Hayatımda bir kere yaşadım eski sevgilim de seviyordu yaptı ve cidden zevk aldım birdaha öyle bir kız bulamadım aşırı hoşuma gitti göğüslerimi emmesi yalaması
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler, memelerinin emilmesini sever mi? Ben cok istiyorum yalamak ve emmek ama erkekler kabul etmiyor, sizce itici bir istek mi?
Erkekler Ne Diyor
Bu hiç bişey bende ne istekler var bı bilsen farklılık çok heyecanlı olur açık olmak gerekir farklılığa
Ne gibi isteklerin var
Gizli olmasan anlatabilirdim. Senin isteğinin hicbirsey olmadığını anlarsın
Tamam o zaman senle karşılıklı emişiyoruz 😅 benim hoşuma giderdi ön sevişmeli şeyler hoş bence zaten
Olur ölebilirsin edeceksen penis daha keyif verici olur öp em yala vakumla
Off hem de cook keyifli
Hayatımda bir kere yaşadım eski sevgilim de seviyordu yaptı ve cidden zevk aldım birdaha öyle bir kız bulamadım aşırı hoşuma gitti göğüslerimi emmesi yalaması
Rahatsız olmam şahsen ama özellikle isteyeceğim bir şey değil
Ben istemese de kendim ister yapardım Bence çok güzel olurdu hatta daha da ileri gidebilirdik onunla
Bi dk ki dk. Bende sandım ki erkek kızı emecek tam tersiymis.. ama gene de varım sekste herseye açığımdır
Ama hene de yapmazdım günahından korkuyorum yoksa Barnes stinsoj i geçerdim
Barney stinson
ben emilmesini uçlarının yalanmasını aşırı severim ama bunu yapan kadın zor bulunuyor sen yapar mısın?
Penisin başlamadığı üstte etli kısım var ya oranın emilmesine nayılıyorum meme o madar hissettirmiyor
Hoşuma gider. Kazık gibi sertleşirim öyle olduğunda.
Niye kabul edilmesin ya biz sırayla emiyoruz ve değişik tekniklerde deniyorz bazen.
Bunu istemeyen erkek kendine erkek demesin😄
Bnce soruyu yanlis anladin dikkatli oku bidaa jhjhfjgk
Memelerimin emilmesini istemek yanlış anlaşılacak bir mesele değil bence gayet ciddi bir konu cinsiyet ayırmak doğru değil herkes emilmek isteyebilir😄
Hahahah emdirsene jzoskxksksls ne sansli senle birlikte olamlar bana kiziyorlar hep
Yapan olmadiktan sonra
Bna da yaptiran yok
Sevmez pek ama denk gelirse emersin
Keske gelse ya omce meme somra asagi inerek gidilir iste
Benim hoşuma gidiyor
Daha çok arka deliği yalatma taraftarıyım
bnmkini yalayıp ısırabilirsin
Emmek değilde yalanması hoşuma gidiyor
Niye emmek degil? Omce meme sonra penis asagiya inip surrkli ayni sekilde yapmak bence super olur
Yani o biraz rahatsız edici ama yalanması güzel boyundan başlayıp aynı tarif ettiğin gibi
Erkeğe göre değişir bence
Farklı bisi ama denenebilir
Benim olduktan sonra herşeyi yaparız.
Evet seviyorum
Dimi ya super once meme sonra asagisi
İşini biliyorsun kızçe
Ahahhaha mersi
:)
Nıye emcen ya 😒😃
Gıdıklanıyor
Bana uygun
Penisimin gırtlaklanması hoşuma gider
Isteyenn olirr
Japonlar bu işte usta
Ben çok seviyorum tahrik ediyor
Gıdıklar sanki
Hiç denetmedim genelde onu yapan bendim.