Kendiside bir çok beraberlik yaşamış cinsellikte. O bana sorduğunda ben hayır yaşamadım dedim sonrasında birlikte olduk ve olduktan sonra ayrıldık. 2 gündür yazıyor dün gece degdimi canım yerine koymaya yazdı. Bugün durum attım ona yazdı bundan sonra hayatına giricek insana yalan söyleme canım yerine koymaya çalışma ozaman mutlu olursun en başta soyle kabul ederse onunla yaşama ozaman amacını anlarsın dedi. Saydırdı resmen kalbimi çok kırdı ben sadece utandığımdan diyemedim kandırıcak olsam diktirir onunla beraber olurdum. Sen beni anlayamamışsın ben zerre bakireliği önem vermiyorum. Beni anlayabilseydin bu durumda olmazdık dedi. Sonra bende ağır konuştum ona. Bana tek bir hatada silip gidicekmisin bişey olsa diyen adam çekti gitti numaramı sil bu saatten sonra durmasının lüzumu yok dedim peki dedi sildi. Sonra senden nefret ediyorum frlan yazdım eyvallah beni nasıl bilmek istiyorsan oyle bil dedi. Hiç mi affetme şansı yoktu çok zoruma gidiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Daha önce bir başkası ile birlikte olup olmadığınızı sorduğunda yalan söylemeniz elbette yanlış bir durum fakat bu affedilmeyecek bir şey değil çünkü siz bu durumdan utanmış ve söyleyememişsiniz, yaptığınız yanlış fakat affedilmeyecek büyük bir hata değil, elbette bu benim kişisel değerlendirmem demek ki beyfendi böyle düşünmemiş ve sizi hayatından bu kadar net bir şekilde çıkarmış, kararına saygı duymak gerekiyor ve bir daha kendisini aramamanızı tavsiye ederim, eğer kendisi bir süre sonra sizi ararsa gururunuzu bu kadar kıran bir adama geri dönüş yapmamanızı da öneriyorum zira geri dönmesi pek iyi niyetli olmayabilir. Bununla birlikte daha önce yaşamış olduğunuz bir ilişkinin hesabını da kimseye vermek zorunda değilsiniz, bu konu ile ilgili de kendinizi mahcup hissetmeyin, sizi siz olduğunuz için seven ve olduğunuz halinizle kabul eden bir erkekle birlikte olursanız mutlu bir beraberlik yaşayabilirsiniz, o sebeple lütfen başkalarının ne düşündüğüne ya da sizden neler beklediğine odaklanmayın, siz hayattan ne bekliyorsunuz nasıl yaşamak istiyorsunuz önceliğiniz bu olsun. Yaşamış olduğunuz hiçbir şeyden pişmanlık duymayın, doğru ya da yanlış hiç farketmez, hatalarımız bizi büyütür olgunlaştırır, gelecekteki hayatımızı geçmişteki hatalarımızdan aldığımız dersler şekillendirir, o sebeple eğer geçmişte yaşadığınız şeyi bir hata olarak görüyorsanız bile ona sahip çıkın, bunu konuşmaktan utanmayın. O sizin kişisel geçmişinizin bir parçası, iyi ya da kötü.
15 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzel anlatmışsın ki. Teşekkür ediyorum belkide benden bir özür vs bekliyor bilmiyorumda. Bu kadar yazmasının sebebi ne merak ediyorum umursamasa ya da kullanicak olsa bı sure daha devam ederdi diye düşünüyorum yanlış mi düşünüyorum bilmiyorum hatta bu gece yazmak istedim.
- +1 yıl
Kullanmak kelimesinin yanlış olduğunu düşünüyorum, bir kadın bir erkekle rızası ile birlikte oluyorsa kullanılmış olmaz, sizden özür beklemiş olabilir ve sizde sadece ‘yalan’ söylediğiniz için özür dileyebilirsiniz elbette ama yalnızca yalan söylediğiniz için, daha önce biri ile birlikte olduğunuz için değil. Yalan söylemek hangi konuda olursa olsun yanlış bir hareket, aranızda münakaşa geçtiğinde yalanınız için özür dilemeliydiniz diye düşünüyorum ama bu kadar sert bir hareketle sizi kendisinden uzaklaştıran bir erkek bana pek olgun biri gibi gelmedi, hiç düşünmeden hareket eden, heyecanlı bir genç gibi görünüyor. Yani geri dönmek de isteyebilir gibi de. Ama olgun biri ise ve ona rağmen böyle davrandı ise kararından dönmez. Her şey zamanında yapıldığında anlamlı olur, zamanında dilenmemiş bir özür var şimdi ortada, isterseniz son bir kez yazın içiniz rahat edecekse; sen haklıydın yalan söylememen gerekiyordu güvenini kırdım farkındayım ve bunun için senden özür dilerim, yazın fakat başka bir şey yazmayın derim.
Soran+1 yılGece yazsam daha iyi olur değil mi
Soran+1 yılYazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Demek ki, bazı gerçekleri ifade etmeliymişiz utanmadan
00 YorumlaYol vermişsin daha ne hayatını yaşa gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılYalan nie söylüyorsun ki ne gerek var ki
00 Yorumla nerde yaşıyorsun ki
00 Yorumlaİyi olmus boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötü olmuş
00 Yorumlaaffetmez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi