Bir kadın olarak ailemden bazı insanlara evlenmek istediğimi söyleyip birileriyle tanışmak istediğimi söylesem ayıp olur mu?

Hakkımda kötü düşünülür mü? 28 yaşındayım 29’a girmeme günler kaldı. Kimseyle sevgili olmadım. Gerçekten elime erkek eli bile değmedi. Dalga geçecek olan varsa defolsun gitsen bebelerle uğraşamam. Tesettürlü, dindar değil değil hatta deizmle ateizm arasında gidip geliyorum. Ama ailemle yaşıyorum. Sevmeden, sadakatle devam etmeyen, sonunda evlilik olmayan seksi çok ahlaksız buluyorum. Ahlakla din aynı şeyler değil. Bana dinle gelmesin kimse. Yaratıcı gerçekten varsa onunla karşı karşıya gelsem soracağım çok cüretkar sorularım var kendisine. Neyse lisede bile sevgilim olmadı. Üniversitede niyetlendiysem de erkeklerin seks odaklı olması beni hep itti. Okul bittikten sonra gelecek derdine düştüm. İş aradım bulamadım. Kpss’ya çalıştım olmadı. Evlenince ev hanımı olmam, kocamın eline bakmam dedim. Erkekler çalışmayan kadınları aşağılıyor. Bunlardan dolayı kimseyle sevgili bile olmadım. İçtiğim çayın kahvenin yemeğin hesabını bile ödetmek bana batıyor ezik hissediyorum. Şimdilerde marketlere iş arayıp bulmaya çalışıyorum. Bulursam girip çalışacağım. Artık evlenmek, çocuk sahibi olmak istiyorum. Kendimle yaşıt bazı kadınların çocuk sahibi olmasına imreniyorum. Ama bunu yapacak adam gerçekten yok. Erkekler evlenecek kız yok diyor ama ben katılmıyorum. Esas evlenecek adam yok. Hepsi tuttuğu yerde s. kmenin peşinde. Ben çok sosyal çevresi olan biri değilim. Ortamlara girmiyorum hem param yok hem de ailem muhafazakar ve onlarla bu yüzden kavga edip aramı bozmak istemiyorum. İnstagramdan hep kendimden küçükler yazıyor. Mesajlaştığım arkadaş şeklinde konuştuğum bir sürü erkek var ama hiçbirine karşı duygusal, seksüel bir beğeni his yok bende. Ben babaanneme ve babamın akrabası olan bir kadına artık evlenmek istediğimi söylesem, bana uygun birini bulmalarını istesem ne olur? Hakkımda kötü düşünülür mü? Zavallı gibi ya da a.. zmış gibi algılanır mıyım? Çünkü yok gerçekten yok. Kendimden küçükleri salla. Ya çok tipsiz erkekler var hiç beğenmiyorum ya yobaz tipler var kıskanç falan istemiyorum ya da içkici gece hayatına dadanan hayatı hangover kafasında yaşayan erkek var. İşinde gücünde aklı başında yobaz olmayan Batı Anadoludan evini karısını çocuğunu bakacak kadar işi /maaşı olan evlenip aile kurmak isteyen baba olmak isteyen bir sürü kadınla yatmamış erkek orrrospusu olmayan adam yok.

Güncellemeler
+1 yıl
Birini getirip hemen evleneceğimi düşünürler mi acaba? Ben pat diye evlenmek de istemiyorum biraz tanıyayım olmazsa münasip bir şekilde olmayacağını da söylemek isterdim. Aile işin içine girerse kötü olur mu ki?
Bir kadın olarak ailemden bazı insanlara evlenmek istediğimi söyleyip birileriyle tanışmak istediğimi söylesem ayıp olur mu?