Sevgili ilişkileri yaşamadığım için aykırı ilişkiler de yaşıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
En son barda masama geldi 2 Kasım çokta güzellerdi ikisiyle aynı anda yaptım bir yatakta 2 kadın 1 erkek güzeldi kafamda az güzeldi😅
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şu ana kadar toplamda 3 tane masözle yaptım ve hiçbiriyle bir yakınlığım yoktu, ama son yaptığım masözle bir nevi arkadaş gibi olmuştuk; çünkü müthiş bir uyum yakalamıştık ve 2 hafta içinde 2 kez yapmıştık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
cinsellik bakışları değiştirimez kişinin bendeki önemi değeri herşeyden önemlidir bazen cinsellik olmadan değerli olmayı başarmalısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yani diyorsun gel dedikodu yapalım canım sıkılıyor zaten 😂🤦🏻♂️
Evet
tamam gel dm bekliyom
Sorun silindi sanırım. Yine silinir. Diğer yerden konuşalım mı?
orada mısın?
Gizlidin
Yaz
Bekliyorum
İki senelik kız arkadaşımla da oldu uygulamadan tanışıp samimiyetim olmayanla da oldu
Detay verebilirim ama yorum tehlikeli dkdk
Nasil
Yorumdan konuşamayız diyorum
İnternetten tanıştığım boşanmış dul bir kadın oldu her seferde keşke seni daha önce tanidaydim derdi hep.
Bir insan eşi dışında birisiyle yatıyorsa ne kız ne erkek ondan asla bir daha hayır gelmez. Sonra da kendisini kandırır durur
Kişiden kişiye değişir herkesi aynı yakınlığı beslemezsin genelde tek gecelikti ama
Sevgili ilişkileri yaşamadığım için aykırı ilişkiler de yaşıyorum
En son barda masama geldi 2 Kasım çokta güzellerdi ikisiyle aynı anda yaptım bir yatakta 2 kadın 1 erkek güzeldi kafamda az güzeldi😅
Şu ana kadar toplamda 3 tane masözle yaptım ve hiçbiriyle bir yakınlığım yoktu, ama son yaptığım masözle bir nevi arkadaş gibi olmuştuk; çünkü müthiş bir uyum yakalamıştık ve 2 hafta içinde 2 kez yapmıştık.
cinsellik bakışları değiştirimez kişinin bendeki önemi değeri herşeyden önemlidir bazen cinsellik olmadan değerli olmayı başarmalısınız
bir sevgilim bir de öğretmenim 😂
Öğretmen pişman mı etti lise mi
eskide kaldı zaten, aynen lisedendi
İlginç iyi cesaret
😅😅
Yakınlık yok yabancı
Sende taktın buna kimsen?
Sormasan daha iyi ahahah
Kuzen ve otesiyle yakinlasma
Senin ne ablacim
İlk sevişmeden sonra olay bitiyor
Bir tanesi yakın kız arkadaşımdı