Cinsel Yaşam Erkekler, İlşkide neden beyaz tene çok meraklısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkekler, İlşkide neden beyaz tene çok meraklısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
wwakle Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Beyaz ten onemli degil temizlik ve bakimli olmasi onemli benim icin 😅 1 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. G.. te tokadı yapıştırınca elin izini çıkartmak, kızarmak, emince morartmak. E beyaz tenlilerde daha pembe oluyor. Kararma az oluyor. 0 0 Yorumla
UmutUzaylı Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 78% +1 yıl Bembeyaz şaplak attigin zaman morarmasi super oluyor hem de cok estetik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hemen geçmiyo ama o morluklar Yorumla UmutUzaylı +1 yıl Evet ama o geceden kalan izler olarak güzel hissettirmiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Evde sıkıntı oluyo😊 Yorumla UmutUzaylı +1 yıl Evde gorunmeyecek yerlerine şaplak atarım ben de, mesela popona ;) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beyaz tenli değilsen bana yazma:)Beyaz tenden baskasını şaapmam:) 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vurdukça kızarmalıSeni istekli o. m benim diyip şap şap vururumSever msn? Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Beyaz ten yemelik ya 😅 hele hele büyğk olmayan göğüs beyaz süper emilirdi 😅 senin nasıl 0 0 Yorumla
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim kişi ile ilişki yaşıyorsam ten rengi önemli değil benim için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Beyazda jiç bıkmıyor insan :) birde öxel bölgelerde fark yaratıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçte değilim buğday ten daha iyi hele süt gibi beyaz olan çok itici 0 0 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl oy bak şimdiden yükseldim çok hoş çünki 1 1 Yorumla aJax___ +1 yıl sen bembeyazmısın Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Öyle bir merakım yok. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bebek yağı ile parlıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Emince morarması hoşumuza gidiyor çünkü 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yapmayın şunu hemen geçmiyo😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama çok keyifli ne leziz tadınız var yapmamak mümkün mü 😏 Yorumla Soran +1 yıl E yala ama morartacak kadar emme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hızlı hızlı ve sert vurunca da morarır o zaman onu da yapmayayım Yorumla Soran +1 yıl En azndan görünen yerlere yapma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru cevap yapalım mı senjnle özelden rahatsız olursan engellersin normal şeyler sorarım Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. ben değilim 😃 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Daha seksi oluyor 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Beyaz ten onemli degil temizlik ve bakimli olmasi onemli benim icin 😅
G.. te tokadı yapıştırınca elin izini çıkartmak, kızarmak, emince morartmak.
E beyaz tenlilerde daha pembe oluyor. Kararma az oluyor.
Bembeyaz şaplak attigin zaman morarmasi super oluyor hem de cok estetik
Hemen geçmiyo ama o morluklar
Evet ama o geceden kalan izler olarak güzel hissettirmiyor mu
Evde sıkıntı oluyo😊
Evde gorunmeyecek yerlerine şaplak atarım ben de, mesela popona ;)
Beyaz tenli değilsen bana yazma:)
Beyaz tenden baskasını şaapmam:)
Vurdukça kızarmalı
Seni istekli o. m benim diyip şap şap vururum
Sever msn?
Beyaz ten yemelik ya 😅 hele hele büyğk olmayan göğüs beyaz süper emilirdi 😅 senin nasıl
Sevdiğim kişi ile ilişki yaşıyorsam ten rengi önemli değil benim için
Beyazda jiç bıkmıyor insan :) birde öxel bölgelerde fark yaratıyor
Hiçte değilim buğday ten daha iyi hele süt gibi beyaz olan çok itici
oy bak şimdiden yükseldim çok hoş çünki
sen bembeyazmısın
Esmer tende çok çekici beyazda
Beyaz ten merakım çok yok
Öyle bir merakım yok.
Bebek yağı ile parlıyor
Daha tahrik edici cünkü
Her şey daha net görünüyor. :D
Emince morarması hoşumuza gidiyor çünkü
Yapmayın şunu hemen geçmiyo😊
Ama çok keyifli ne leziz tadınız var yapmamak mümkün mü 😏
E yala ama morartacak kadar emme
Hızlı hızlı ve sert vurunca da morarır o zaman onu da yapmayayım
En azndan görünen yerlere yapma
Soru cevap yapalım mı senjnle özelden rahatsız olursan engellersin normal şeyler sorarım
Temizlik algısı
ben değilim 😃
Çekici çünkü
Uyma sen o alman p*rno sevenlere 😀
Daha seksi oluyor
Çekici geliyor
azdrıyor beni
Çünkü güzeller