sadece vajinal orgazmı ( ki o da klitoral orgazmdır aslında ) kastediyorsan bunu öğrendilerse küçük penisle de orgazm olurlar, ayrıca penis boyundan daha önemli bir şey var. o da istediğiniz kadar süre içerinizde durabilmeleri. bunu yapabilen erkek sayısı çok az
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında sekste penisin boyutunun önemi olmuyor. Kadında Klitorisi uyaran her etken boşalmasına neden olur mesela dil, parmak bile kısa ve küçük işlevli iken kadının boşalmasına neden olabiliyor çünkü Klitorisi uyaran bir etken. Türkiye genelinde erkekler 3-4 dakika arası boşalıyorlar ve kadınlar bundan daha uzun bir süre boşalıyorlar çoğu sekste erkeğin erken boşalması bundan kaynaklı çünkü erkekler boşalmak için bunu yaparlar ama kadınlar aksine bu süreyi uzatmayı amaçlarlar. Mesela Mastürbasyon esnasında kadın kendini de bir penis olmadan boşaltabilir çünkü Klitorisi uyaran bir şey bulmuş ve bununla mastürbasyon yapıyor. Küçük, büyük, işlevli, işlevsiz tamamen yalan klitorisi uyaran her şey kadını boşaltır. Parmak, Dil, Penis, Sürtünme vs. Klitoris iç tarafta değil.
47 Yorumla
Soran+1 yılHiç bu açıdan bakmamıştım mantıklı geldi🤣🤣
Soran+1 yılPeki girme çıkma durumu niye oluyo
- +1 yıl
Gir çık durumu sadece erkeği rahatlatmak için planlanmış bir şey kadının rahatlaması klitorisin elinde olan birşeydir penis sadece buna yardımcı olur. Girme çıkma sadece erkek içindir sok çıkar boşal bu kadar.
- +1 yıl
Penis zaten kadına zevk veren bir şey diyorum sadece buna yardımcıda olur diyorum nerenle okuyorsun yazdıklarımı?
Soran+1 yılKaldırdım yorumunu asko boş ver
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu arada bilgilerin için
- +1 yıl
@dionysosjai, Benim için EİG senin cevabın harika izah etmişsiniz. Ama sizin bahsettiğiniz sadece klitoral orgazm! Oysa kadınlarda 10 kadar orgazm var diye biliyorum. Sexide bu yüzden aşırı arzuluyorsunuz.. Bence kadın, vajina dudaklarının sımsıkı kavradığını - içinin dolduğunu, dibine kadar sahiplenildiğini hissetmesii, Onun egosunu da doyuruyor ve ekstra haz almasını saglıyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Çünkü tatmin olmuyor hem psikolojik hemde zevk bakımından
10 YorumlaNerden biliyon kanka?
ben boşaltıyorum 🙈😁10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence kadın, vajina dudaklarının sımsıkı kavradığını - içinin dolduğunu, dibine kadar sahiplenildiğini hissetmesii, Onun egosunu da doyuruyor ve ekstra haz almasını saglıyor...
00 Yorumla Girme çıkma dediğin erkeğin boşalması için dediğin şey sayesinde insanlar nesillerini devam ettiriyorlar hayat sadece zevkten ve cinsel yaşamdan ibaret değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş büyükle de boşaldıklarını? Paradan başka kıriteri olmayan kız ve kadınlara ne koyarsan koy boş ve nafile yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalın olunca gir çıktaki sürtünme büyük olunca da sert vuruşlar seksi tamamlar
10 Yorumla
+1 yılBoşalırlar penisin boyutu hiç bir önemi yoktur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Küçük olursa içinde dolgunluk olmuyor büyük olursa daha dolgunluk yarTir tatmin edici olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük, ince penisi hissedemezler, kalın penis vajinayı iyi gerer,17_18 cm penis dibine değer, bu da kadına zevk verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalıyor aslında büyük olmasına gerek yok
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılamac penisin boyu degil
10 Yorumla
+1 yılZevk almıyorlar çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bosalabiliyormusun?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissetmedigi için olabilirmi😀😀
10 Yorumla
+1 yılGaliba yeteri kadar uyarılmıyorlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılzevkini vermiyor demekki
00 Yorumla
+1 yılSud33
10 Yorumla
+1 yılBilmem, büyük penisle boşalmak ister misinn
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Yeterince dolmuyor icerisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden biliyorsun!
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen boşalıyormusun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen peki
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🤔
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo boşalıyorum
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sevmedikleri icin
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik
10 Yorumla
+1 yılSelamlar sence kızım