Tek bizim ülkemizde değil başka ülkelerde de böyle ama mesela Amerika'da kadın erkek diye ayrım yapıp özel muameleye tabii tutulmuyor kimse herkes eşit görülüyor ya da İsrail'de kadınlara fiziken zayıf zihnen güçsüz denmiyor asker olmaları zorunlu fakat hepsi egolu bu bir gerçek sebebi de cinsellik için arzulanmaları olabilir mi? Bizim ülkemizde durum çok farklı erkekler ya kadın kadın diye ölüyor onları gözlerinde büyütüyorlar ya da şiddet gösterip dövüyorlar ortası yok
Cevabın nedir?
Kültürsüz ve görgüsüzler çünkü erkekleri de seviyesiz ve görgüsüz
014 Yorumla
Soran+1 yılBizim ülkenin IQ ortalaması 87 mi neymiş rezillik bence
Soran+1 yılÇok haklısın bir de nüfus planlaması gelmesi lazım Türkiye'ye artık 2 den fazla çocuk doğurmamalı kimse zaten fakiriz gelişmemişiz bir de çocuk yapıp ülkeyi batırıyorlar iyice prezervatif denen bir şey var o da fakire işlemiyor
Soran+1 yılAynen kimse yasalara uymuyor
Soran+1 yılZamanında başka ülkelere gidenler kurtuldu şimdi gitmek imkansız eskiden Türkiye bugüne nazaran güzeldi şimdi yaşanılmaz halde
Soran+1 yılÜzücü
Soran+1 yılNeresi mesela
Soran+1 yılHadi hayırlı olsun şimdiden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha bu bir şey değil!!!
er kadına 22 yaşında seçme, 30 yaşında seçilme hakkı verildi. Sene 11 Aralık 1934 yapan kim?
Gazi Mustafa Kemal Atatürk02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok güzel bir yenilik bu
- +1 yıl
ancak değiştirilme gayreti içerisinde olanlara ne diyeceğiz ki?
+1 yılOnu bunu bilmem ne varsa küçük memeli küçücük fındık kalçalı sıfır basenli incecik bacaklı bebek soğuk şamanlık yüzlü kadın da var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorunlu tiplerle sevgili/evlilik yaptığınız için olabilir mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılErkekler de cinsellik istemeyen hayattan bezmiş ruhsuz kilolu kadınlarla evleniyor sonra da evlilikten şikayet ediyorlar karım benimle sevişmiyor benimle ilgilenmiyor diye?
Cevap sahibi+1 yılKadınlar şiddet görüyor demişsiniz ona söyledim
Soran+1 yılAnladım peki
Cevap sahibi+1 yılBenim tanıdığım çok efendi insanlar var şiddet bilmez bunları bulun evlenin abuk sabuk sorunlu tipleri bulup sonra şiddet görüyoruz demeyin
Soran+1 yılAllah korkusu olmalı içinde sonra merhametli olmalı öyle insan karıncaya bile zarar vermez zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılTc kadınlarına şiddet gösteriyorlar. Diğer kadınlara köpek oluyorlar acı ama gerçek
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunun nedenini merak ediyorum
- +1 yıl
Pç şerfsz erkekleri sevdiğiniz için
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke seninle aramız iyi olsa
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Cevap sahibi+1 yılMüsait misin
+1 yılHaklısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. evet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında