Bakireyim ve çok fazla korkularım var. Hani acı konusunda da kanama çok olur mu diyede. Birde hani bakire olduğum halde hiç kanama olmazsa varmış o tip zar duydum ondan dolayı panik olup evlilikten korkum oluyor. Kanamazsa eşim sorun çıkarır rezil olur muyum herkese yok yere diye. Ya da çok kaba birisi olur acımı kanamamı hiçe sayar mı diye korkuyorum işte bu yüzden evlilikten soğuyorum gibi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya şimdi diyelim ki evliyiz, zaten bu işi çok yumuşak ve zevk alarak almalıyız. İyice istemeliyiz sevişmeliyiz ki acı çekmeyesin diye. Zaten sana güvenmişim değer vermişim kanın bir önemi yok, her kan gelmeyen bir şey yaşamış demek değildir. Sonuçta o darlıktan o amatörlükten ikimizde birbirimizin ilki olduğunu anlarız 😅 mesela ben de hiç yaşamadım ama bunu sana kanıtlayamazdım. Özetle olay empati ve güvenden geçiyor.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
+1 yılKarşında ki ayı değilse sana nazik davranır ve bilir yani her kadında kanama olmadığını
06 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela belli ki sen bilinçlisin her erkek senin gibi değildir ki geri kafalı olan da vardır. Ama erkek dediğin anlar herhalde ya kanama olmasa da.
- +1 yıl
Biz nişanlımla beraber araştırıyoruz mesela ilk ilişki nasıl olur ne yapmak gerekir kanama olur mu olmaz mı aynı şekilde sende onunla beraber oku bunları
Soran+1 yılYa tabi en doğru olanı bu da hani mesela o hiç cinsellik konuşmadan ben bu konuyu açsam belkide yanlış düşünür bakire değil falan diyebilir
- +1 yıl
Korktuğumu dile getir o tabi ki korkma bir şey olmaz tarzı şeyler söyleyecek konuyu şeye getir internetten biraz araştıralım falan içim rahatlasın hem bilgilenmiş oluruz falan dersin
Soran+1 yılTamam deniyicem bunu. Teşekkür ederim çok sağol 🌸🌸
- +1 yıl
Rica ederim 😊
O korku herkeste oluyor ama merak edecek Bi durun yok
04 Yorumla
Soran+1 yılYa hani ne bileyim ben böyle korktuğum için kanama olmaz ve eşime mahçup duruma düşerim gibi hissediyorum o zaman ne yaparım ben diye kaygılanıyorum sıkılıyorum sürekli
Soran+1 yılSenin eşinde mi olmadı kanama sen ne tepki verdin peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğuracağın çocuk bunun acısının yanın hiç bişey kafası ordan çıkacak sen düşün 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle de deme be 😄😄
Cevap sahibi+1 yılOlsun olsun hayat bu acısıyla tatlısıyla güzel, biri eksik oldummu olmuyor. Yani boş verr düşünme yaa boooş verrr .
Tavsiye olrak ilk gece alkol albilirsin emin ol çok daha rahat edersin kasılmassın stres olmaz acı illa birazcık olucak ama alkol baya hafifletir
Bence alkol ilk gecesini yaşayacak çifler için bulunmaz bir nimet erken boşalmayıda önlüyor d
Soran+1 yılAma dini açıdan olmaz ki eve gelip namaz kılıcaz ancak ondan sonra o da önce namaz sonra alkol 😁
Kaygılarla yaşanmaz kasma kendini
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. korkmani gerektirecek bir partnerin mi var
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok ama anlayışsız birisi olabilir diye
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Merak etme ön başlangıç iyi olursa olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olup yatağa girecek isen asla korkma
09 Yorumla
Soran+1 yılErkek anlar bilir dimi kan olmasa da
Cevap sahibi+1 yılEvet bakire misin
Soran+1 yılEvet bakireyim
Cevap sahibi+1 yılYapacak mısınız
Soran+1 yılGizliyi açsana ekleyeyim özelden konuşalım
Cevap sahibi+1 yılBuyrun
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılDenk gelmedik ya hemen kapatmışsın sende
Cevap sahibi+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılNormal fakat anlık bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yaptirt
00 Yorumla
+1 yılKorkmaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik ne zm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi