Cinsel Yaşam Dün 3 kez yaptim yine uyukuda oldum neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Dün 3 kez yaptim yine uyukuda oldum neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben de aynı durumdayım. Bunu bastırmak için mastürbasyon yetmiyor bende onun için kendim gibi birini bulup içine girmeden yüzeysel sevişip karşılıklı birbirimizi rahatlatmalı şeyler yaşarım galiba 🤔 mantıklı mıı 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Beyin ona odaklanmış. Tekrara sarmış. Kafanı dağıt biraz. Başka şeyler düşün 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uyurken doymus gubiydim neden oldu sasirdim Yorumla Yusufox +1 yıl İsteklenmeye devam ediyor. Beyin ona odaklanmış :) ya akışına bırak, ya da farklı şeyler düşünük kafanı dağıt Yorumla Soran +1 yıl Akisina birakacam baska care yok Yorumla Yusufox +1 yıl Bizde öyle yapıyoruz genelde Yorumla
aspavlob Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Ne oldun uykuda. Libido artışın fazlaysa rüyalarınıda etkiliyordur 0 0 Yorumla
Cnsleğitmen Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Doymamıssın tam yapamamıssın eksık ve hatalı yapmıssın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eksik hatali yaptigim kesin Yorumla Cnsleğitmen +1 yıl Dogrusunu anlatabılırım Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Bu kadar libido da harbiden fazla 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tam tatmin olmuyorsun 0 0 Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Atamıyorsun demekki enerjiyi 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nasil atayim Yorumla Ercn543454 +1 yıl Daha sık yap uyumadan yap mesela Yorumla Soran +1 yıl Evet ama genelde ogleden sonra canim cekiyor Yorumla Ercn543454 +1 yıl Öğlen tut kendini gece yap bence Yorumla Ercn543454 +1 yıl Ya sabah erken ya gece daha keyifli Yorumla Soran +1 yıl Yapmasam gun boyunca hic bi seye odaklanamam Yorumla Ercn543454 +1 yıl Bilirim bilmem mi ama bi yerde düzeni değiştirmen lazım. Dışarıdada oluyor mu Yorumla Soran +1 yıl Yok sadece evdeyken oluyor pek cevrem yok maalesef onu halledebilsem bu da hallolur Yorumla Ercn543454 +1 yıl Sade evde olması iyi bana dışarıdada oluyordu Yorumla Soran +1 yıl Yaa o cok daha kotu Yorumla Ercn543454 +1 yıl Hemde nasıl ve sürekli yokşadığını düşün Yorumla Ercn543454 +1 yıl Tkp etsene Yorumla
Jolelikel Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Kova burcumusun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Jolelikel +1 yıl Libido tavan anlamıştım Yorumla Jolelikel +1 yıl Herşeyi dozunda yaşa sınırsız bir şey yok kendini ve isteklerini çeşitlendir Yorumla Soran +1 yıl Surekli banyoya gitmek zorunda kalmak zor Yorumla Jolelikel +1 yıl Keşke bunları burdan açıkça yazmasan sonuçta senin iç özel dünyan her ne kadar gizlide olsa olmuyor Yorumla Jolelikel +1 yıl Düzeyli konuşulacaksa sana ig verebilirim ordan yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım caner. koca00 Yorumla
Lannnnbırakkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl mastürbasyon mı yaptın 0 5 Yorumla Lannnnbırakkkkk +1 yıl Sana sağlam pompa lazım mi oh be rahatladım diyesin Yorumla Soran +1 yıl Yok bakireyim Yorumla Lannnnbırakkkkk +1 yıl Ağzına alırsın, yüzüne boşalır ya da arkadan girer Yorumla Soran +1 yıl Bunlar tatmin edici degil benim icin sadece onden seviyorum Yorumla Lannnnbırakkkkk +1 yıl Seksting yapalım o zaman Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasıl yani 0 0 Yorumla
Fuc_kBudyDady_ Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Naptın 0 1 Yorumla Fuc_kBudyDady_ +1 yıl Dilediğin zaman sesimle, yanındaymış gibi defalarca rahatlayabiliriz seni @soran Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Doymamisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neyi 0 24 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi doyum yasayamiyorsun ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günde üç kere yapan senmiydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi boşalamiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Squirting tarzı Yorumla Soran +1 yıl Cok istiyorum squirt tarzi ama bakireyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsim ne senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben seninle sanki konuştum ama hesabın gitti günde 4 kere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Squirt olamıyordun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardım edecektim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsim neydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardımcı olabilirim squirting hakkında sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Madem çok istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bakireyken olur mu ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur yardım ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakirelik gitmeden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Squirting oldunmu rahatlarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemiyormusun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taktiği vereyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Snpcht Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaçtı senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kesin osun istersen bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ben de aynı durumdayım. Bunu bastırmak için mastürbasyon yetmiyor bende onun için kendim gibi birini bulup içine girmeden yüzeysel sevişip karşılıklı birbirimizi rahatlatmalı şeyler yaşarım galiba 🤔 mantıklı mıı
Beyin ona odaklanmış. Tekrara sarmış. Kafanı dağıt biraz. Başka şeyler düşün
Uyurken doymus gubiydim neden oldu sasirdim
İsteklenmeye devam ediyor. Beyin ona odaklanmış :) ya akışına bırak, ya da farklı şeyler düşünük kafanı dağıt
Akisina birakacam baska care yok
Bizde öyle yapıyoruz genelde
Ne oldun uykuda. Libido artışın fazlaysa rüyalarınıda etkiliyordur
Doymamıssın tam yapamamıssın eksık ve hatalı yapmıssın
Eksik hatali yaptigim kesin
Dogrusunu anlatabılırım
Bu kadar libido da harbiden fazla
Tam tatmin olmuyorsun
Dişil enerjin tavan heralde ondna
Atamıyorsun demekki enerjiyi
Nasil atayim
Daha sık yap uyumadan yap mesela
Evet ama genelde ogleden sonra canim cekiyor
Öğlen tut kendini gece yap bence
Ya sabah erken ya gece daha keyifli
Yapmasam gun boyunca hic bi seye odaklanamam
Bilirim bilmem mi ama bi yerde düzeni değiştirmen lazım. Dışarıdada oluyor mu
Yok sadece evdeyken oluyor pek cevrem yok maalesef onu halledebilsem bu da hallolur
Sade evde olması iyi bana dışarıdada oluyordu
Yaa o cok daha kotu
Hemde nasıl ve sürekli yokşadığını düşün
Tkp etsene
Aklını başka şeylere ver derim
Kova burcumusun
Evet
Libido tavan anlamıştım
Herşeyi dozunda yaşa sınırsız bir şey yok kendini ve isteklerini çeşitlendir
Surekli banyoya gitmek zorunda kalmak zor
Keşke bunları burdan açıkça yazmasan sonuçta senin iç özel dünyan her ne kadar gizlide olsa olmuyor
Düzeyli konuşulacaksa sana ig verebilirim ordan yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım caner. koca00
mastürbasyon mı yaptın
Sana sağlam pompa lazım mi oh be rahatladım diyesin
Yok bakireyim
Ağzına alırsın, yüzüne boşalır ya da arkadan girer
Bunlar tatmin edici degil benim icin sadece onden seviyorum
Seksting yapalım o zaman
Olur böyle şeyler
Şunu biri s. iksin de rahatlasın
Neyi
Nasıl yani
Naptın
Dilediğin zaman sesimle, yanındaymış gibi defalarca rahatlayabiliriz seni @soran
Bakire misin
Doymamisin
Mümkün çünkü
Doymamis seninki 🍑
mastürbasyon mı
Yanıyın
Nasıl yapıosun
Anlamadım
Neyi
İyi doyum yasayamiyorsun ondan
Günde üç kere yapan senmiydin
İyi boşalamiyorsun