- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOralda en önemli şey iştahlı olmak. Penisin içindeki d*lleri almazsan ölecek gibi davranmalısın.
Öncelikle dişlerini değdirmemeye özen göster özellikle baş kısmına. Dudaklarınla dişlerini sar ki temas olmasın. Daha sonra hemen sonuna kadar alacağım diye uğraşma. Elinle nazikçe tutarak Öp küçük küçük. Dondurmadan akanları yalarsın ya aşağıdan yukarı doğru onun gibi yalayabilirsin arada. Daha sonra bir elinle penisi tutarken diğer elinle testislerini tutup o serinliği hisset avuçlarında.
Penisin en çok zevk veren kısmı boyun kısmıdır. Nasıl ki bir kadının boynunu öpünce deliye dönüyor aynı şey penis içinde geçerli. Ayrıca Tam penis kökü ile testislerin bitiştiği kısma yumulup hafif ısırıklar atabilirsin. Ardından yavaş yavaş hepsini almaya yelten yanaklarına fındık depolayan sincaplar gibi yanaklarının yan taraflarına sürt penisin baş kısmını. Sonra öteki yanağa geç.
Ağzında sert, kupkuru ve sıcacık bir penis var. Onu yumuşacık ağzınla sar, ıpıslak yapana kadar yala ve serinlet. En sonunda hızlanıp dipleme başlayabilirsin. Erkeğini takip et hiçbir erkek o zevke rağmen inlemeden boşalamaz. Tam inlerken sonuna kadar sokup bırakma sakın. Hatta kendini bastır iyice. Bir dakka boyunca bırakma daha sonra yavaş yavaş ileri geri yapa yapa bırak.
D*lleri yutarsan çok iyi ama yapmam diyorsan daha sonra penise ya da kendi vücuduna tükürüp tekrar yalayarak aklını başından alabilirsin. Zaten zevkten bayılmadıysa boşalmış penisin hassaslığını kullanıp avuç içini penisin boyun kısmına sürtüp nasıl kıvrandığını izleyebilirsin. Dikkat et kendini kaybedip tekme falan atabilir o derece 😈00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1) Oral seks penisten ibaret değil. Testisleri de unutma. Elinle penisi sıvazlarken testisleri yalayabilirsin. Ha bu arada, sıvazlama işleminden önce elini iyice tükürükle ki penisi acımasın. (Aşırı detay verip site kurallarının içinden geçmiyorumdur inşalla, hadi hayırlısı).
2) Testislerin altından anüse kadar uzanan bir çizgi var. Orası erkek kısmısının en bir sevdiği yerlerden biri aslında. Dilinle o hat üzerinde gezinebilirsin.
3) Penisini ağzına aldığında, bir elinle penisi sıvazlarken diğeriyle testisleri okşamaya devam edebilirsin.
4) Söylememe gerek yok, dişleri değdirmiyoruz.
5) Öğürme dürtünün geldiği yere kadar ağzına alabilirsin ama tamamını alman şart değil. Elinle destekleyebilirsin.
6) Özellikle o ayaktayken sen önüne çömelmişsen, göz temasında bulunmayı seviyorlar. Çünküm erkek egosu.
Hadi gazan mübarek olsun annem.
37 Yorumla- +1 yıl
Vay mk google dan mı baktın yoksa tecrübe mi
Cevap sahibi+1 yıl@Jhamostrap Google'da var mı böylesi? Bence yok.
Cevap sahibi+1 yılYürümeye teşebbüs eden mavililere peşinen söylemiş olayım;
- +1 yıl
Skskkskdk bu güzeldi
Soran+1 yıl6 yı bi türlü anlayamıyorum çok demedim ama başım eğikken yalarken nasıl yukarı gözlerime bakacam
Cevap sahibi+1 yılBaşın eğik olmak zorunda değil. Bir de hızlı davranmak zorunda değilsin. Yavaş hareketlerle çalış, ritüeli yerine getirir gibi. Penisin ucuna yakın bir noktaya geldiğinde durup şöyle bir yukarıya doğru bak misal. Anlık bakışlardan bahsediyorum, sürekli bakmaktan değil. Öteki türlüsü fizik kurallarına aykırı zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılanal desen tamamda oral da nasil aklinda kalacak cikolata dokelim 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılAy yapma niyeki
- +1 yıl
ne niyeki
+1 yılO sevdiği için mj oral istoyorsun sen sevdigin için mi
03 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde bende çok seviyorum yalamayı
- +1 yıl
Yani o sevdiği içinse bebcillik dicektim de
Soran+1 yılBen çok seviyorum yalamayı
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Bunda bile erkekler taktik verirse yuh biz erkeklere sanki oral yapmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGırtlağına kadar alabilmen önemli köklemen lazım penisi sonra ağzına boşalsın ama yutma geri penise tükürüp devam et yalamaya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Dişlerini kullanma ama asıl sana yapılan oralı tercih ederdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKafasıyla ilgilen sürekli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşaldıktan sonra unutur
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce yaptın mı
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptım
- +1 yıl
Daha önce yaptığında beğendi mi ve aynı adama mı yapacaksın
Soran+1 yılİkiside evet
- +1 yıl
O zaman aynısını yap
+1 yılGırtlak yap kesin aklında kalacaktır
00 Yorumla
+1 yılSürdürerek yap
00 YorumlaDişini değdirme