Yaklasik 1 yıldır evliyim ve esimle son zamanlarda aramiz ciddi limoni. Bayramdan önce hararetli bir tartismamiz oldu. Hatta ayrılığı falan da konuştuk o sirada. Bosanalim falan dedik. O ciddi gibiydi bende ciddi ciddi soyledim bunu ama sonra konusu hic acilmadi.
Sonra bayram icin ailelerin yanina geldik. Yolda da pek konusmadik. Muzik acti, kitap acti onu dinledik. Aksamlari odaya gectik orada da konusmadik. Bugünde benim ailemlere geldik yine aynı durumumuz.
Ama kac gündür de libido olarak fenalardayim. Esimde yakisikli, sportif tas gibi adamdir Allah var😅 icim gidiyor kac gündür ama pek yuz vermiyor. Kucagina falan oturasim geliyor ama reddederse ciddi bozulurum o yüzden yapamıyorum.
Aksamlari her zamanki giydigim seyleri giyiyorum biraz acik gecelik falan biraz bakıyor ama bir hamle yapmıyor. Yanimda tas gibi adam var ama dokunamıyorum. Suanda da fena istekliyim.
Yemegi annemle yaptik ocaga koyduk salona geldim oturdum. Kocamla babam sohbet ediyor, ben a*gin a*gin kocama bakiyorum öyle. Yaninda olupta ulasamamak kotu bir seymis. Ne yapayim artik bir taktiktir, bir seydir bekliyorum sizden. Beni reddetmemesi lazım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer