Kadının teki aramis gece vakti seni istiyorum demiş. Sevgilim, büyük bir kadın sesine benziyordu huyuna gitmeye calistim kim olduğunu söylesin diye ama söylemedi dedi. Bende kapat diyince gizli işler yapıyorum anlamazsın diyip durdu. Eskort ticaretimi yapiyosun dedim hayır dedi. Buluşunca anlaticaksn dedim. Sizce ne olabilir ve ben bu durumda ne yapmalıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hoş değil, açıklaması lazım. Açıklamazsa aranızı bozacaktır bu. Ona rağmen açıklamazsa kendi bilir.
Buluşunca anlatmazsa ne yapmalıyım? Ayrılmalı miyim?
Ayrılmak o kadar kolay bir kelime değil. Daha önce yaşadığınız şeylerden yola çıkarak bilirsiniz çoğunlukla altından tahmin etmediğiniz bir şey çıkıyor.
Yine de telefonda suyuna gitmesi kadar saçma bir şey yok. Bunu kabul etmemelisiniz. Ona ne kim olduğundan. Ne değişecek ki kim olduğunu bulunca? Sonradan siz olabileceğini düşünüp size söylemiş bile olabilir.
2 aydır beraberiz. ne yapacağımı bilemedim. Ayrılmak da istemiyorum ama yinede bilmiyorum ya
Kadın onu arayıp seni istiyorum falan demiş bu da suyuna gideyim belki kim olduğunu soyler demiş o şekilde
Biliyor musunuz ben de 2 aydır biriyle beraberim ve ben de ayrılmak istemiyorum. Bugünlerde meşgul olduğunu iddia ederek ilgisini epeyce azalttı.
Bakın hakkını yemeyeyim onun ama böyle saçma bir şey yok yani. Etik değil bir kere siz de biliyorsunuz. Size saygısızlık etmiş bence.
Her iki durumda da haksız
Anladım ama ne yapacağımi bilmiyorum işte. Ben şu an köyüme geldim döndüğümde buluşunca anlatacaksın dedim söz tamam dedi
İyi o zaman anlatsın. Siz de her iki durumda da tavrınızı koyun bence. Öyle kolay lokma değilsiniz sonuçta.
Size saygı duymasını öğrensin.
Saygılı biri normalde gerçekten hatta bu yüzden sevdim zaten ama bilmeylrum ya anlatır mi anlatmazmi bakalim
Anlatırım dediyse anlatır. Anlatmazsa ona göre davranırsınız. Ayrıca o konuşmadan zevk almadığına inanmıyorum ve sizinle birlikteyken bunu yapması etik değil.
sanki mit e calisiyo pe. vnk napacak kariyla kizla konusuyor
senin olayin degil birak kendi cozsun
Kadınla sexting yapiyor. Seni kandırmak için demiş
Al sana ideal erkek.
Nasil
Ona güvenme