Sevmediğim biriyle sırf parası için evlendim. Sevmemem sorun olmaz diye düşünmüştüm. Seks falsn sıkıntı olmaz bende zevk alıcam sonuçta diyordum ama olmadı. Onunla yatmak istemiyorum ona da hazır hissetmiyorum dedim. O da birlikte olmakta haklı olarak ısrarcı. Evleneli 3 hafta oldu hala birlikte olamadım. Onunla birlikte olurken başkasını mı hayal etsem kolay olur bilmiyorum. Rahat ss yapmam için ne yapmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Alkol ile rahatlamaya çalışabilirsin.
- Işığı kapatmasını iste ve öpüşmenin mümkün olmadığı yani yüz yüze olmayacağın pozisyonlar seçebilirsin. Eğer eşin sert seviyorsa bu pozisyonlar onun da çok işine gelecektir.
- Bu sayede gözlerini kapatıp bir başka etkilendiğin erkeği düşünüp, sanki o yapıyormuş gibi odağını artırabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 hafta fazla bile sabretmiş adam. Parası için evlendiysen hiç kusura bakmayacaksın. Tüm bu süreçte ne kadar para harcamışsa, senin de o kadar borcunu ödemen gerek adama. Madem para içindi, parayla birlikte olduğunda ne kadar ödeyecekse sen de ona o kadarını borçlusun
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet hoşlandığın biri yapıyormuş gibi hayal et onun altında kıvranan kıvranan emerek gömerek ilişki yaşadığını farzet hem zevkli bir ilişki yaşamış olur hemde evlendigin çocuğu şaşırtır mutlu etmiş olursun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani aslında bunun üstesinden gelebilirsin ama tabi kendini psikolojik olarak buna hazırlaman lazım bunun içinde bazı püf noktaları var buradan çok fazla detay veremiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılOlamazsın
00 Yorumla
+1 yılSenin için önemli olan para olduğuna göre küçük bir fantezi yapın... 100 Dolarlık bir banknotu ortasından delip, aletine geçirsin ve öyle ilişkiye girin. Bu seni azdıracaktır.
613 Yorumla- +1 yıl
Füze değil atom attın bro ben bile etkilendim 🥶
- +1 yıl
@LeeCooper2002 Hakkını vermek lazımdı :)
- +1 yıl
@benibo-lebil Bravo yine orijinal cevap vermişsin ;) Peki kocası soru sahibini nasıl tanıyamamış gerçek yüzünü nasıl görememiş ki enteresan..
Soran+1 yıl@DarkDesire görücü usulü tanıştık anlaştık evlendik. Arkadaş olarak onu seviyorum onunla çok iyi anlaşıyorum ama eş Olarak değil
- +1 yıl
Eşiniz kaç yaşında ve mesleği nedir? O sizi seviyor mu?
Soran+1 yıl32 yaşında da mesleği ne alaka
- +1 yıl
Sırf parası için dedin ya ne kadarmış o para.
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl
Peki. İnsan seçimlerinin sonucunu yaşar...
- +1 yıl
En iyi cevap seçimeli :)
- +1 yıl
Hey benim biricik dostumu bildirimlerle rahatsız etmeyin o @benibo-lebil şu an yatakta 23 lük çıtır ve de güzel yabancı sevgilisinin ''hakkını vermekle'' meşgul...
- +1 yıl
@DarkDesire Sen odama gizli kamera koydun değil mi? Üstelik ses kaydı da yapıyor olmalı... Yoksa 23'lük çıtır olduğunu öğrenemezdin... :D
- +1 yıl
@benibo-lebil Görüyorum her şeyi görüyorum... Bazen her şeyi tek bir fotoğraf karesi anlatır...
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes gerekeni söylemiş bolca da güldümn özellikle dolar yorumuna 🤣 ama yapacağın tek şey Karanlık ve onu değil başkasıyla yaptığını hayal etmek fakat asıl konu onunla sevgili ya da nişanlı gibi bir hayatın olmadı mı, yani bu süre biraz ısınmak için ya
14 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay nişanlı kaldık
Cevap sahibi+1 yılSonucuna katlanacaksin o zaman dediğim gibi, başka çaren yok. Tipi çok mu kötü sana hiç mi hitap etmiyor bu sürede biraz ısınamadın mı?
Soran+1 yılTipi kötü değil bana hitap etmiyor. Arkadaş gibi anlaşıyorum ama kocam olarak benimseyemedim
Cevap sahibi+1 yılO zaman diyecek fazla şey yok
+1 yılbu oldukça ciddi bir durum ve derhal eşinizle konuşmanız lazım sonuçları ne olursa olsun mutlaka konuşmak lazım ve bir çare çözüm bulmak lazım çünkü daha yeni evlisjniz çocuk ta yok şimdiden konusulp bi çözüm bulunmalı
00 YorumlaOkurken acaba eski sevgilim mi diye düşündüm. 6 yıllık ilişkimizi paradan dolayı bitirdi 1 ay sonra zenginle evlendi. İnşallah aynı şeyleri yaşıyordur.
00 Yorumla
+1 yılBirlikte uygulamalı antreman yapalım ve sende tecrübelenirsin ve parasını yersin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe.
Söyle soyunuyon cısçıplak, bir kanepe bul yer sorun diil uzan çıksın üstüne...
01 Yorumla
Soran+1 yılNe.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAdama da kendinize de yazık etmişsiniz. İlişkiye girin ve onu sevmeye çalışın. Nikahta keramet var derler sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılDoggy pozisyonunu dene, hem onu görmemiş hemde birini hayal edersin, ilişkiye girdin mi
010 Yorumla
Soran+1 yılGirmedim
- +1 yıl
Yaşın kaç
Soran+1 yıl25.
- +1 yıl
Çok gençmişsin, hatta çok güzelsin🙈
- +1 yıl
Ona ilişkiye girmek istemediğini söyledin mi
Soran+1 yıl🙄.
Soran+1 yılKendimi hazır hissetmiyorum dedim
- +1 yıl
Peki seks yapmak istiyor musun, kızlığına dokundurmak istemiyorsan anal yapmayı düşündün mü
Soran+1 yılSeks yapmak istemiyorum
- +1 yıl
İlk seksini yap sonra onu aldatmaya başla başka türlü çıkar yolun yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik kadersek bir olaysa… o senin ruh eşin ise….
onu aşkla sevseydin de evlenecektin….
ozaman sorun sen de … ruh eşini para için sevmişsin 😅
şaka yaptım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani sevmedigin ve bedensel olarak arzulamadıgın biri ile ilk seks deneyimin kötü olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence cok istekli olacagin bir an yoklukta oldugunda onu sec
00 Yorumla Onunla birlikte olurken evet başkasını hayal et ama bunu ona belli etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBari para harcatiyor mu sana 👍
Eğer para harcatmiyorsa sana para vermiyorsa boş yere patlattirma zarını 👍
04 Yorumla
Soran+1 yılHarcatıyor
Cevap sahibi+1 yılAdamın parasını harcıyorsan yapacak bir şey yok cinsel olarak adamı memnun etmek zorundasın ayrıca istemeye istemeye yaparsan bir süre sonra anlar ve sıkıntı olur. Duygusal biri misin?
Soran+1 yılDuygusal biri değilim
Cevap sahibi+1 yılO zaman geriye yapacak tek bir şey kalıyor hazır olduğunda adama öyle bir yapış ki ilgini kemiğini sömür, tekrar tekrar tekrar tekrar yap ki bir daha seni uzun süre istemesin 👍 anladın mı taktik bu
Yaptikca alisirsin. Zevk almak icin ise kaçamak yapcaksin
00 Yorumla
+1 yılSırf parası evlendiğin senin gibi zihniyetteki kişilere asla acımam
Kendi düşen ağlamaz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılLibidonun yükseldiği döneme göre dene. Birde iyi huylarını görmeye çalış
00 Yorumla boşanıp istediğin biriyle sks yapman gerekiyor lşdsfşgidsf
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. En başta yanlış yapmışsın para icin evlendim diyosun evlendiysen sonucuna katlanaksin kusura bakma herseyin para olmadigini anlayin artık azıcık fakir olsaydi ama sevdigin birisiyle evlenseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZorla olmaktansa boşanın ya da cinse birleşme olmadan parası için evli kalın. Cinselliği unutacaksın o zaman tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar düşük dip insansın para için kendini feda edecek kadar dipsin, senin hayat kadınından farkın ne ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Para icin evlendiysen bir sekilde katlanicaksin maalesef kapat gozlerini ve baskasini dusun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkasını düşünerek bir nebze rahatlatabilirsin kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen bide boşanırken nafaka istersin adamdan. Rezilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanal olarak tanımadığın biriyle konuşup kendini rahatlatabilirsin. Alıştıktan sonra kocanla daha kolay olabilir. Çünkü isteğin olacak
00 Yorumla
+1 yılNe söylesem nedesem senin bu yaptığın kendine olmayan saygini gosteriyo sadece
00 Yorumla
+1 yılNeden çok mu çirkin birisi ya da kilolu?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama sevmiyorum
- +1 yıl
Dostum sevmiyorsan evlenmeyecektin evlendin o zaman kusura bakmada vereceksin artık başkasını mı düşünürsün bilemem ama adama ver artık gidip başkasına yaslamasin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhic yaptin mi daha oncr
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım
- +1 yıl
anladım pratik lazım sana
Ya git boşan sen de rahatla o da
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamam
Bu soruyu kızlar okuyup ibret almalı
11 Yorumla
+1 yılOlaya bak
Film gibi00 Yorumla
+1 yılIşığı kapat ve beğendiğin birini hayal et
00 YorumlaGözlerini kapa yeterli
00 YorumlaParası için evlendiysen şimdi neden ağlıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zevk almaya bakcan şikayet yok))
00 YorumlaKendi cezanı kendin kesmişsin sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi tüm uzmanlarımız seninle ilgilenirler
00 Yorumla Baskasini hayal ett zevkli olurr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kafayı bulman lazım anca o kurtarır seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. camdaki kız dizisi gibi başkasını ararsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilinle buluşmaya devam et.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçek kafayı yum gözünü oldu da bitti maşaallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence mümkün değil yani ne yapsan ısınamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTurk kizlari boyle iste. Paraya tapiyorsunuz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cancell nasil konusuyon sen. Bu soran sanki turk degil
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çok zor böyle durumda
00 YorumlaBoşan sen
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamam
Soran+1 yılİlk
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Adam çokmu zengin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Hmmmm
00 YorumlaZor abi bugün yapsan yarın istemeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılSen delisin
00 Yorumla
+1 yılOgözlerini kapa
00 Yorumla
+1 yılİşin zor kanka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hadi ya
00 Yorumlaİlk mi olcak
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk olacak
Soran+1 yılNe.
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılArkadan ol
00 Yorumla Bu nasıl bir soru
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam