah bilir 😄 kendine iyi bak. bye Ahmet Efendi 🙋🏽♀️
Soran+1 yılAhmet? 🤔😅
Soran+1 yılhala bekliyor musun? neyi bekliyorsun? yahu kaç gün oldu unuttun sandım beni 😂🙈
Soran+1 yılAhmet bana bak işten çıktım ve eve yeni vardım ben. hani olurda yazarsan ben müsait olmaya bilirim. o yüzden haber etme gereği duydum sana bekleme beni diye 😅 ben dönersem geç vakit burada online olurum (oda atıyorum saat 22 buçuk gibi bulur) 😅 gerçi konuşacak ne var onuda bilmiyorum ya 🤷🏽♀️ neyse grsz
Soran+1 yılhuuu Ahmet efendi kaçırdın beni yine, bence vazgeç 😂 sağlık olsun de geç. ben yatıyorum Allah rahatlık versin 😊 belki bir gün görüşürüz denk düşersek... hadi kib bye 🙋🏽♀️
Soran+1 yılsen kafayı yemişsin, kafaya takacak ne varsa. kafana illaki takacak birsey istiyorsan toka tak (tabi oda saç varsa olur) 😂 sen beni tanımıyorsun. inadım inattır. o yüzden takiplesmeyide unut. senelerdir buradayim hiç kimseye bu zamana kadar ayrıcalık yapmadım. bencede sağlık olsun. nerelerdeyim çalışıyorum 😅
- +1 yıl
Nerde çalışıyorsun? Masa başı iş anladım kadarıyla miss 😄 Yok be iyi anlamda taktım kafayı yani etmelisin diye düşünüyorum herşeyin bir ilki olmalı insanın hayatında 😄 Seni tanımıyorum tabi ki tanışmak için zaten bunca amaç 😄 Belki tanıyınca daha çok sevicem muhabbetini ya da sen sevmiceksin falan 😄 Olsun varsın ben böyle de memnunum senin prensiplerine karşı saygı duyuyorum küçük hanım😄 Bu arada bende ofisteyim 😄
Soran+1 yılçattık 😂😂 evet bende ofisteyim. iş arkadaşlarım rahatsızlanma sebebi ile beni tek başıma bıraktılar 😭 her yerden ismimi duyuyorum hesabı herkes benden birsey istiyor 🙈 sağlık sektöründe çalışıyorum. almanyada hasta bakım servisi bu çalıştığım yer. biraz karışık bir çok şeye bakıyorum, öyle yani (anladıysan helal olsun) 😂😅 senin mesleğin ne nerde çalışıyorsun?
Soran+1 yılbu arada prensiplerime karşı saygı duyduğun içinde tekrardan ayriyetten tsk ederim 😊
- +1 yıl
Çattın bana 😅 Çat canım ben de sana çatmayı çok istiyorum 😅
Çok geçmiş olsun iş arkadaşlarına 😅 Yapabileceğim bir şey var mı? Rahatsızlanmalar için tabi 😅
Almanyada yaşıyorsun öyleyse süper 😅 Daha detaylı anlatırsın tabi ki müsait zamanda 😅
Ben de dijital pazarlama uzmanıyım 😅 İnternet üzerinden dijital reklam gördüğün tüm reklamlar diyeyim yani 😅 Uluslararası şirketin reklam hesaplarını yönetiyorum. Amerika menşei. Ek olarak kendime ait küçük şirketim var çikolata üzerine 😅
Takipleşmeye gerek yokmuş aslında buradan da konuşabiliyoruz ama işte nereye kadar ahh kaderr ahh 😅
Soran+1 yılAhmet birsey soracam sana... ben niye bu kadar senin ilgini çektim, harbiden çok merak ediyorum doğrusu... istersen şimdi cevap vermezsende olur. istersen akşama görüşelim uygun görürsen 😅 işimiz gereği engel olmayalım birbirimize diye 😄
- +1 yıl
Samimiyetle söylüyorum. Gerçekten muhabbetin çok ilgimi çekti. Konuşman. Düşüncelerin 😌 Aslına kalırsak asıl sebeplerim bunlar diyebilirim. Ve define gibisin. Böyle konuştukça daha da merak ediyorum.. Akşamda görüşebiliriz, gündüz de hiç bir problem yok 😅 Akşam gece diyeyim yani şimdi ben türkiye'de olduğum için amerika saatine göre gece 10-11 sularında toplantılarım olabiliyor :) Ama farketmez istediğin zaman burada olucam 😅
Soran+1 yılAllah Allah enteresanmış 🤭😄 onur duydum ve gönülden tsk ederim sana. hmm anlaşılan saatimiz pek uyuşmuyor 😄
Soran+1 yılAhmet kusura bakma zırt pırt yazamıyorum sana 😖 yoğunum
Soran+1 yılaldın mı mesajımı?
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. ''benimsin şu an içinde hissediyorsun erkeğini ''
012 Yorumla
Soran+1 yılvaaaaaaay eig 😏👏🏽👍🏼
Soran+1 yıltabikisi, zekiyimdir 😆
Soran+1 yılyerine göre diyelim 😄 ahaha
Soran+1 yıliltifatın için tsk ederim 😆
Soran+1 yılgelmeyiz gelmeyiz merak etme beeeeeeen kilometrelerce çok uzaklardayimmmm 😂😂
Soran+1 yılAlamanya 😂
Vur vur inlesin bütün komşular dinlesin
00 Yorumla
+1 yılofff pompalı, sk aşkım sk sk sk
00 YorumlaSonuna kadar hissettir bana cümlesi
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha sert yap
ya da içime boşal00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazilarini or sbum bile cildurtiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDibime dibime boşal erkeğim sapla sert şekilde de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO r o.. pum/ seni miktircem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok var ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılanaldan yapalimmi
00 Yorumla
+1 yılküfür
00 YorumlaDaha sert s. ik beni denmesi
00 YorumlaSenin ylarim de
00 YorumlaBeni sertce becer denmesi
00 Yorumla
+1 yılBurdan olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılolur olur yaz sen 😄
- +1 yıl
Nau Nau
Soran+1 yılok ok 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılHükümet istifa etti
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkide kullağa kısık sesle söylenecek söz ya da kelime söyleyin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne