1-2 saat önce bayramcı olarak akrabalardan birine gittik. Arabayi park ederken eşim tatlıma geldi, dudaklarindan öptüm 5-10 sn kadar. Niye yaptin bunu dedi. Kocami öpemez miyim dedim. Ama etkilendim dedi.
Hadi gidelim dedim. Hayir gidemem dedi. Niye dedim malum yerini gösterdi. Bu kadar da olamaz dedim. Olur dedi. Napacagiz dedim. Ne yapacagini söylemek istemiyorum ama uygun bir zaman degil biraz bekleyelim dedi. Malumun inmesini bekledik ama komigime de gitti. Arabanin icinde güldüm bir sure.
Erkekler olarak ne kadar degisiksiniz. Yani kucuk bir opucukten ben tahrik olmadim, bircok kadin da olmaz belki. Evet biyolojimiz farkli ama yine de degisik geliyor ve anlamlandirmak zor oluyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkek olmadan anlamazsın erkeğin istek arzusu nu inmesini beklemen çok komik pantolona sıkıştırmak aklına gelmiyor mu 😄
Ben o taktikleri nereden bileyim ya. 😅Gelmemis demek ki. Bir ara arabadan indim sicakti. O ara bir seyler yapti ustuyle ugrasti gibi gördüm belki dedigini yapmıştır ama sonra gidelim mi dedigimde biraz daha bekleyelim dedi
Pantolona sıkıştırmak nasil oluyor. Birine daha sordum da o cevap verene kadar sen de ver bari😅
Haha öyle durumlar başıma çok geliyor istemeden de olsa kalkıyor toplu taşıma da falan olsun mecbur kemerimin arasına ya da boxer lastiği ne sıkıştırıyorum 😄
Penisi yukarı kaldırıp Kemer arasına koyuyor sun
Dik şekil de yürümek imkansız linç edilir erkek Halk tarafından 😄😄
Bu şekilde pantolona sıkıştırınca gozukuyor mu gozukmuyor mu disardan? Dik sekilde yurumek zor demissin ya o yuzden sordum. Zaten gozukmesin diye boyle yapmiyor musunuz ama yine de belki mi oluyor sıkıştırsanizda
Daha nasıl belli olsun penis göbek altı yerle bütünleşiyor belli olması için eninin 10 cm olması lazım böyle olmayacağı için sorun olmaz
Hiç bir erkek belli olsun istemez uygun olamayan yerler de 😄
Iki cins birbirini merak ediyor. Benimde kadin olarak erkekler ilgincime geliyor. Sagol cevaplarin icin
Rica ederim
Kemerin arasını şıkıştırıp devam etseydi ya enişte bey 😅
Boyle taktikler mi var? Ben ne bileyim bu seyleri😅
Ben biraz sonra indim araba sicaktı o ara bir seyler yaptı sanki ustunu falan duzeltti gibi gordum ama belki dedigini yapmıştır
Ohoooo enişte bey belki bişiler olur diye kandırmış sizi, bu taktik olmasa erkekler biter.
İşte bu yüzden eşofman giymek tehlikeli hdjdjdnsn
Yok ya niye kandırsın hafif kabarik duruyordu. Bir seyler olacak ortamda degildi zaten kalabalikti etraf biraz. Oyle duzeltir gibi gordukten sonra gidiyor muyuz dedim biraz daha bekleyelim dedi.
Belki fantezisi vardır ya 😅
Yani yarım metre değilse, bu taktik işe yarar.
Zavallı enişte hayaller kurmuş ama olmamış jddjdh
Kemerin arasi nasil oluyor? Esim pek kemer kullanmaz gerçi
Kemersiz pantolon da olur, yeter ki pantolonun beli hafifi dar olsun.
Şimdi aletin kafası yukarı bakacak şekilde karnımıza yapıştırıyoruz, başı pantolon düğmesine ya da kemer tokasının arkasına gelicek sekilde. Bu onu orada düz bir şekilde tutucaktır 😅
En fazla 4 dk' ye söner zaten djjd
orada oylece duruyor mu? Kaymiyor mu
Yani normal bir şekilde yürürse bisi olmaz. Arada hafifçe kayabilir ama onu da zaten ufak bi el hareketiyle düzeltmek mümkün🙃
Anladim. Sagol yorumlarin icin. Her iki cinste birbirini merak ediyor. Bazen esime de soruyorum bazi seyleri. Sagol cevapladigin icin
Rica ederim, mutluluklar dilerim efenim🙃
Teşekkürler. Evlilik istiyor musun ya da evli misin bilmiyorum ama sana da nasip olsun
Yok ya 20 yaşında ne evliliği😅
İlerde bakıcaz artık, teşekkür ederim:)
bizim opusme sirasinda asagidaki beyin calisiyor ondan irasi cabuk etkileniyor nornal yani
Cem Abi, bir deliyle yaşıyoruz derken şaka yapmıyordu 😂
Olur böyle sizde de var bu ama çabuk belli oliyo bizimki zjbxbn
sana göre bir erkek en çok neden etkileniyor
Aşko şehvetli öpmüşsük demekki 😂
yapı meselesi azmış garibim
Adam ne kadar doluysa artik