Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik birlikteliklerde bir lütuf gibi görülmeden sadece aşkla tutkuyla ve heyecanı yitirmeden devam etmesi gereken bir yaşamsal ihtiyaçtır. İhtiyaç değil bakın yaşamsal ihtiyaç. Aynı yemek yemek, su içmek, barınmak gibi cinsellik de insanın yaşamsal bir ihtiyacıdır. Bu sebeple toplumumuzda genellikle kadınlar tarafından çok görülen cinselliği bir lütuf gibi görme çok da doğru bir yaklaşım değildir. Benim size tavsiyem durumunuz varsa eğer bir hediye almanız (uzak mesafede iseniz internetten gönderebilirsiniz) daha güzel olacaktır. Cinselliği bir hediye değil karşılıklı mutlu olacağınız bir ihtiyaç olduğunu unutmayın. Sevgilinizi mutlu etmek için böyle bir şey yapabilirsiniz tabiki.. Mutluluklar dilerim..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında günah bir şey ama günah konusunda düşünce özgürlüğüne sahipseniz büfe güzel bir hediye olacaktır sonuçta seni hep o halinle hayal edecek aklını başından alacaksın kolay değil hediye olarak da büyük bir hediye olur. Karşı taraf bayram eder
10 Yorumla
+1 yılSahsi fikrim biri bana bu tarz bir şeyi hediye amaçlı gönderseydi, başımın fena halde belada olduğunu düşünürdüm 😂
113 Yorumla- +1 yıl
Aaaa nedenn
- +1 yıl
Ya zamanında ikizler burcu cinsellik düşkünü bi kız arkadaşım vardı. Ya nasıl desem. Ya insan yastığa sürtünürek video çekip günaydın aşkım diye atar mı ya 😂. Çok sürmedi yani açıkçası. Bir yerden sonra çıldırttı.🤣
- +1 yıl
Evet ikizler olarak o kızı anlayabiliyorum öyleyiz maalesef kdjdjj
- +1 yıl
Tuhaf bi burç. Bi de aşırı fevri oluyor bu ikizler burcu. Aniden sinirlenip 2 saat sonra papatya gibi olabiliyor 😂
- +1 yıl
Onlar hep aşktan bende öyleyim kdkdk
- +1 yıl
Eee var mı eniştemiz artıkın dhdjd yoksa halen araftamısın dhdhdh
- +1 yıl
Seçenekler var ama kfkfkf cıkss o yastık evresine getirmiyorlar🫠😂
- +1 yıl
Off yastık diyince aklıma "allah bir yastıkda kocasın " cümlesi geldi. Acaba ciddi ilişki mi arıyor bu kız dedim bi an. 😂😂... off bu dünyaya fazlayım ben... bu kadar da iyi niyetli olunmaz ki 🤣
- +1 yıl
Yastıkta kocama şeysi sonra kdjdjd o son evre o yastıkta kocayana kadar ohooo😂
- +1 yıl
Sen kesin bi tadım testi yaparsın bence evlilik öncesi. 😂. Tek gereken kıvanç tatlıtuğ kadar yakışıklı bir partner 🤣
- +1 yıl
Sarışın o be esmer is the best🤤😂
- +1 yıl
Aynısı var ya kfmdldmcm
- +1 yıl
İkizleri doğru mu anlatmışım fhfjf
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de bekaretimi vermeyi düşünmüştüm 😂
104 Yorumla- +1 yıl
Onuda seneyw veririm artık djfhfhf
Cevap sahibi+1 yılAy sende mi vermedin dhsjdjcj
- +1 yıl
Evet hala duruyor sanırsam dhfhfhfjfj
Cevap sahibi+1 yılDirenmekteyiz hdhhsjxj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok be ne hediyesi adam fotoğrafa bakıp iki boşalınca geçer etkisi ayrıca nette dolu görsel var bedavaya kaçmanında bir raconu olmalı dimi :D
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılBaşka hediye mi bulunamamış. Saçma bence
41 Yorumla- +1 yıl
Mesafede max hediye bu oluyor🫠😂
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olamaz o kadar saçma ki yani bir insanın vücudunu görmek nasıl bir hediye olabilir ki? hediye dediğimiz şey sevgidir yani ben beni sevmesini isterdim ki bu en büyük en güzel hediye olur zaten
20 Yorumla
+1 yılEvet olabilir. Özellikle daha önce gormediyse bak bu benim sana hediyem deyip ilk kez çok güzel seksi bir nude atmak muhteşem bir hediye olur.
101 Yorumla- +1 yıl
Ama fotoğraf özenle çekilmiş olmalı. Ve bence daha önce hiç nude halini görmemişse o zaman hediye olur işte. Daha önce gördüyse pek bir anlamı olmaz
+1 yılUcuz bir hediye" gibi olmak isteyen varsa yapsın tabi. Kendini basitleştirmektir bu, benim hoşuma gitmedi bu fikir.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seviyorum sonsuza kadar nice dogum günlerimiz olsn askm gibi icten gelen sozcükleri yazmak nude den daha degerlidr bence
90 Yorumla
+1 yılŞimdi linçlerler beni şu özgül ağırlığı beyinleri kadar yer kaplayan arkadaşlar ama ben kadınlığın hemde kadın eliyle değerinin bu kadar basitleştiği ve bu kadar objeleştiği başka bir çağ hatırlamıyorum.
20 Yorumla
+1 yılBu kadar ucuz musun vücutunu gösterecek kadar hediye al bu da mı aklına gelmiyor
70 Yorumla
+1 yılCanlı canlı görmek varken nude istemek çok saçma, tam bir aciz işi ya da size şantaj yapmak istiyordur. Size o çıplak fotoğrafınızla şantaj yapabileceği ihtimali olduğunu bilmenize rağmen hala nude atıyorsanız atın. Diyecek bir şeyim yok. Haberlerde sırf bu nude şantajından intihar eden çok gördüm.
30 YorumlaBen her doğum günümde karımdan, parayla alınmış bir hediye yerine kendisini istiyorum. Tüm gün bir dağ evine kaçırıyorum onu ve kesintisiz yoruyorum. Bundan güzel bir hediye olamaz.
🫶👍 Bence çok zekisin.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSade bir nude değil de çeşitli seksi iç çamaşırlarıyla vs. zenginleştirerek mükemmel bir doğum günü hediyesi olabilir. Nude'u gönderecek kişide o ateş olduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir hayatım 😂
10 Yorumla
+1 yılHayır tabikide bir insanın vücudunu hediye olarak atması ne biliyim. Erkek olsam soğurum. Hele ki ciddi düşünüyorsamm.
40 YorumlaNude istemek veya atmak bana gereksiz gelen bir olay. Saygı olmalı herseyden önce evet cinsellik önemli ama bunu telefon üzerinden yapmak yersiz ve biraz anlamsız. Herseyin yeri ve usulü farklı.
20 Yorumla
+1 yılYaratıcı fotoğraflar olsa neyse. Sıradan nude fotoğraflar çok basit kalır
50 Yorumla
+1 yılHediye almak istemiyorsan alma nude hediye sayılmaz kendini hediye olarak sunmaya gerek yok mesafe varsa adresine kargolarsın olur biter.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılOlmazmı bakar bakar elde çitiler ama nasır olmasın istersen titreşimli vajina al adama lazım oldukça kullansın ya da bir eskort kirala adama haftada bir gazını alsın
10 Yorumla Mesafe demişsiniz ama güzel bir şey alıp kargoya verebilirsiniz ya da ciceksepeti trendyol gibi yerlerden de sipariş verebilirsiniz ama siz kolaya kaçmayı tercih etmissiniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Doğum günü hediyesi ne için verilir mutlu etmek ve değerli hissettirmek için.
Eğer ki nude mutlu ediyorsa ki özel de hissettirir o zaman olabilir.😃10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunu yapan aslında ne söylemiş oluyor karşısındakine biliyormusun... ben beş para etmem al bedenim senin olsun tepe tepe kullan...
20 Yorumla
+1 yılKlasik o. pu anlama sorusu olmuş. Otel kiralayana kadar var. Sonrada erkekler kadınları objo olotok goroyor
20 YorumlaHe. Sonra şantaj kozuna dönerse hediyen ondan çok sana sürpriz olur. Hala böyle g*zekalı arkadaşlar var mı aramızda
10 Yorumla
+1 yılUcuz bi hediye. Bence pişmanlık verir sana. Ayrıldığınızda şantaj bile olabilir, başına bela açabilir..
10 Yorumla
+1 yılKendini ismarlamak olabilirde.
Foto biraz sakıncalı olur😂
O insanı yoldan çıkarmaya sebebiyet verebilir. Kötü şeyler olur yani 😅10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEt ete değmedimi anlami yok yanina gideceksinki bi seye değsin o da desinki gercekten sevmis ve buraya kadar yorulmuş gelmis desin degerin artar bence yoksa. google amca da cok varr. dişardada cok var. boş versene sen. gerisi hikaye
10 Yorumla
+1 yılArada ki samimiyete bağlı olarak fantezi amaçlı olabilir ama normal gerçek hediye olarak bence hediye daha iyi tercih olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok güzel olur. Ama tatmin edici olmalı. Cömert, içten ve sınırsızca olmalı. Tahtik edici olmalı mutlaka… 😃🥰🤗
10 Yorumlafantezi kıyafeti ile kendini sunma oluyor da nude olur mu bilemedim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini değersizlestirirsin. Erkek iki boşalır sonra önüne bakar. Sana da başka türlü bakmaya başlayabilir. Uzun mesafeli ilişkiler e de guvenmek zor oluyor.
20 Yorumla
+1 yılnude yerine bizzat kanlı canlı gözleriyle gormesi daha güzel bir hediye olurdu 😁😁
20 Yorumla
+1 yılhmm gayet teşvik edici bir hediye 😍 neden olmasın ki 😛😛
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok yavan bir hediye olur. Esas hediye güzel bir sekstir.
20 Yorumla
+1 yılBunu yapanın kendisine saygısı yoktur. Mahremiyet bölgelerim bana özeldir ve ancak ben görebilirim
10 Yorumla
+1 yılBence çok güzel tutabilir ama sonrasında önüne çıkmalı
10 Yorumla
+1 yılOlur olur yollasın doğum günü mü kutluyorsunuz gerdek gecesi mi belli değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki tutabilir ama ben direk reel olarak hediyenin devamını isterim şahsen
10 Yorumla
+1 yılhayır saçma bu bir lütuf değildir sonuçta ama küçük bir jest olabilir
10 YorumlaÖyle bi niyetin varsa direk kendini hediye et daha iyi adan için haha
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla bence süper olur şahsen öyle bi hediye alsam çok memnun olurum 😂
10 Yorumla Güzel ama başka hediyeler de daha mantıklı olur
#Mirliva10 Yorumla
+1 yılEğer o sevgiliye ilkse, tutar yerini tabiii, hatta çok daha güzeldir
10 Yorumla
+1 yılNude doğum günü hediyesi olsa ohoho hergün doğum gününü kutlarım 365 gün 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki ama ilk ben göreyim oyle olabilir 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılSeven biri için olabilir ama seks için birlikteyse boşaldıktan sonra hiçbir önemi olmaz
10 Yorumlanude değil de başka türlüsü doğum günü hediyesi olarak çok iyi olur
10 YorumlaOlabilir, kadına titreşmli vibratör alınabilir.
10 YorumlaGörmediğimiz ya da bilmediğimiz şeyler değil. Daha farklı bir şey olmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de nerede hata yapıyorum da sevilmiyoruz diyordum bu soruyu görmeden önce devam devam cidden sizin gibi kızlar sevilir
10 YorumlaOlabiliri var hele bi de gerçekleşme ihtimali olan şeylerde varsa mükemmel olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence olur yani ilk kez atılacaksa sonuçta ona kendinden daha değerli bir hediye alamazsın 🫶 beğenmezse haber et ben alabilirim hediyeyi 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuzel hediye ama dogum gununde normal hediye daha makbuldur 😆
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHediye olarak "yüzüne otur" diyenini gördük flgşhş. Bu da olur herhalde)))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılway be nude den hediye mi olur demekki beni çok seven var her gün atıyorlar bu siteden
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fotoğraf göndermek yerine o günü evde başbaşa nude yaşamak daha güzel olur
10 Yorumla
+1 yılOlmaz seni bu durum basit gösterir ayrıca uzak mesafe iliski sanırım daha anlamınli anısı kalacak kalıcı bir hediye daha güzel olur
20 Yorumla
+1 yılEn azından masrafsız, bedava.. Düşünülebilir..
30 Yorumla
+1 yılOlabilir niye olmasın yeniden doğar karşı taraf
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılMükemmel bir hediye olur. Nerde böyle sevgililer. artık eskide kaldı😋
20 Yorumla
+1 yılbence olmaz onun yerine otel ayarlarım daha iyi
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu fikrini beğendim şekerim
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel fikir abi😂
- +1 yıl
Oldukça hemde 🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer