Hatta adına flört bile demek istemiyor halbuki hayata bakış istekler uyum anlaşma seks her şey çok iyi neden böyle artık bu erkekler
3 ay falan takılıyoruz adı yok ben kısıtlanmak istemiyorım isme gerek var mı yaşayıp görelim vs hep aynı
Hatta adına flört bile demek istemiyor halbuki hayata bakış istekler uyum anlaşma seks her şey çok iyi neden böyle artık bu erkekler
3 ay falan takılıyoruz adı yok ben kısıtlanmak istemiyorım isme gerek var mı yaşayıp görelim vs hep aynı
Çevren ile alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum ya da konuştuğun kişilere o imajı veremiyor olabilirsin.
Bu durum erkeklere karşı inancını komple kaybetmene neden olabilir. Daha detaylı anlatmak ister misin?
Her şey iyi gidiyorsa neden ilerlemiyor
Bu benim söylemim değil ama karşı tarafta böyle diyor 3 ay iyidik bi anda bitti işte
Yo kaliteli düzgün bir adamdı mesela bu 3 ay diyorum zaten
Biz erkekler kadınların sevgisine inanmamayı s.. kilerek öğrendik. Sevemiyoruz da bu yüzden. Belki senin suçun değil bu. Benim günahım ne diyeceksin. Ama gerçek bu.
Cevap
7Cevap
Erkekler ulaştıklarını degıl ulasamadıklarını sevıyor maalesef. Yani onlarla ileri dönük bir şeyler düşünüyorlar. Her haltı yiyip sonra hiçbir şeyden haberi olmayan kızları istiyorlar. O kızı bulana kadar da dediğin gibi davranıyorlar. Yani bu durum senin için sorun değilse ilişki içerisinde kendini iyi hissediyorsan çokta takılma. Akışına bırak derim
Bı yerde bı şeyler kopuyor demek ki karşılaştığın insanlarla alakalı da olabilir böyle hepsi geçici bir heves gibi bakan insanlarsa
Herkes işi sekse bağlıyor çok sıkıcı olmaya başladı bu hayat. Kimse sevgiyi umursamıyo gibi hissediyorum
3 ayda altına yatabilecek kadar düşük profilli birini neden nikahına alsın ki?
İlk geceden de sevişebiliriz kim nasıl istersen her şeye karışamazsınız
Sevişemezsin demedim ki sevişirsin ama kimse sana saygı duymaz böyle çakar geçer
Anana da mı çöyle yapmışlar ne malsınız ya kaçıncı yüzyıldayız. sevişmenin işteş bir eylem olduğunu anlayamıyorsunuz
Hamen bi hakaret ve çirkefleşme :) burada senin uediğin yaprak konuşuyoruz 3 ayda bi milletin altına yatmanı milleti milli etmeni senin faişeliğini konuşuyoruz hahshsj
Çünkü artık güvenmiyoruz sevdik ne oldu hüsran bundan sonra sadece seks fb shshs
Yorgunluk çünkü kızların egosu ve bencilliği yoruyor bir süre sonra
tam anlamadım istediğin şeyi?
Sevmek sevilmek?
İnsan olarak haz eşiğimiz hazları tattıkça ve kendimize dikkat etmedikçe sanırım yükseliyor da yükseliyor...
Sizi yatağa atan yarın sizden daha güzelini bulunca elde edince sizi bırakabiliyor veya siz öyle yapabiliyorsunuzdur belki de.
Ancak toplumsal kurallar ve kişinin bu konudaki hassasiyeti duyarlılığı belki fedakar davranmaya ve önüne elde edebileceği daha güzel imkanlar geldiğinde yine de eşine sadık kalmaya sebep olabilir.
Evliliğin bir sorumluluk olarak bu açıdan önemli olduğunu düşünüyorum. Evlilik dışı ilişkilerin yasak olmasının da kişiye sevmeyi fedakâr davranmayı kolaylaştırdığını düşünüyorum.
Bunu birçok şeye dayanarak söyleyebiliyorum. En basitinden aklıma gelen: mastürbasyonu çok sık yapan insanların kız arkadaşının daha az olması gibi aşk hayatının çok olmaması gibi vs. veriler.
f*ck olmuşunuz siz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?