18 e yeni girdim çok istekliyim seks yapmak istiyorum ama bi yandanda bakire mevzusuna çok korkuyorum ailem çok önemsiyor sizce ne yapmalıyım ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok güvendiğin adını çıkarmayacak bir kere yapıp seni her yerden engellemeyen senin istek ve arzularını yerine getirebilecek biriisi olmalı, acele etme yoksa kaybedersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bakirelik önemli bir konu ne kadar çok normalleşse ve azalsa da ailenden ziyade senin için önemli oraya bişe sokmayacak kadar güvenilir bir fp bulup ilerleyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakin yapma kardeşim kendi kendine yapmak yetmiyor mu tatmin olmuyormusun
06 Yorumla
Soran+1 yılyetmiyor erkeklerde istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSexting falan yap ama sana tavsiyem gerçeğine sakın bulaşma benden Sana abi tavsiyesi
Soran+1 yılneden pekiiii
Cevap sahibi+1 yılHem günah hem pişman olursun erkekler seni kullanıp atar bakire değilsin diye ayrıca burdan ve reelde defalarca karşılaştım biseyler yaşanıp bittikten sonra erkek terk edip gidiyor kız bunalıma giriyor psikolojisi bozuluyor veya hamile kalabiliyor işin ucu intihara kadar gidebiliyor ailesine söyleyemiyor
Cevap sahibi+1 yılOrdamisiniz
Cevap sahibi+1 yılEig seçmişsiniz teşekkür ediyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım manyak mısın sakin ol.
Pişman olursun benden demesi24 Yorumla
Soran+1 yılmeden pişman olim ki
Cevap sahibi+1 yılDeğmeyecek çünkü inan bana
Soran+1 yılneden zevksiz bişemi
Cevap sahibi+1 yılHayır da erkeklerin gözünde bir et parçasına dönüşüyorsun ve kendine olan saygın eriyor günden güne.
Bana sorarsan evlenmeden yapma da illa yapacaksan da aşık olmayı, onun da sana aşık olmasını bekle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
36Cevap
+1 yılErgenlik sürecinden yeni çıkmışsın. Ergenliğe girdiğin anda, vücudun bugün hissettiğini hissetmen için hazırlar seni. Erişkinsin ve hormonların tavan, eğer ki bir flört yapamıyorsan bu gibi düşüncen yoksa kafanı meşgul edeceksin. Seksüelliğe sınır koyacaksın. Mesela belirli günlerin olsun atıyorum hafta sonu o 2 günde sınır koyma, istediğini yap mastürbasyon, videolar, farklı tatlar anal deliğini de kullanabilirsin mesela. Hafta içi de kendini kontrol etmeye çalış, aklına sokma, dışarıya çıkıp hava al, sosyalleş, arkadaş ortamında takıl. Bİr sevgili yapsan tensel temas bile zevk verir zaten, bekaretin olmadan da bir şeyler yapabilirsin yani.
10 Yorumla
+1 yılDirek önüme düştü soru.. Cevaplamasam olmazdı !
Sakın olaki yapma bile.. Harbiden pişman olursun. Yakarsın kendini... Tröll soruysa şükür derim.11 Yorumla
Soran+1 yılhayır ciddiyim neden yapmim ki
+1 yılYaparsan eğer tek elde edeceğin, seni beceren kişi kullanip attıktan sonra büyük bir pişmanlık
14 Yorumla
Soran+1 yıltekde kullanıp atcağını sanmıyorum
- +1 yıl
O öyle sanmakla olmuyor işte
Öyle zannedersin amma hamile filan kalınca bu sözü hatırla
Soran+1 yılya korunucam ki niye hamile kalim
- +1 yıl
Sen kafaya koymuşsun.
Biz ne desek nafile
Git yap o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. ne yapabiliriisn belki sanal ya da sevgiline söyler sadece dokundurma yalama okşama tarzı şeyler yapar ki on kendine hakim olmayı bilirsen yoksa fazlasını isteyip yoldan çıkarsın
10 YorumlaBen de aynı durumdayım. Bunu bastırmak için mastürbasyon yetmiyor bende onun için kendim gibi birini bulup içine girmeden yüzeysel sevişip karşılıklı birbirimizi rahatlatmalı şeyler yaşarım galiba 🤔 mantıklı mı sence
00 YorumlaKorunmalı şekilde sürtünebilirsib, hastalıklar konusunda iyice bilinçlendirmen sonra karar ver bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendine oral partner bul.. hem rahat edersin hemde bekaretin durur
10 Yorumla
+1 yılEğer ileride sana sorun yaratacağını düşünüyorsan yapma önce uzun bi süre düşün
10 YorumlaGüvenebileceğin birisiyle içine girmeden yap :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılneden içime girilmesi bu kadae önemsendi
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende oral yaptır zaten seksten daha da mükemmel zevkler sevişme ve oral ile yaşanıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yaparak rahatla biriyle maceraya girme sexting yapabilirsin yaşım çok genc
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvleneceğin kişiyle yap bence şimdi mastürbasyon yapsan yeter
12 Yorumla
Soran+1 yılyetmiyor fazlasını istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soru ve cevaplara baktım da senin tek istediğin vermek, ver o zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılne alaka tek derdim vermek olduğu nerden çıktı
Soran+1 yılo zevki merak ediyorum olamazmı
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana hitap etmesi için neler olmalı. nasıl davranılmalı ve gerçekten ciddi misin bu konuda. burcun aslan veya koç mu senin?
00 Yorumla
+1 yılşu an aynı sizin gibi biriyle planlarımız var size tavsiye veririm ama yorumlar sıkıntı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece yüzeysel ve anal yaşayabilirsin mesela sevgilin yok mu peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerede yaşıyorsun? Biraz olgun olması farkeder mi?
00 Yorumla
+1 yılBekaretini vermeden seviş
10 YorumlaBakire kalıp kalmamak sana kalmış bir şey bence karşındaki o konuya çok takmaz
00 Yorumla
+1 yılİlişkşye gırmeden sadece sevısebılrısın
12 Yorumla
Soran+1 yılçok sıkıcı
- +1 yıl
Guzel yapan olursa sıkmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki kriterlerin neler karsi taraftan gizemli guzellik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem zevk hemde maddi gelir sağlıyor yurtdışından bazı kızlar bu durundan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılNde at öyle başla biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılo işler artık sıkıcı o işleti geçtim ben
- +1 yıl
O derece diyosun görmedim nereden bilcem 😅 ilk öneri o
Sabret evlenene kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim gibi bir partner gerekli sana
00 Yorumla
+1 yılBiraz konuşalım mı seninle belki iyi gelecektir
00 Yorumla
+1 yılBence yap gitsin kimse önem vermiyor artik
11 Yorumla- +1 yıl
burada misin
+1 yılEmdir 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFb bulabilirsin kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn çok hangisi ağır basıyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılanal yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılYapma ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHava sıcak ya
00 Yorumla
+1 yılParmaklarin yokmu
02 Yorumla
Soran+1 yılartık yetmiyor
- +1 yıl