Cinsel Yaşam Çıplak yatmanın avantajları nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 .b Güncellemeler+1 yıl Vajina için avantajları nedir? Çıplak yatmanın avantajları nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çıplak yatmak azd. yr beni o yüzden güzel hem hava alıyor her yerim serin serin 14 30 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok *zgın bir insanım beni ekstra azd*rmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Serin hava vajinaya temas edince bile azıyor insan sen nasıl azmadin Yorumla Aslannn00 +1 yıl Odana biri girerse azarsin yalnizmi yasiyosun Yorumla Aslannn00 +1 yıl Aynn katiliyorum sana 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Aslann00 banami dedin Yorumla Aslannn00 +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yalnız yaşıyorum o yüzden rahatım Yorumla Aslannn00 +1 yıl Bende öyle anlayabiliyorum seni Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ki azmadim nedense belki sonra olur şimdilik olmadı Yorumla Aslannn00 +1 yıl Evde çıplak gezerim harika oluyor denedin mi Yorumla Aslannn00 +1 yıl Sendemi yalnız yasiyorsun Yorumla Soran +1 yıl @Aslannn00 bende evde çıplak gezerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akşamları yatmadan 1 saat önce falan geziyorum öyle gündüzleri giyinik üstüm Yorumla Aslannn00 +1 yıl Kızlar biz iyiymis yaa kafa dengi çıktık bende aşırı azginim sizde öyle mi sjakaj Yorumla Aslannn00 +1 yıl Yatmadan önce geziyorsan aziyorsun sen baya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen ben hep azginim zaten Yorumla Aslannn00 +1 yıl Bende öyle sürekli kalkiyor yaa Yorumla Aslannn00 +1 yıl O yüzden birsey gitmiyorum rahatsız ediyor Yorumla Aslannn00 +1 yıl Olur yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj kutun kapali Yorumla Aslannn00 +1 yıl Yazdim Yorumla Soran +1 yıl Bende hep azgınım kafa dengiymişiz evet Yorumla Aslannn00 +1 yıl Çıplak geziyormusuj evin içinde Yorumla Soran +1 yıl @Aslannn00 evet Yorumla Soran +1 yıl @Aslannn00 ben yanlız yaşamıyorum ama ev boşken ve odamda hep çıplak gezerim Yorumla Aslannn00 +1 yıl Yaz bana Yorumla Soran +1 yıl @Aslannn00 istek yolladım Yorumla Aslannn00 +1 yıl Yazdm Yorumla blackman98 +1 yıl Banada yazsana bisey soracam Yorumla denizseyyahı +1 yıl Çıplak yatmak çok iyi biriyim kıslar huzur rahatlık konfor nefes çıplak yatmak isteyen gelsin Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl En fazla boxerle yatıyorum bu aralar çıplak yatamam 😄 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Çıplak yat ya kim görecek pikenin altında Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Kapıyı kilitlemem lazım ozaman, bu seferde terlerim tek yaşamıyorum tek yaşasam denerdim ama Yorumla Soran +1 yıl Bende tek yaşamıyorum? Çıplak yatıyorum ama annem felan biliyor yani ne var bunda. Zaten sen demesen bilmez Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Seni çıplak annenin görmesi normal 26 yaşındaki beni görmesi normal değil benim için en fazla boxer şu an evlenirsem eşimle çıplak yatarım ama bu isteğim var 😄 Yorumla
CesaretliOll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Vajina için avantajını sormuşsun. Birisi gelip seni rahatça yalayabilir. Tek avantajı bu olaa gerek 0 0 Yorumla
Gezgin_Tatilci Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl 4 yıla yakındır ya çıplak ya da yalnızca boxerla yatıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende alıştım çok güzel oluyor Yorumla Gezgin_Tatilci +1 yıl Evet, kesinlikle katılıyorum Yorumla
batucuk94 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Rahat ve huzurlu hissetmesi sanırım ama insan biraz da olsa utanmalı onu koruyan meleklerden😇 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok iyi bişeyy yaaa Vajina da hava alıyo illa vardır avantajları 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Pek bir avantajı yok açıkça insan sürekli yükseliyor. 0 0 Yorumla
Aslannn00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Çok rahat oluyor insn çok çabuk tahrik oluyor bence jskakam 0 2 Yorumla Aslannn00 +1 yıl Evimde yatıyorum 3 senedir alistinmi birakamiyorsun Yorumla Aslannn00 +1 yıl Hiç bir avantajı yok sadece evine biri girerse eller 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çıplak uyumak güzel , partnerinle sarılarak çıplak uyumak daha güzel ama hissederek uyumak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Osurunca koku uzerinde kalmaz hemen uzaklasir. Baska avantajı yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vajina sağlık açısından önemli hava aldıgın için mantar oluşumunu engeller 0 0 Yorumla
kirve2344 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ben çıplak yatsam çarşafın kirlendigini düşünürüm , sonucta organlarım ona değecek 0 0 Yorumla
Kaptangustoo Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Afrodizyak etkisi yaratiyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne ya Yorumla Kaptangustoo +1 yıl Yani libido artışı olur Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şimdi çıplak yatıyorum çok rahat 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Vücudun dnefea akması rahatlık 0 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Vardır herhalde avantajı öyle yatiyosan 0 0 Yorumla
wwakle Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Bendee oyle yatarimm vajinan popon havalanir 🙂 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Daha fazla dinlenik uyanıyorum 0 1 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Hiç bi avantajı yoktur bence ama yanında partnerin varsa çok keyifli olur Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vajjna rahat nefes aliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bi avantajı yok 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Vajina hava alıyor işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Toprağı niye belliyorlar o zaman, toprakta hava alıyor Yorumla Soran +1 yıl Belliyor ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Toprağı bellemek, bel ile toprağı kaldırıp hhavalandırırsın ya🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Haaaa anladım🤣 ama toprak üst üste hava almaz yek üst katman hava alır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte vajinada hava almaz, bellemek lazım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Altına işeyebilirsin 5 3 Yorumla Soran +1 yıl Kilot mu tutuyor senin çişini ne alaka? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır mesela çişin geldi ve rüyanda yaptığını gördün zaten çıplak olduğun için bilincin sana çiş yaptırabilir Yorumla Soran +1 yıl Anladımm bende olmuyor öyle:)) Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevişmek için soyunma derdi yok vakit önemli 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. terlememek 3 0 Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Azdirir sadece bide serin olur 0 0 Yorumla
Wallett Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ambar kararma 0 5 Yorumla Wallett +1 yıl Z Yorumla Soran +1 yıl İyimiş Yorumla Wallett +1 yıl Aile evinde yatamıyorum çıplak Yorumla Soran +1 yıl Ben yatıyorum aile evinde zaten kimse odana girmez ki girseler bile pikeden kim görecek yat gitsin Yorumla Wallett +1 yıl Annem giriyor ya Yorumla
imbigboyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Selamlar yatma öyle. Niye sordn 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla imbigboyyy +1 yıl Hesabn kapalı anlatamıom Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla imbigboyyy +1 yıl Niye Yorumla imbigboyyy +1 yıl Avantah yok ya dezavantaj yapma bunu Yorumla Soran +1 yıl Neden burdan anlat işte Yorumla imbigboyyy +1 yıl burada olmaz diom Yorumla Soran +1 yıl Of sus o zaman yazmıyorum Yorumla
Fatih_0319 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Daha rahatsın bide saçma sapan rüyalar görüyorsun 0 0 Yorumla
SiteSakiniyimBen Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı. Rahat hossedersin 1 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. arkana biri gelmesi 0 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Serinlik 0 1 Yorumla Karga1993 +1 yıl Varsa yanında partnerin sen uyurken oraya oral yapar rahatlarsın Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. Serin yatarak 0 0 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Rahat oluyor 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Serinlik olur 0 1 Yorumla aliakarrr +1 yıl Kararma olmaz büyük ihtimalle hava Aldığı için Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Rahat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Çıplak yatmak azd. yr beni o yüzden güzel hem hava alıyor her yerim serin serin
Ben çok *zgın bir insanım beni ekstra azd*rmadı
Serin hava vajinaya temas edince bile azıyor insan sen nasıl azmadin
Odana biri girerse azarsin yalnizmi yasiyosun
Aynn katiliyorum sana 😂
@Aslann00 banami dedin
Evet
Evet yalnız yaşıyorum o yüzden rahatım
Bende öyle anlayabiliyorum seni
Bilmem ki azmadim nedense belki sonra olur şimdilik olmadı
Evde çıplak gezerim harika oluyor denedin mi
Sendemi yalnız yasiyorsun
@Aslannn00 bende evde çıplak gezerim
Akşamları yatmadan 1 saat önce falan geziyorum öyle gündüzleri giyinik üstüm
Kızlar biz iyiymis yaa kafa dengi çıktık bende aşırı azginim sizde öyle mi sjakaj
Yatmadan önce geziyorsan aziyorsun sen baya
Aynen ben hep azginim zaten
Bende öyle sürekli kalkiyor yaa
O yüzden birsey gitmiyorum rahatsız ediyor
Olur yaz
Mesaj kutun kapali
Yazdim
Bende hep azgınım kafa dengiymişiz evet
Çıplak geziyormusuj evin içinde
@Aslannn00 evet
@Aslannn00 ben yanlız yaşamıyorum ama ev boşken ve odamda hep çıplak gezerim
Yaz bana
@Aslannn00 istek yolladım
Yazdm
Banada yazsana bisey soracam
Çıplak yatmak çok iyi biriyim kıslar huzur rahatlık konfor nefes çıplak yatmak isteyen gelsin
En fazla boxerle yatıyorum bu aralar çıplak yatamam 😄
Neden? Çıplak yat ya kim görecek pikenin altında
Kapıyı kilitlemem lazım ozaman, bu seferde terlerim tek yaşamıyorum tek yaşasam denerdim ama
Bende tek yaşamıyorum? Çıplak yatıyorum ama annem felan biliyor yani ne var bunda. Zaten sen demesen bilmez
Seni çıplak annenin görmesi normal 26 yaşındaki beni görmesi normal değil benim için en fazla boxer şu an evlenirsem eşimle çıplak yatarım ama bu isteğim var 😄
Vajina için avantajını sormuşsun. Birisi gelip seni rahatça yalayabilir. Tek avantajı bu olaa gerek
4 yıla yakındır ya çıplak ya da yalnızca boxerla yatıyorum
Bende alıştım çok güzel oluyor
Evet, kesinlikle katılıyorum
Rahat ve huzurlu hissetmesi sanırım ama insan biraz da olsa utanmalı onu koruyan meleklerden😇
Çok iyi bişeyy yaaa
Vajina da hava alıyo illa vardır avantajları
Pek bir avantajı yok açıkça insan sürekli yükseliyor.
Çok rahat oluyor insn çok çabuk tahrik oluyor bence jskakam
Evimde yatıyorum 3 senedir alistinmi birakamiyorsun
Hiç bir avantajı yok sadece evine biri girerse eller 😂
Çıplak uyumak güzel , partnerinle sarılarak çıplak uyumak daha güzel ama hissederek uyumak
Osurunca koku uzerinde kalmaz hemen uzaklasir. Baska avantajı yok
Vajina sağlık açısından önemli hava aldıgın için mantar oluşumunu engeller
Hafiflemiş hissediyorsun
Ben çıplak yatsam çarşafın kirlendigini düşünürüm , sonucta organlarım ona değecek
Afrodizyak etkisi yaratiyo
O ne ya
Yani libido artışı olur
Şimdi çıplak yatıyorum çok rahat
Vücudun dnefea akması rahatlık
Vardır herhalde avantajı öyle yatiyosan
Bisey soracam bi yazar mısın
Bendee oyle yatarimm vajinan popon havalanir 🙂
Ben yıllardır çıplak yatıyorum
Gereksiz bir alıskanlık
Daha fazla dinlenik uyanıyorum
Hiç bi avantajı yoktur bence ama yanında partnerin varsa çok keyifli olur
Vajjna rahat nefes aliyor
Bi avantajı yok
Vajina hava alıyor işte
Toprağı niye belliyorlar o zaman, toprakta hava alıyor
Belliyor ne
Toprağı bellemek, bel ile toprağı kaldırıp hhavalandırırsın ya🤣🤣
Haaaa anladım🤣 ama toprak üst üste hava almaz yek üst katman hava alır
İşte vajinada hava almaz, bellemek lazım
memelerin sana daha çekici gelir
Altına işeyebilirsin
Kilot mu tutuyor senin çişini ne alaka?
Hayır mesela çişin geldi ve rüyanda yaptığını gördün zaten çıplak olduğun için bilincin sana çiş yaptırabilir
Anladımm bende olmuyor öyle:))
Sevişmek için soyunma derdi yok vakit önemli
terlememek
Azdirir sadece bide serin olur
Serin olmak teninin ışık alması 😄
Ambar kararma
Z
İyimiş
Aile evinde yatamıyorum çıplak
Ben yatıyorum aile evinde zaten kimse odana girmez ki girseler bile pikeden kim görecek yat gitsin
Annem giriyor ya
Selamlar yatma öyle. Niye sordn
Neden?
Hesabn kapalı anlatamıom
Gerek yok
Niye
Avantah yok ya dezavantaj yapma bunu
Neden burdan anlat işte
burada olmaz diom
Of sus o zaman yazmıyorum
Daha rahatsın bide saçma sapan rüyalar görüyorsun
Rahat hossedersin