Flörtumle her şey çok güzeldi, ben bir hata yaptım kırıldı uzaklaştığını söyledi. Cinsellik sırasında niye erken boşaldin dedim. Bana çok hoşuma gidiyorsun çok güzelsin demişti. Ama günler sonra farkettim buna erkekler kırılıyormuş. Şimdi buluşmak için uğraşıyorum eve bile çağırıyorum gelmiyo? Eve çağırıp da gelmeyen erkek var mı ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
dememk ki oluyormuş bence kırılmaması lazım boşaldı diye her şey bitmediye devam eder diyer postaya kada :D
Varmış demek ki kimse gelmek zorunda olmadığına göre.
Yani bunun kırıcı olduğunu birinin anlatması mı gerekiyor?
Tamam da ben kırıcı bir şey olarak düşünmedim hiç arkadaşım söyledi bana. Pişman oldum hiç farkında değildim ve kaç gündür uğraşıyorum ama nafile. Bulusmuyor benle. Bu kadar abartılacak bir konu mu bu ya
Yani her yaptığın harekete bir laf etmek istemem ama bunu arkadaşına söylemen de doğru değil ki. Özgüveni sarsılmıştır. Konuşabiliyorsan özgüvenini tavan yapmak için çok iyi hissettiğinden falan bahset. Ne bileyim elin çok hoşuma gidiyor dilin çok hoşuma gidiyor gibi. Uydur bir şeyler.
Arkadaşıma bahsettiğim den haberi yok ki. Söyledim iki kkeredir bana gel diyorum saatler sonra cevap veriyor ya da hiç cevap vermiyor yani.
Bana gel diyorum bahane uyduruyor bu üçüncü teklif edişim buna da cevap vermedi daha
Dışarıda buluşabilirsin belki
Arkadaşına söylemen etik değil diye düşünüyorum. Onun bilmesi önemli değil. Özgüveni fena kırılmış olabilir. Buna çok da şaşırmıyorum.
Onu cinsel açıdan övmen gerekiyor.
İşin başka detayı da var. Biz birlitke olduktan sonra bana ( benim farkında olmadığım bu sebepten dolayı belkide)) soğuk davranıyordu konuşuyordu ama mesafeliydi. Bende sordum bı kaç kez cevapları tatmin etmedi. birşeyi yanlış anladım ve instadan çıkarttım. O günde onun doğum günüymüş. Sonrasında arkadaşıma olayı detaylı anlatınca farkettim. O dediğin lafa kırılmıştır dedi. Bende neye kırıldığını farkedince üstüne gittim buluşmak istedim falan. Bana dediki " ben uzaklasmamistim ama senin bu tavrından gıcıklandim uzaklaştım her şey iyi gidiyordu çok güzel düşünüyorduk ama şu an da aynı şeyleri düşündüğümü sanmıyorum" dedi bana
Yani çocuk saatlerce cevap vermiyor ki en son mesajı bu oldu
İnstadan çıkarmak çok ağır olmuş çünkü erken boşalma muhabbeti için çıktığını zannetmiş
Birlikte olduktan sonra bir şeylerin farklı olması normal. Erkekler boşaldıktan sonra ufak bir depresyon ve pişmanlık yaşarlar.
Ben olsam ben de konuşmazdım seninle haberin olsun. Onu instagramdan çıkardığın için çok alınmış.
Ama sonrasında dil döktüm beni yanlış anladın bende seni yanlış anladım bana fırsat ver dedim demedigim şey kalmadı hala cevap yok
Belkide o lafa hiç kirilmamistir biz abartiiyoruzdur her erkek buna takar mi illa yani
O lafa kırılmıştır o kesin ancak asıl sıkıntı instadan çıkarman. Özellikle böyle bir şey söyledikten sonra sen. Hem de doğum gününde. O kadar üst üste gelmiş ki bence buluşup anlatman lazım. Onun gelmesini bekleme. Ben gelmezdim.
E napacam peki
Bir yerde buluşup dinlemesini iste
Senin ev değil
Olmazsa ona git
Bunu bir yazıyla çözezsin
Çözemezsin*
Aynı soruyu daha kaç kere yasaksın
ben uçarak gelirim 😃
Bu çok sıkıntılı bir konu ikiniz içinde
Bu yüzden gelmiyor mu yani
Birisi sana vajinanda koku var dese gider misin?
Aynı şey mi ama
İkiside özgüven düşürür sonuçta
Gururuna dokunduysa eğer ölse gelmez
Basit diye gelmemiştir
Heyeceani kalmiyor
Ayrılık yolda yakın
wayy babo