- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı dediğin şey sadece bir giyim tercihi ve moda meselesidir. Onu seçen kadının da her kadın gibi arzuları, duyguları, hayalleri, gerçekleşmesi mümkün olan veya olmayan birçok fantezileri vardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı kadınlar açık kadınlara göre daha çok güzel sevişiyorlar acayip sevişiyorlar çok ateşliler çok güzeller çok tatlılar çok seksiler Yani ben Bu zamana kadar 8-10 tane açıkla yaptım Ondan sonra hep kapalı öyle yaptım kapalılar açıkların içinde var ya yani nasıl anlatayım sana kapalılar gibi güzel sevişen seks yapan seni rahatlatan bir kadın yok kapalılar her zaman her yerde resmen altında titriyordu böyle zevkten biliyor musun oy ya vallahi anlat anlat
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılkapalıların şeyi yok mu? :)
ama eleştirdiğim şey şu olabilir.
başına başörtüsü takıp kendin böyle nette olan ifşalardan bir sürü yaşayıp başka insanlara ahlak dersi vermeye kalkan olursa ya da namus edep dersi o zaman o insana ayar olurum işte.00 Yorumla
Laf aramızda kalsın ama başörtülü kadınlarında istekleri arzuları vardır. Onlarda ilişkiye girmek isteyebilir. Amman kimse duymasın bilmesin bunu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarda insan tesettürlü olmak cinsel ihtiyaçları da tesettür geçirmek anlamına gelmiyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok hoşuma gidiyor. Tam sürpriz yumurta. Muhafazakar diyorsun çekiniyorsun. Sonra hiç beklemediğin, soramadığın, teklif edemediğin şeyleri yapıyor. En azından bende öyle oldu. Sayesinde kapalılar daha çekici gelmeye başladı.
00 Yorumla
+1 yılKapalı bayanların yoksa cinsel istek ve arzuları yokmu onlar cinsel ilişki yaşayamaz diye bir kanun yasa veya ayette yok gayet normal bir şeydir kapalı bayanların da ilişkiye girmeleri
00 YorumlaBir insanın kapalı olması dinini mükemmel yaşıyor anlamına gelmiyor veya açık birinin dinsiz olduğu anlamına gelmiyor, olabilir yani kısaca
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ben degılım
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girmek için kapalı açık olmak ne farkediyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnancından kaynaklı
- +1 yıl
Saçmalamayın bir. İnsanın içinde inancı. Başında olan şey onu inançlı yapmaz.
Çok daha zevkli oluyor. Disarda herkes tarafindan hanım hanımcık görünüp, sevgilisiyle basbasa kalinca çılgına dönmesi
00 YorumlaBizi hiç alakadar etmiyor bence. Hatta şu kadınları azıcık salalım artık ya, dört yandan gagalanıp duruyorlar sürekli. Bize ne yani.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kapalılarında istekleri var başını kapatınca o istek kaybolmuyor ama başına taktığı şeye saygı göstermesi lazım hangi amaçla taktığını bilmeli..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKimse içgüdülerini sonsuza kadar inancına uyarak bastıramaz ve en azından ucundan accık dener ama güven en onemli unsurdur
00 Yorumla
+1 yılAçıklar giriyor da onlar neden girmesin, onların isteği ya da organı yok mu? Günahı herkesin kendi boynuna...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGirebilirler tabii ki. Bir kıyafet tarzı ve başörtü onların kadınlık duygularını değiştiremez ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekici gelmeye başladı artık benim için. Açık kızların her şeyleri ortada nerdeyse. Onlar örtünün altında olunca hatları falan belli olmadığından mistizm uyandırıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılOha sjssjsjsj
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil mi ama
Herkesin kendi hayatı, karışmak bana düşmez ama şahsi fikrim evlenmeden cinselliğin yaşanmaması.
10 YorumlaDini inancı gereği girmemesi gerekir nikah ve evlilik öncesi sonra çok pişman olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoya doya yapmalarında bir sakınca göremiyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onlar insan degilmi onlarda libido yokmu herkesin ihtiyacı var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İliskinin kapalisi açıği olmaz isteyen herkes sevisir kimsenin buna karisma yargilama hakki yoktur
00 YorumlaVakka kapalı sevgikim vardı grup dahi yaotik düşün. Bu kadar söyledim
00 Yorumla
+1 yılGirebilirler. giriyorlarda. tesettürlü diye kendini geri tutanda var gerçi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçığı kapalısı yok, yapmak isteyen yapıyor, yapar da.
Afedersin oturma organı evli kadının vulvasından çok penis misafir etmiş kapalı bile var.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZina başlı başına günah açık kapalı fakat dinini bilen biri daha dikkatli olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılen özel arzuları olup erkeğin dokunuşuyla yaklaşımıyla açığa çıkarılmasını belkeyen şahaneliklerdir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden kapalı ya da açık farketmez girnek günah
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bunun kapalı ya da açık olması ile alakası yokki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Bu işin kapalısı açığı olmaz. İnsan herkes senin gibi arzuları var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı diye seks hayatı olmucakmi
40 Yorumla
+1 yılNeden kapalılar insan değilmi tabiki zevki yaşamak orgazm olmak inlemek sulanmak onlarında hakkı
00 Yorumla
+1 yılBanane abi sanane bizene kime ne
20 YorumlaEvli olduktan sonra sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbizden cok onlar giriyo
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ageof2 he olm
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. girer ve girince de cok azgınlaşıyorlar
00 Yorumlayaşayabilirler onların ki de can
00 YorumlaSoruya bak hizaya gel, kapalıların vajinası yok mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. cocukta parkında opustuklerını gordum
00 Yorumlakapalıyla açıkla alakası yok insan istiyorsa yapar
00 Yorumlaİhtiyaç meselesi. Ihtiyac duyuyorsan yaparsin
00 YorumlaSonuç olarak onlarda insan girsinler tabi
00 Yorumla
+1 yılGayet normal olan bir şey.
01 Yorumla- +1 yıl
Kapalı mısın?
+1 yılOna kalırsa imamında ç*Kü var ☺️
00 Yorumla
+1 yılOnalrda insan normal yani uzaylimi onlar ki
00 Yorumla
+1 yılOlabilir sonuçta onlarında istekleri olabiliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik dışı ilişkiden mi bahsediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yorumum olacak yapan yapıyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapanı çok gördüm beni alakadar etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur. Girmek istiyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin kendi hayatı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılFark eder mi yani kapalı açık giren giriyo
00 Yorumla
+1 yılgirebilir
10 Yorumla
+1 yılGirilir
10 Yorumla
+1 yılNormal onlarda insan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal 🙄
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkapali acik mi var
00 Yorumla Var mı cidden jsjsj
00 YorumlaNormal kadınlar çok istekli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. girebilir?
00 Yorumlakapalı kızları çok severim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUgggg
20 Yorumla
+1 yılGirsin banane
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normal yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok istiyorum ya bi tane buldum konuşmaya başladık
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği