Günümüzde bakire kız oranı az deniyor, sizce öyle mi sizce günümüzde bu sebepten bakire kız aramak saflık mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence kesinlikle değildir. Kimse kusura bakmasın ben kendimi sakladım o da saklamış olmalı. Ben a*tal mıyım da kendim yapmıyorum kimseyle. Eğer sen de yapmadıysan değildir ama sen yaptıysan ondan yapmamış olmasını bekleyemezsin
217 Yorumla
Soran+1 yılBen bakir im bu yüzden soruyorum. Yoksa ben eğer yapmış olsaydım ne diye yapmamış birini arayayim ki.
Soran+1 yıl"Ben bunca zamandır bakir kalmakla ve bakire kız aramakla aptallık mı yapıyorum acaba?" diye aklıma soru geldi ben de sorayım dedim
Soran+1 yılAynen insanlar kendini çok aşmış. Ben de şüphe duyuyorum kızların hepsinden acaba bu bakireligini kaybetmiş midir diye
Soran+1 yılBilmiyorum ya gerçekten çok üzgünüm 😞☹️☹️ keşke Allah beni ve benim gibileri bu devire yollamasaydı diyorum aklıma geldikçe
Soran+1 yılBu devirde kendimi zinadan korumakta da çok zorlanıyorum zaten. Bakalım sonumuz ne olacak
Soran+1 yılBen de de Allah korkusu var bir de haya var. Bu öyle tuhaf bir şey ki anlatılmaz yaşanır. O işi düşünürken bana yakışmayacağı aklıma geliyor
Soran+1 yılBu arada umarım sen de aradığını bulursun
Soran+1 yılBen teşekkür ederim görüşlerin için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kesinlikle öyle düşünme. Hala bakir ve bakire insanlar var ve çok şükür iyi ki varlar. Kendinizi koruyun, sizi de kaybetmeyelim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakir bir erkek bunu aramalıdır ama değilse zaten hak etmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet azalıyor bu doğru maalesef ama az da olsa hala bakire kızlar var. Gerçi bekareti fiziksel olarak da anlayabilmek mümkün değil zaten. Onu ilk yaparken davranışından anlaşılır bence bilip bilmediği. Hiç yaşamadım ama öyle düşünüyorum
10 YorumlaBakire kızla derdiniz ne
01 Yorumla
Soran+1 yılEleştireceğinize soruya adamakıllı cevap yazmaya ne dersiniz
bakire kız oranı az değil, yok
14 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yo var kanka
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri