Erkek arkadaşımla ayrılma raddesindeyiz, fikir verebilir misiniz?

O kadar içim içimi yiyor ki anlatamam bunu ifade edebilecek cümlem dahi yok… 2 ay bir ilişkimiz oldu tek çıtımız dahi olmadı ama bu 2 ay da çok şey yaşadık güzel şeyler biriktirdik maddi olarak eline cebine gerek o soktu gerek ise ben hatta Eylül ayında nişan yapalım diye kararlaştırdık. Kız kardeşim ve eşi ile tanıştırdım teyzeleri ile tanıştım zira anne babası kardeşi yok hepsi vefat etmiş. Ailemde biliyordu onu. Geçen teyzelerine gitti ve adeta değişti bana 350 bin tl var düğün şaşalı olmaz dedi tamam yeter dedim kendisi uzman ve tayinli bir mesleğim var dedi bizimkiler tayinli mesleği sevmiyor ama ona da tamam dedim anneye süt hakkı bir bilezik ve 5 bilezik sadece isteğim bu oldu teyzesinden geldikten sonra 4 yaparım dedi biraz sesimi yükseltince ilişkimizi gözden geçirelim dedi eşyayı yarı yarıya alalım dedi benimde 60 bine yakın kredi borcum olmasına rağmen maaşımı eve vermem kafa kafaya verilir alınır dedim o da ailen yardım edecek diye tutturdu babamın bir emekli maaşı var ev almıştık bende destek oluyorum işte eşya konusu ve süt hakkı bunlar sorun oldu ben ne set istedim ne ağırlığınca altın istedim sadece bilezik ve onu da 4 taneye yeter gücüm dedi olur dedim bana sonra kalkıp aceleye getirmek istemiyorum biraz daha bekleyelim nişan mevzusunu çabanı göreyim vs diye şeyler söyledi sanki ben çabalıyorum da o da köşeye çekilmiş isteklerini söylüyor gibi öyle bir kişiliğe büründü. Teyzelerine gidip geldikten sonra zaten hepten değişti teyzesi oğlunu yeni nişanladı ve gelin kıza koç götürmüşler bizde de böyle bişey yok dedim süt hakkı var diyorum bana mal mısın sen kendine saygın olsun vs bi ton laf bahane ediyor. Bana dediği şey ise dünden sonra soğudum Emine hevesim kalmadı zamana bırakalım demesi. Yarın ailemle yüz yüze getireceğim bi kafede ama aynı şeyi yine söylerim onlara diyor bizimkilerde kızım bizde destek oluruz ama kız kardeşine ne yaptıysak sana da mutfak eşyası alırız gerisini yavaş yavaş yaparsınız diyor ki ne büyük nişan ne de kına istiyorum kına düğünde olur dedim… durumlar bu şekilde ve ben çabalasam ne yapmam gerekir annesi babası yok biliyorum yüklenmedim son dediklerine tamam dedim ama bu kez de geri çekilmeye başladı nolur söyleyin kardeşlerim ne yapmalıyım çok kötüyüm 😢🙏🙏🙏

Erkek arkadaşımla ayrılma raddesindeyiz, fikir verebilir misiniz?