p*rnolarda görüyorum kadınlar bacaklarını tamamen ayırıyor ben ister istemez bacaklarıma kasıp kapatıyorum mastürbasyon sırasında nasıl alışabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacaklarının arasına bir yastık alıp sadece onu yavaş hareketlerle sürtmeyi dene. Ve odaklanarak o bölgeyi gevşetmeye çalış.
Muhtemelen orgazma ulaşmak için acele etmeye alıştırmışsın kendini, o yüzden kasıyorsun.
51 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındasın? Bilgili birine benziyon.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
Senin bacaklarını açıp emsem hoşuna gider bence 😅 dardır kesin ne güzel, içine alabilecek misin
05 Yorumla
Soran+1 yılalamıyorum işte genelde
Hiç ilişkiye girmediğin belli. Ayaklarından tülbent ile bağla ve yukarı kaldır kalçanı. İster istemez bu zor durum seni iyice kudurtacak
012 Yorumla
Soran+1 yılevet girmedim
Soran+1 yılOlur mu dersin ben kendimi kasıp yapamamaktan korkuyorum
Soran+1 yılUmarım olur çünkü denerken bir boğum parmaktan sonra ileri gitmiyor kendimi kasmamama rağmen inşallah partnerim yapabilir
Soran+1 yılEvet baya darım galiba, ama yani bildiğin devamı yok gibi kapalı gibi partnerim olunca orası açılıyor mu ki
Soran+1 yılDaha önce denemiştim başkasıyla ve o yapamamıştı korkuyorum o yüzden yine olur diye
Soran+1 yılBence acemi değildi çok ama ben çok Islanmamıştım
kastığın için bacakların kapanıyor doğru ama sanki bacakların kapalı mastürbasyon yapman senin için çok daha fazla zevkli olması lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Kendini mastürbasyon yaparken bile kasıyorsan ilişki sırasında sorun olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemekki öyle daha çok zevk alıyorsun neden bacaklarını acarak yapmak istiyorsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişki sırasında da açmak gerekmiyor mu ya da karşı taraf bana oral yaparken falan kapatmamam lazım o yüzden buna alışmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılİlişki esnasında partnerin bunu yapar zaten uygun pozisyonda oral yaparken de bence istemsiz olarak açarsın zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılüstüne git, refleks olarak kapatıyorsun. açık tutmaya çalıştıkça zevk alacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyaklarını havaya kaldır dizlerini kır öyle yap bir süre kasma kendinide yatagına rahat bırak
00 Yorumla
+1 yılBacakları ayıraral yapmaya ısrar ederek. Bacaklar ayrıkken dogru yerlere temas ederek
00 Yorumla
+1 yılNasıl yapıyorsun yaa elin ora girmezki
00 YorumlaYavaş yavaş açarak deneyebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirisi tutsun bacaklarini
00 Yorumla
+1 yılKapattığında nasıl oksayabiliyorsun 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacaklarını bir yere kenetleyerek yapmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılSana gerçeği lazım ancak o ayırır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zamanla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nasıl anlatsam mmm
00 YorumlaNeden
00 Yorumladaha mı zevkli kapalı bacakla
00 YorumlaYaşadığın normal