Cinsel Yaşam Lezbiyenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Birşahsiyetişte Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Lezbiyenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum LGBT bireyi olarak. 3 2 Yorumla Birşahsiyetişte +1 yıl Lezsin yani Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Biseksüel Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey. Bana karışmadıkları sürece umrumda değil. 2 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hem lez olarak zaten kadın sayısı az ülkede kendilerini soyutluyorlar hemde yanlarında başka bir kız götürüyorlar ve bizim şansımızı düşürüyorlar 😃 Ama videolarını izlemek güzel oluyor onun dışında lezbiyenler kapatılsın 😃 0 0 Yorumla
Loudjustnotlover Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl B3nc3 şekerler heteroyum ama severim lezleri 3 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. lezbiyenleri hiç sevmiyorum biz zaten kız bulmakta zorlanıyoruz bir de onlar piyasayı daraltıyor :D 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çok güzel şeyler düşünüyorum 😀 Erkek eşcinselliğini de kınamıyorum, homofobik değilim yani. 0 0 Yorumla
MehmetBilir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Herhangi bir şey düşünmüyorum. Herkesin tercihi saygı duyarım. 0 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. kötü bir şey düşünmüyorum saygı duyuyorum. onların hayatı nasıl mutlu oluyorlarsa öyle yaşamalılar. 0 0 Yorumla
imbroz Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Lezbiyenler iyidir kötüdür diye bir şey düşünülmez insan insandır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İlla gözümüze sokulmadikca normal yani herkesin tercihi hayatı kendine 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çocuk isteyip istemediklerini hep merak etmisimdir. Lezbiyenler anne olmak istiyor mu 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. bizim ekmegimize goz koyuyorlar 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Harika sevişiyorlar seviyorum izlemeyi 1 0 Yorumla
Jhamostrap Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Eşcinsellere karşıyım dünyada iki cinsiyet vardır fazlasını kabul etmiyorum 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaz bana ne yapacağını anlatayım 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Severim arkadaşım da var 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. bana bıseyler ögretsın ısterdım kadınlarla ılgılı 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl İsteyen istediği gibi sevişsin kimseye karışmam 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hic bir sey düşünmüyorum isteyen istediğini yapar 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. bence eğlenmesini biliyorlar 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. iyi dusunmuyoruz 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hiçbir şey 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Saygı duyuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum LGBT bireyi olarak.
Lezsin yani
Biseksüel
Hiçbir şey. Bana karışmadıkları sürece umrumda değil.
Hem lez olarak zaten kadın sayısı az ülkede kendilerini soyutluyorlar hemde yanlarında başka bir kız götürüyorlar ve bizim şansımızı düşürüyorlar 😃 Ama videolarını izlemek güzel oluyor onun dışında lezbiyenler kapatılsın 😃
B3nc3 şekerler heteroyum ama severim lezleri
lezbiyenleri hiç sevmiyorum biz zaten kız bulmakta zorlanıyoruz bir de onlar piyasayı daraltıyor :D
Çok güzel şeyler düşünüyorum 😀 Erkek eşcinselliğini de kınamıyorum, homofobik değilim yani.
Herhangi bir şey düşünmüyorum. Herkesin tercihi saygı duyarım.
kötü bir şey düşünmüyorum saygı duyuyorum. onların hayatı nasıl mutlu oluyorlarsa öyle yaşamalılar.
Lezbiyenler iyidir kötüdür diye bir şey düşünülmez insan insandır
İlla gözümüze sokulmadikca normal yani herkesin tercihi hayatı kendine
Çocuk isteyip istemediklerini hep merak etmisimdir. Lezbiyenler anne olmak istiyor mu
bizim ekmegimize goz koyuyorlar
Harika sevişiyorlar seviyorum izlemeyi
Eşcinsellere karşıyım dünyada iki cinsiyet vardır fazlasını kabul etmiyorum
Yaz bana ne yapacağını anlatayım
Severim arkadaşım da var
Bir şey düşünmüyorum
bana bıseyler ögretsın ısterdım kadınlarla ılgılı
İsteyen istediği gibi sevişsin kimseye karışmam
Hic bir sey düşünmüyorum isteyen istediğini yapar
Lezbiyen olduklarını düşünüyorum 🙄
2-3 tanesiyle tanışmak isterdim
Güzel kızlar lezbiyen olunca üzülüyorum ya
Ne düşünelim. Kendilerine iyi baksınlar.
İki lezbiyenle birlikte yapmak mesela
bence eğlenmesini biliyorlar
Gayet normal ne var
Çok tatlılar
Lezmisjn
iyi dusunmuyoruz
Hiçbir şey
Kendi tercihleri
strapon kullananları seviyorum :)
Hiç bir şey
Hiç bişey ne düşüncem nasıl bi soru bu
İğrenç