Kadın daha fazla zevk alır
Erkek daha fazla zevk alır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

zevk işi tek başına yaşanacak bir duygu olmadığı için seni tam anlamıyla tanıyan biri tarafından yapılan oral her zaman daha fazla zevk verecektir.
Ben bildiğin eriyorum resimde olan dondurma gibi :) Ama erkeklerin boy takıntısı olurya bence işlev önemli ama büyük olanlara oral daha güzel yapılıyor o konuda daha zevkli olduğunu benim açımdan söyleyebilirim
@kleopatra17 , Yapılan her zaman 5X daha fazla zevk alır. Ama yapmasını bilen olmak ta önemli. Klitoris ve G noktasına baskı yapmasını bilen erkek olmaktan dolayı mutluluk 😎🫠
Hiç birisi değil!!! Önceliği Kadını hazırlamaktır Erkeğin!!! O hazırlık aşamasından sonra elbette beraber yapılanı daha makul ve makbulüdür,
Saygılarrrrr
Cevap
31Cevap
ikisi de zevk alır
Muhtemeldir ki; iyi yapılırsa erkekler daha fazla zevk alır... Ama maalesef bu lezzetten 100/90 ı mahkumdurlar...
Aslında ikisi içinde aynıdır aynıdır ancak kadının duyarlılığı daha fazla ve yoğun olduğu için daha fazla haz alır
Kadınların vücudunda çok fazla zevk noktası olduğundan; dokunduğunda, sıcak nefesini üflediğinde bile çok zevk alacağı bir gerçektir.
Kadınların zevk aldığı noktaları çok onları oral yaparak harekete geçirdiğimiz bize büyük keyif verirsiniz
Bazı kadınlar var yaparken ayrı boyuta geçiyor. Dünya ile bağını kesiyor. Zevk almasa bu kadar olmaz herhalde.
İkisi de aynı birde yapana bağlı bence iyi yapıyor ise ben 10dakıka ancak dayanıyor ama kimisi de var mesela 1 saate yakın yapıyor bir şey olmuyor
İkisinin de karşılıklı olması gerekir haksızlık ve adaletiszliği sevmem
her iki tarafta zevk alır. ama kadının aldığı zevk bi tık fazladır
Cevaplar kadınları gösteriyor.. (a) kadınlar diyorum 😃
Erkek bence oral yapan hatun iyi olursa libşdoda tavam
Erkek daha çok zevk alır bence. Ama yapan kişinin de nasıl oral yaptığına bağlı bu tabi ki
Kendisine oral yapılan kadın, kendisine oral yapılan erkekten fazla zevk alır.
Erkek daha fazla zevk alır.
Erkek tabikide ama kadında alır 😍
2 tarafta zevk alır ama kadın daha çok alır bence
Yapmasını buluyorsa partner iki tarafta zevk alir
Kim daha iyi yapıyorsa
Aynıdır..
Kadın daha fazla zevk alır
Favorim 69 karşılıklı zevk zirve yapar
Kadın tabiki
Eşittir
Kadin
Güzel yaparsa zevk alırım gırtlak yapmaliyim