Artık hayatımda kalıcı birini istiyorum. Cinsellik illaki olur ama sırf ten ihtiyacı için aşık olduğunu sanan bir ilişki istemiyorum. Neden öyle bir erkek çıkmıyor karşıma hiç?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılSırf bu düşüncede olduğunuz için, kalıcı ve temiz bir ilişki yaşayamıyor olabilir misiniz? Evlilik dışı cinsel ilişki yaşamak isteyenler olduğu gibi, istemeyen kesim de var. İlla ki cinsellik olabilir düşüncesi, sağlam bir ilişkiyi bile etkileyebilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda hiç cinsellik yaşamamış biriyim. Benimle olan elimi bile tutsa ilk olacak. Ama sevgilim askerlik arkadaşım değildir illaki yakınlık kurulur sınır içerisinde. Bu durumda da saygı giriyor işin içine
- +1 yıl
Eğer gerçekten böyle biriysen, cinsellik yaşadığında kullanılıp bir kenara atılan kadınlardan hiç bir farkın kalmaz. Burada veya reelde hiç mi tecrüben yok, hiç mi görmedin kadınların ne hale geldiklerini?
Soran+1 yılKarşımdakine cidden güvenmezsem zaten olmaz ayrıca ben nerde ne yapmam gerektiğini bilirim teşekkür ederim uyarın içim
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı 1 aylık bi flortum disinda hicbiseyim olmadı cinsellik de olmadı. 6 sene Bi kıza platonik olarak aşık oldum başka kimseyi görmedi gözüm. Ben de gerçek aşkı çok istiyorum ama o kızın peşinden mesela birkaç yüz km yol gidip geldim sırf 2 kelime konuşmak için. Elinin tersiyle Bi hareket yapip s. git diyip kovdu. Sadece 1. sene ve 4. sene acildim ona. 5. senede son kez denemiştim de olmadı o da buydu. (2. senenin sonunda okuldan gitti. Ondan bukadsr fark oldu. Her tenefus pesimde gezerdi 2. sene aşkın heyecanından göremedim napim.. keşke okuldan gider gitmez yazsaydım ama engellediydi beni çünkü biz akşamları konusurduk hep küfür eder dururdu bende dayanamamış küfrü basmistim falan ondan.)
Bizim gibilere aptal gözüyle bakiluyor efendim bulmamız çok zor..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela ben evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim ama olursa da sadece yüzeysel ve anal istiyorum, benim gibi biriyle sevgili olmak ister miydin mesela?
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmadan pazarlığını mı yapıyım bu nasıl ilişki
Cevap sahibi+1 yılVe daha önce hiç sevgilisi olmamış yakışıklı ve tatlı biriyim üstelik, böyle birinin ilki ilk aşkı olmak ister miydin?
Cevap sahibi+1 yılSoruyorum sadece ya
Soran+1 yılBen duygu odaklıyım sen cinsel olarak pazarlık peşindesin zaten olmaz kanka bulursun umarım istediğini
Cevap sahibi+1 yılPazarlık değil ya sadece sevgilim olursa istediğim şeyi söyledim senin de fikrini merak ettim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim sen de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
+1 yılo zaman önceliğiniz duygularınız olsun..
diğer kaygıları bir yana bırakın
duygusal anlamda iyi hissettiğiniz ve mantığınıza yatabilecek birisini hayatınıza alın00 Yorumla
+1 yılValla biz kanki olarak adam gibi birini bulamıyorken siz kızlar nasıl bir erkekle ilişki kuracaksınız hiç bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki istiyorum diye sartlanarak başladığında hiçbir zaman doğru kişiyi bulamazsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çünkü erkekler duygusallığa ihtiyaç duymazlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygu olmadan seks olsa nolur soğuk bedeni sevemezsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayatı arzularına göre süsle biri ruhuna biri hayatına biri bedenine cevap verbilir bir insanda çok fazla özellik olmaz güven saygı bazende tutku en doğru seçime sebep olur
00 Yorumla
+1 yılzor sen eyenirsin o beyenmez o beyenir sen beyenmessiin hayat bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Oyle birini istemek için gec kalmışsın onceki yediğin yaprak simdi tirmalar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorunun cevabı bulursan banada söylersen sevinirim
00 Yorumla
+1 yılErken daveanıyorsunuz zamansız işler böyle oldurur
04 Yorumla
Soran+1 yılSabırsız biri değilimdir. Ama her canlı eşini arar bu böyledir.
- +1 yıl
Düzgün birini bulmak zor
Soran+1 yılÇok zor cidden
- +1 yıl
Düzgğnler genelde çirkin erkek oluyor brnm gşbi. Bizide çirkin diye beğenmezler
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Herseyin zamani var bekle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılask tanimi kalktı çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim de karşımıza senin düşüncede biri çıkmıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılKader
Cevap sahibi+1 yılBelki konusabiliriz
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılÇıkayım mi
Soran+1 yılÇık
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha beni tamımıyosun demektir shsh
04 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyorum snsnsms
Cevap sahibi+1 yılYaa işte tanısan böyle bir erkeğin kaldığını hala bilirdin😂
Soran+1 yılGizlisin kanka zor
Cevap sahibi+1 yılÇık desene sende ne bileyim konuşmak isteyip istemediğini
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin veya kilolu musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yasindasin nerde yasiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk öyle kapıdan çıkıp gelmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaş kaç?
03 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaş
+1 yılVarda sen görmüyorsun…!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbirinize çıkmıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılzor canim ya
00 Yorumla Bende aynı dusuncedeyim aşk olmali
00 Yorumlanerde yasiyorsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılAnkara
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026