Cinsel Yaşam Evlenmeden önce ilişki yaşanmalı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Evlenmeden önce ilişki yaşanmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yani sürprizleri pek sevmem, tabii ki bir şeyler yaşandı.. 1 0 Yorumla
zakaryan Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yaşadık defalarca sonra evlendik yiillar sonra boşandık 0 0 Yorumla
CikolataSelalesiii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yasanmali, sevdigin insanla yasamalisin bu zevki 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. eşim yokkki ama cok kisiyle yasadim 😄 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nişanlılık evlilik öncesi staj gibidir 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaşadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi onunla mı evlisin Yorumla recep48 +1 yıl Evlendim boşandık Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sana bağlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yani sürprizleri pek sevmem, tabii ki bir şeyler yaşandı..
Yaşadık defalarca sonra evlendik yiillar sonra boşandık
Yasanmali, sevdigin insanla yasamalisin bu zevki
canımız istedi yaşadık.
Asla evliliğin bi anlamı yok
Yaşanmalı kesinlikle.
eşim yokkki ama cok kisiyle yasadim 😄
Bekarım ve hala deneyim 0 ...😐
Evet çok yaşadım
Sevgilim bile olmadı henüz
Sen peki
Yaşamadım. Yasasaydim evlenmezdim
Hayır sadece sevişme seksting nude