Cinsellik Göğüslerden daha çok zevk almak için ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yalanma hissi verebilir miyim veya arasına bir şey mi soksam🤣🤣 uçlarından daha çok zevk istiyorum Güncellemeler+1 yıl Yq mantıklık şeyler söyleyinn yalanma hissi nasıl vericem Göğüslerden daha çok zevk almak için ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. zevk alamiyosan oradan yapacak biseyin yok ama zevk aliyorum daha fazla almak icin napayim diyorsan göğsün buyukse agxina gotur kendin em, büyük degilse jel gibi kayganlastirici biseyle oksayabilirsin 0 0 Yorumla
Mr_Morgan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Arasına sığacak uzun kalın bir şey var da şimdi...Göğüslerin nasıl önce onu bilmek lazım. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oraya sıcak su dolu şişeyle arasına sokup ayrıca uçlarına dedirtecek keyfi artirirsin 0 0 Yorumla
asddsa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Geçen birisi muz sürüyorum demişti dene istersen 😂 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl İki kulak cubugunu al hafif islat. İki cubugun arasina memis basini sok hafif hafif oyna 0 0 Yorumla
TatliCleopatra Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Öyle bi soru soruyorsun ki yavrum bide ciddi cvplar istiyorsun 0 1 Yorumla zehirhafiyye +1 yıl 😂😂 Yorumla
hardboy_M Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cinsellik konusunda 327 cevap paylaştı. Sonradan yapilacak birser yok insan neresinden zevk alirsa oyle devam eder 0 0 Yorumla
kırmızınoktaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsellik konusunda 352 cevap paylaştı. Knk bisey söylerim de ayip burada o kadar seyler yazamam. dd 0 1 Yorumla kırmızınoktaaa +1 yıl Ama öncelikle 2 adet mandal a ihtiyacin var... Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Partnerin sevgilin yok mu peki söyle ilgilensin seninle istediğin şekilde 😉🔥👌 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Göğüste pek mümkün değil o ya büyükse eğer kendin yalaybilirsin😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunun için uyarılması lazım. Senin de uyarılman lazim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birileri yalamali Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 5,3b cevap paylaştı. Özelde anlatırım 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendini aynada izleyerek yalayabilirsin. 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı. Arasına kafamı sokabilirsiniz 🤣 0 0 Yorumla
Şahin06_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Goğuslerini gormek isterim. belki zevk verir sana 0 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 345 cevap paylaştı. Mum yak üzerine damlat 0 0 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ücretsiz bir şekilde yalayabilirim 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kendin mi yapacaksın başkası mı 0 1 Yorumla Barmecide +1 yıl Yani kendi kendine mi yaparak zevk almak başkası yaparak mı zevk almayı soruyorsun Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yalatacak birini buılma şansın yok mu? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşko manita bul bence sen ajsjhdhe 0 1 Yorumla ageof2 +1 yıl Sen bul ona 😝 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. İyi bir oral sonrası bunu yasayabilirsin 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı. Arasına vermeli 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,6b cevap paylaştı. bana gel öğreteyim 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Emdirr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buyukler mi ki? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalayamiyorsan buyuk degillerdir nasi zevk aliyon Yorumla
tuana190619 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Etkili yolu var 0 1 Yorumla tuana190619 +1 yıl Inek bul yalasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
zevk alamiyosan oradan yapacak biseyin yok ama zevk aliyorum daha fazla almak icin napayim diyorsan göğsün buyukse agxina gotur kendin em, büyük degilse jel gibi kayganlastirici biseyle oksayabilirsin
Arasına sığacak uzun kalın bir şey var da şimdi...
Göğüslerin nasıl önce onu bilmek lazım.
Oraya sıcak su dolu şişeyle arasına sokup ayrıca uçlarına dedirtecek keyfi artirirsin
Geçen birisi muz sürüyorum demişti dene istersen 😂
İki kulak cubugunu al hafif islat. İki cubugun arasina memis basini sok hafif hafif oyna
Öyle bi soru soruyorsun ki yavrum bide ciddi cvplar istiyorsun
😂😂
Sonradan yapilacak birser yok insan neresinden zevk alirsa oyle devam eder
Knk bisey söylerim de ayip burada o kadar seyler yazamam. dd
Ama öncelikle 2 adet mandal a ihtiyacin var...
Partnerin sevgilin yok mu peki söyle ilgilensin seninle istediğin şekilde 😉🔥👌
Orada mısın
Göğüste pek mümkün değil o ya büyükse eğer kendin yalaybilirsin😂
Bunun için uyarılması lazım. Senin de uyarılman lazim
Birileri yalamali
Özelde anlatırım
Kendini aynada izleyerek yalayabilirsin.
Arasına kafamı sokabilirsiniz 🤣
Okşamalısın sürekli bunun için
Islak mendil sür, kurut. Tekrarla
Goğuslerini gormek isterim. belki zevk verir sana
Mum yak üzerine damlat
Ücretsiz bir şekilde yalayabilirim
Kendin mi yapacaksın başkası mı
Yani kendi kendine mi yaparak zevk almak başkası yaparak mı zevk almayı soruyorsun
Sen zahmet etme ben hallederim 😄
Yalatacak birini buılma şansın yok mu?
Gel
Ben o hissi yasatayim sana
Yaz taktikler vereyim
Aşko manita bul bence sen ajsjhdhe
Sen bul ona 😝
İyi bir oral sonrası bunu yasayabilirsin
Arasına vermeli
bana gel öğreteyim
emdir
Herşeyi söylerim istersen?