Ben güzel ve çekici biriyim. Gencim de. Şimdi erkekler bu yüzden direk beni tavlamaya çalışıyor. Çöpü sevgilisi ilişkisi varsa yok diye yalan söylüyor yaşını mesleğini eğitimini de yalan söyleyenler var. Bıktım açıkçası bu durumdan. Ben kaliteli güçlü düzgün bir erkek istiyorum ama hep ezik yalancı pislikler çıkıyor karşıma. Takıldığım ortamlarla da alakası yok farklı farklı yerlerden karşıma çıkıyor hepsi. İş okul tatil sanal hepsi benden düşük profilde. Tip eğitim meslek olarak. Gerçi bunlarda iyi bulduğumda da sevgisiz ve cimri oluyor. Yani genel anlamda seven ve verici erkek bulamıyorum. şu an piyasada tüm erkekler kadını kandırıp kendine aşık edip seks ve para olarak sömürme derdinde bence.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılFlört ederken ilk dikkat etmen gereken şeyler karşıya göre değişir sen her zaman kendin olmalısın ancak böyle sevilen sen olursun kimse için değişme ama karşındaki kişiye göre de tavır almayı bil bu denge ilişkide her zaman iyi bağ kurmaya yardımcı olur karşı tarafın tavırlarından anlamalısın yalan ya da gerçek olduğunu bunu sen yapamazsan kimse sana yardım etmez
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle onlar gerçek beni seviyor hoşlanıyor ama onlar yalancı ben de eliyorum. Zaten hiçbir bir aydan fazla rol yapamıyor.
- +1 yıl
Ya şöyle güzel olmak zaten kadın için başlıca bir bela çünkü güzelseen herkes istiyor herkes elde etmeye çalışıyor sosyal medyada isen ben güzelim demeyeceksin bunu belli etmeyeceksin ki seni sevsin
Soran+1 yılAynen öyle ondan zaten fiziğimi öne çıkarmıyorum. Zaten amacı fizik olanlar hemen eleniyor çünkü emek vermiyor. Direk ilk anda buluşmada seks sohbeti açıyor sen reddedince de yine ısrar ediyor ya da bırakıp gidiyor işte.
Soran+1 yılYani gerçekten seven erkek zaten arkadaş dost olur emek verir önde sonra cinsellik vs olur aylar sonra ama öyle erkek bulamıyorum işte sorun o.
- +1 yıl
Ya arkadaş olana da güvenmeyeceksin kişilik karakter analizi testleri yaptır bak
En İyi Cevaplar
Ne anlatıyon ya sabah sabah sen seveni bulmayı gecmişsin birde zengin istiyorsun zengin adam kaprisle ugrasırmı yok o versin ben vermem adam gider senin 100 katı guzeli her gece yani madem guzelsin ortamların var önce saygılı durust seni seven birini bul para en son derdin olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi benim de param var. Yani ben zengin olsun demiyorum bana denk olsun diyorum. Sonuçta öbür türlü benim paramı yiyen erkek istemem.
Soran+1 yılYa şu an beni seven değer veren bi arkadaşım var. Çocukla aylardır sohbet ediyoruz cidden iyi biri ama işsiz parası yok ailesinin durumu da kötü. O nedenle olmaz bence ondan. Sonuçta parası yok hiç düşünsene işi de yok. İlişki yaşanmaz ki onunla. Ben mi bakacağım çocuğa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılson cumlende kadinlarda ayni diyerek bitirmek istiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirey olabilmiş mi benim için en önemli konu bu
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim için de bu önemli ama işte şu an onu göremiyorum hep güçsüz ezik bağımlı erkekler.
Cevap sahibi+1 yılGüzel denk gelişler diliyorum.
Ee sende sönürmeye işaret şeyler arıyorsun, yok zengin, yok ilgi verisi. Kendin gibi birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldemekki o işte iyi olduğunu düşünüyolar. se KS konusunda.
00 Yorumla
+1 yılYa da standartların gerçekçi ve sana uymayacak şekilde yüksektedir. Hipergami esiri olmayın
00 Yorumla
+1 yılTakıldığın ve ortamlar sıkıntılı
00 Yorumlakadın olmak başlı başına dert maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇevrenden bulacaksın artık
00 YorumlaSen piyasa erkeği arıyon adam değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılegitimin meslegin?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç düşünmedim.
01 Yorumla
+1 yılYaş kaç
00 Yorumla
+1 yılSen iyimisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi