Arkadaşlar merhaba ben interntten biriyle tanıştım biz sevgili olduk. 1,5 yıldır konuşuyoruz ve geçen gün buluştuk. İlk buluşma güzeldi ama işte 2. gün ben duramadım ve birlikte olmak istedim onunla çünkü çok beğendim onu. Ama hata yaptım. Sinemada biraz elledi okşadı falan sonrasında da iş cinselliğe kadar ilerledi. Napacağım bilmiyorum gerçekten. Moralim bayağı bozuk çünkü gece olunca başlıyor aramaya ve soyunuyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Kendisi 4 yaş büyük benden. Kuzenim bu seni kullanıyor dedi tamam ben de ona yazdım bunu ama o öyle olsaydı çoktan yapmıştım dedi. Sizin düşünceniz nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kullanıyor işte. Seven erkek sevdiğine kıyamaz siz sevişmeyi sevmek sanıyorsunuz alakası yok her şeyin zamanı var. Evliliğe saklayabilirdin onu daha fazlasını yapıp pişman olmadan vazgeç bence
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten çarşamba buluşacağız ama sana bırakıyorum dedi. Yapmak istersem yapacak yoksa yapmayacakmış
En İyi Cevaplar
+1 yılKullandığı falan yok kullanacak kişi çoktan tepene biner işi bittimi popona vururdu tekmeyi yani geceleri seks saatleri içinde olduğu için uzak mesafe ilişkisinde normaldir canim
01 Yorumla
Soran+1 yılHaftaya birlikte olacağız bırakırsa anlarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. abi sevgililikte cinsellik olur mal mısınız siz sen zevk almıyorsan yapmayacaksın hicbir şey zevk alıyorsawn da her sey karsılıklı kaç yılındayız allah icin ya
20 Yorumla
+1 yılAlıltı artık başta yanlış yaptın sen canım ...
Tabiklde kullanıyor halada Oyle her ğğn her akşam bu olmaz ki biraz sohbet edin konuşun...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik görüyor musun ondan çok istiyor musun onu çocuklarının babası olarak görüyor musun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok istiyorum. Her şeyden çok
Cevap sahibi+1 yılMüsait misin şu anda gzldn çksm eklr msn
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl mutluysan öyle yap
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum mutlu değilim
- +1 yıl
Canın ne yapmak istiyor
+1 yılSen ne yaptığı bilmeyen aklı küçük bir insansın
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle diyorsun
- +1 yıl
Önce sevişmeyi istiyorsun sonra pişman oluyorsun?
Soran+1 yılPişman oluyorum diye aklım küçük mü oluyor
- +1 yıl
Evet ne yaptığını bilmeyen ne istediğini bilmeyen ileriyi düşünemeyen sonrasında pişman olan aklı küçük birisin.
Soran+1 yılKendini tarif etmişsin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsoyunan sensin adam seni nasil kullaniyor peki :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKuzenim bırakacak diyor
- +1 yıl
nikah kiydiniz mi
Soran+1 yılYok. İşte yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ben birlikte olduktan sonra basit olacağım herkes öyle söylyorum
- +1 yıl
olma madem bbir recruben var :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılileride belli olur 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de onu kullanmışsın gibi geldi bana 😂 😂
110 Yorumla
Soran+1 yılBen nasıl kullandım
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitmiş beğenmişsin ve birlikte olmuşsun işte. Sen istemişsin onu
Soran+1 yılHenüz birlikte olmadım. Çarşamba günü olalım diyor ama ne yapacağım bilmiyorum gerçekten. Uçucaz aşkım diyor.
Cevap sahibi+1 yılİstiyosun sanırım onu. O zaman yap yani nolcak
Soran+1 yılÇok istiyorum ama işte emin olamıyorum çünkü hemen aşık olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok istiyosan kendini kısıtlama bence. Zevkini yaşa düşünmeden. Dikkat et korunmadan yapma ama
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılYeriniz var mı nerde yapacaksınız
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılE naıs olcak
+1 yılBurlikte niye olmadiniz ki
05 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü kendisi ailesiyle yaşıyor
- +1 yıl
Bir erkek bir yolunu bulur birlikte olur okşamayla geçer mi hiç o tutkuyu tamamen hissetmek yaşamak lazım bence
Soran+1 yılBeni kullanıyor musun dedim kullansaydım şimdiye çoktan yapmıştım dedi doğru olabilir mi
- +1 yıl
Sevişmek kullanmak demek değildir şimdiye kadar yapsa kullanıyordu demek olmaz sadece o iş için seninleyse kullanmak olur
Soran+1 yılİşte onu bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKuzenine katılıyorum
00 Yorumla
+1 yıl😅😅😅😅
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem