Yani cinsel olarak mı etkiliyor yoksa yanaktan öpme gibi sevgisel olarak mı öpmek istiyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyaklarını kucağıma uzat demesi illa cinsel bir anlama gelmez. Cinsel bir anlama gelse bile sapıklık değildir. Sevgilinin ayak fetisi olduğu anlamına gelmez. Bence sana değer veriyorum, bak seni kucağımda taşıyorum, bak yorulan ayaklarını dinlendiriyorum demek bu.
17 Yorumla- +1 yıl
Haklisin ☺️ Muhtemelen böyle.. Ama gene de emin olmak istiyorum. Onu yukseltmeden nasil emin olabilirim?
Cevap sahibi+1 yılCinselli kategorisinde sorular sorarken gizli kullanıcı ol lütfen. burada ekran görüntüsü alanlar oluyor, bak yüzün de görünüyor. Yüzüme bakıp hayal kuranlar da olur çok korkunç bak lütfen. Ve bu soruyu sil lütfen tamam mı. Çok masum tatlı bir kızsın. Etraf abaza dolu
Cevap sahibi+1 yılYüzüne* bakıp
- +1 yıl
Tesekkur ederim😕 Profilimde sevgilim oldugu yazdigi icin o gozle bakan nadir olur diye dusunuyorum ama nadir de olsa cikabilir haklisin. Gecen gün gizliden sormustum. Ama bir yandan da beni az cok taniyanlar gorsun de ona gore cevaplasin istiyorum cunku yasantimi bilen insanlar daha gercekci cevaplar, olayin oncesini bildigi icin.
Umarim dedigin gibi sapiklar dadanmaz güzel insan 💜
Cevap sahibi+1 yılBence yükseltmeden emin olamazsın. Yükseltmek de istemiyorsun zaten. Ama emin ol seksle ilgili bir anlamı yok. Seni sevdiğinden yapıyor, benim canımın ayakları yorulmuş, dinlensin falan demek bu. Bir de sana bağ kurmak istiyor yani sarılmak gibi bir şey. Sonuçta baş ve ayak uzatılır ikisinden biri olacak. Yan yanayken kolunu kucağıma koy diyemeyecegine göre ya ayak diyecek ya baş diyecek
- +1 yıl
Daha once yanimda cok kez libidosu yukseldigi icin sanirim boyle dusundum. Elbette ilerletmedi ve gizlemek icin ugrasti ama ben icten ice fark ettim bacagini sıkmasından.
Cok tatli ve yardimsever bir kizsin. Tekrar tesekkurler 💜
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 💕
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunuzun 2 farklı çeşidi vardır.
Eğer fantesi olarak tanimlarsak, Ayak fetişi olan kişi, normal bir insan kadının herhangi bir bolgesinden nasıl etkilenebiliyorsa fetisler de ayaklarından etkilenir. Çok fena tahrik olurlar.
Ama eğer erkek için bu femdom dediğimiz kadının üstün görme, onun kudretine hayran olma ve kendini onun hakimiyetine bırakma dediğimiz bir yaşam bicimiyse, kadın onun için ömrü boyunca kutsaldir, yüceler yucesidir. Dolayısıyla kendini aciz, zavallı gördüğü için ulaşabileceği en yüksek mertebe kadının ayakları bile değildir, ayaklarının tabanlaridir. Bu bir yaşam şeklidir. Bu şekilde olursa ayak cinsel bir obje olmaktan çıkar kutsal bir olguya dönüşür.
Aslında bu açıklamam ile fetisist ve itaatkar arasındaki farkı da açıklamış oldum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruya cevabım aslında hem evet hem hayır. Hayır, diye düşündüm çünkü bir arkadaşımızın da dediği gibi sevginin göstergesi olabilir. Evet, diye düşünmemin sebebi de şu. Cinsel videolarda kadınlar ayaklarıyla penisi boşaltabiliyorlar yani belki de o hoşuna gitti ve öyle bir çağrışım yaptı. O yüzden içinde hem sevgi hem de cinsellik var bence.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİki şekilde de olabilir. yani ben özellikle ayak sevmem zaten sevdiğim kadının vücudunun her yerini severdim.
00 Yorumla Ben başbaşa olduğumuz zaman öpmek yalamak footjop yapmak istiyorum hepsi cinsel istekten. Bazen etrafımızda arkadaşlar başkalar varken öpmek küçük küçük yalamak sevgiden oluyor
00 YorumlaBacakların üst kısımları seksi oluyor kızlarda, kalçaya yaķın yerler, biraz kalınsa azdırıyor insanı
02 Yorumla- +1 yıl
Ayak diyorum
Bunu ayak sevenlere sormak lazım sonuçta Allah el de yaratmış diğer uzuvları da bence ayrım yapmak haksızlık 😄
00 Yorumla
+1 yılTamamen aşağılık psikolojisi olarak düşünüyorum bunu ben.
05 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Yani eskiden birinin ayağının altında olmak köleliği sembol ederdi. Çok eskisi değil 15 20 sene öncesi. Erkekler baktılar başka yerleri isteyemiyorlar istese de alamıyorlar oradan devam ediyorlar.
- +1 yıl
Hem 1.5 2 metre karelik vücutta en pis yer mi kaldı?
- +1 yıl
Ayaginin altina yatmiyorsan ve ayagini kucagina uzatiyorsa olabiliyor mu peki? 😅
Evet, ayak bana da cok hijyenik gelmiyor. Belki duş sonrasi olabilir ama. - +1 yıl
Yani o zaman evet farklı bir bakış açısı denebilir ben tasma taktiranlardan falan bahsetmistim.
Cinsel olarak bir etkilenme ama sevgisel olarakta severim öperim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılMesela ben ince bilekli, uzun parmaklı minik ayakları seviyorum
00 Yorumla Cinsele kadar yolu var ama sadece ayakla cinsellik olmaz en azından benim için
00 Yorumla
+1 yılBir gün sevis erkeği ayaklarına kadar öpünce neymiş anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana saçma geliyor, bacak daha güzel. Göbek tarafı yine öyle. Estetik bunlar. Ayak yani kokuyor sonuçta arada.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Cinsel anlamda etkileniyor da bana hala garip geliyor
00 YorumlaAyak severim özellikle ayak parmaklarını öpmek isterim yalamak
00 Yorumla
+1 yılBildiğin böyle ağzına sokup yalamak istiyorlar ama çok iğrenç bence
00 Yorumla
+1 yılAyaklarla penisime donunulmasini severim
00 Yorumla
+1 yılBen bacak Severim şahsen ayak nedir
00 Yorumla
+1 yılAkıl fikir versin Allah onlara ne diyeyim
00 YorumlaToynak sevenler peki 😜nsnssnd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFootjob bunu net olarak anlatıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
O ne
Cevap sahibi+1 yılAyak ile ilgili bir fantezi. Sevgilinde de var muhtemelen.
Gizli Üye(25-29)+1 yılProfilinden deliğinin dar olduğu vibe ını aldım
04 Yorumla- +1 yıl
Allah da sizi alsa da rahatlasak
Cevap sahibi+1 yılDeliğin boş kalır ama:/
- +1 yıl
Senin gibileri alsın yeterli
Cevap sahibi+1 yılÇok kabasın ya
Ben * isttorum ayağı sonra da boşalmak
00 YorumlaAyak fetişi sevgilin var sanki
012 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
Olmayadabilir yaa sadece kucagina uzatmami seviyor
- +1 yıl
Onu da diyor
- +1 yıl
Libidosunu yukseltmek istemiyorum
- +1 yıl
Bastirmak zorunda, her seyin sirasi var.
- +1 yıl
Ben de beklemeyen
Sevgilin var mı
08 Yorumla- +1 yıl
Var
- +1 yıl
Onun için sordum zaten. Ayaklarını kucağına uzatmamı istiyor da sevgisel olarak mı yoksa cinsel bir çağrışımı var mı merak ettim. Burayı kullandığımı biliyor ama hesabı yok.
- +1 yıl
Hangisi? Kucagina ayagimi uzatmami istemesi mi?
Sevmek)
00 YorumlaYaşaman Lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılben bilmiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç ya ben sevmem
00 Yorumla
+1 yılSapık oldukları için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel olarak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri