Bı dk şimdi 😂 Anlamadım 😃 Nasıl yani ilişkiye girmedin hiç, ben mi yanlış anladım acaba, zevk suyu vajinanın dışına değerse hamile kalır mıyım diye okuyunca ilişkiye girdin ya da gireceksin bu durumda da hamile kalır mıyım diye merak ediyorsun sandım, biraz aydınlatır mısınım beni rica etsem tam olarak ne soruyorsun ne öğrenmek istiyorsun, yardımcı olabildiğim kadar olmak isterim bildiğim kadarıyla.
Hiç ilişkiye girmedim sadece partnerimin zevk suyu vajinama değdi. Hamilelikten endişeleniyorum. 2 kere test yaptım. Negatif çıktı. Ama reglm geciktiği için tekrar şüphelendim ve size soruyorum.
Ama bu şekilde de olmaz, git eğer öyleyse aldırır ya da sevgiline söyler evlenirsiniz tabi ciddiyseniz bu çocukla, fackbaddy falan değilse, sen git umarım öyle bir şey yoktur korkma, varsa da çok geçmeden öğrenip ona göre hareket etmen daha iyi.
Özel bir doktora gitsen de e-devlete düşer mi acaba ya, ama bana kalırsa korktuğun gibi bir durum yoktur, içinin rahat etmesi açısından gene bir doktora gözük demiştim ama gerek yok gitme bence bir kaç gün sonra ya da bir hafta sonra falan gene test yap aralıklarla bakalım ne olacak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
aynen kanka koluna gelirse se hamile kalirsin derinin icine isliyor sanki biraz arastirin bilim ya ogrenin bilmeden sevismeyin mumkunse
Reglm geciktiği için şüphelendim ve sordum
penis vajinanin icinde de kondomsuz sekilde zevk suyu gelenilir ve hamile kalma ihtimalin tabiki de olabilir
Ama içine hiç girmedi penis
nasil olmasini bekliyon o zaman
1. Tam boşalma gerçekleşe bile hamile kalma olasılığın %30'dan az.
2. Zevk suyu sperm içermez, belki %0,5 falan vardır o da etkisizdir
Çok teşekkür ederim. Hamilelik testi yaptım negatif çıktı ama reglm geciktiği için daha çok stres oluyorum.
Ağrı kesici içtim 4 gün adet zamanlarımda sınavım vardı ağrımasın gelmesin diye. Bıraktım ilacı gelmiyor.
Kalmazsın merak etme, ama belli ki çok korku ve endişe var, mutlaka ikinizde korunun korunmadan ilişkiye girmeyin. 👌
Çok teşekkürler reglm gecikti daha çok stres oluyorum
Hmm bı test yap ya da doktora gözük yaptır, ilişkiye girdiniz sanırım, ya da daha gireceksiniz?
Hiç ilişkiye girmedim hayatımda. Sadece bu durum oldu. Test yaptım 2 kere negatif çıktı.
Bı dk şimdi 😂 Anlamadım 😃
Nasıl yani ilişkiye girmedin hiç, ben mi yanlış anladım acaba, zevk suyu vajinanın dışına değerse hamile kalır mıyım diye okuyunca ilişkiye girdin ya da gireceksin bu durumda da hamile kalır mıyım diye merak ediyorsun sandım, biraz aydınlatır mısınım beni rica etsem tam olarak ne soruyorsun ne öğrenmek istiyorsun, yardımcı olabildiğim kadar olmak isterim bildiğim kadarıyla.
Hiç ilişkiye girmedim sadece partnerimin zevk suyu vajinama değdi. Hamilelikten endişeleniyorum. 2 kere test yaptım. Negatif çıktı. Ama reglm geciktiği için tekrar şüphelendim ve size soruyorum.
Hiç endişe etmene gerek yok merak etme ama için rahat etmesi açısından bı doktora gözükmende yarar olabilir yine de.
Çok teşekkürler Doktora gitmeye korkuyorum hamileysem diye.
Ama bu şekilde de olmaz, git eğer öyleyse aldırır ya da sevgiline söyler evlenirsiniz tabi ciddiyseniz bu çocukla, fackbaddy falan değilse, sen git umarım öyle bir şey yoktur korkma, varsa da çok geçmeden öğrenip ona göre hareket etmen daha iyi.
Annemlerin öğrenmemesi gerek
Tamam gizlice git doktora o zaman
e devletten bakıyorlar :/
Özel bir doktora gitsen de e-devlete düşer mi acaba ya, ama bana kalırsa korktuğun gibi bir durum yoktur, içinin rahat etmesi açısından gene bir doktora gözük demiştim ama gerek yok gitme bence bir kaç gün sonra ya da bir hafta sonra falan gene test yap aralıklarla bakalım ne olacak?
Tamam öyle yapayım çok teşekkürler
Rica ederim ne demek
Bu çocuk ciddi düşündüğün bir sevgilin mi yoksa demin de sorduğum gibi fackbaddy falan mi
Merak ettim
1 yıldır çıkıyoruz.
Hmm anladım
Yemeyecen boku yapma o zaman korkuyorsan 🤣
İlişkiye girmedim hiç?
Kalmazsın içine akması lazım bu arada da zevk suyuyla hamile kalmazsın dö**enme gerekiyor
Kalırsan da bi ilk olmuş olur 😂😂😂
Kalırsın sakın dememe
zevk suyuyla hamile kalmazsin
😂😂😂😂 duvarı asamamis kalmazsın
Evet %100 kesin bilgi.
Hayır ne alaka ya ne alaka
Hamile kalmak hiç te kolay bişey değildir
İçine giderse bi ihtimal
Kalmazsın
kalırsın
Kalmazsın kesinlikle
İçine aktı mi