Orgazm nasıl bir şey, olduğunda vücutta nasıl bir tepki oluşuyor? Nasıl olunur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İçi sıcak bir tava olduğunu düşünün ikiskide iyice kızdığını düşünün bu sıcak tavaya bir damla su koyunca nasıl bilya gibi su damlası dağılır buharlasirsa bu tavava soğuk yağı dökünce coşsun diye ses verip sonra rahatlarsın işte orgazm senle bizim aynı anda sıcak tavaya meni ve sizin boşalma suyu birleşince için iyice kavrayıp büyük zevk alarak yığılıp kalmak çok güzel duygu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef gerçek orgazmı çoğu kadın bilmiyor ve yaşayamıyor evliler bile bilemiyor gerçek orgazm da nöbet geçirir gibi titrersin ellerin ayakların boşalır tutmaz ayağa kalkamaz hale gelirsin bir süre
10 Yorumla
+1 yılHerkeste değişiklik gösterir ama bana göre böyle sıcacık bir haldeyken o ateş buyn vücudu sarmisken bir anda o hazla atladigin buz gibi havuza girmek gibi o aradaki normallik yok
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılen belirgin özelliği tam bir orgazmı yakaladığında kendi bedenine özellikle göğüslerine bile dokunamazsın
135 Yorumla
Soran+1 yılHassasiyet mi oluşuyor peki kisa mi sürüyor
Cevap sahibi+1 yılhassasiyet oluşur kısalığı uzunluğu sendeki arzuyla belirgindir bir çok kız kendini keşfetmeyi başaramaz bazılar çişinin geldiğini zanneder yaptığını da çiş zannedip durdurur oysa orgazmın yaklaşımıdır çiş zannedilen
Soran+1 yılAa ben de öyle saniyorum o yuzden biraktiriyorum hep hatta
Cevap sahibi+1 yılgenelde bu oluyor bunuda aslında keşfedebilmenin en kolay yolu duşta sınırları zorlaman olur hatta çişinde olsa bazı şeylerle dorukları yaşardın
Soran+1 yılayirt edemiyorum ki çiş mi diye wcye gidiyorum
Cevap sahibi+1 yıletmen önemli değil zorlamadan çiş yapamazsın zaten o anda çiş gelmez gelmesi için kasıtlı davranman gerek
Soran+1 yılVajinadan su fışkırtanlarinki de bundan dolayı mı
Cevap sahibi+1 yılo gördüklerinin çoğu uydurma öyle orgazm milyonda bir sen önce bedenini doğru zevkleri keşfet ben çoğu kızı kendinden çok daha iyi bilir tanırım özellikle zevklerini ve bedenlerini
Soran+1 yılAnladım cok tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılben tşkrederim çiş bile kullanmayı bilirsen fanteziye dönüştürmeyi keşfedebilirsen arada bir sıradanlıktan çıkmak için dorukları yaşamana sebep olur
Soran+1 yılDeneyeceğim çiş konusunu :)
Cevap sahibi+1 yılhatta çişin ne kadar çok gelirse bazen vajina dudakların daha da şişkinleşir bu sana yürürken bile zevk verici olur bunu duşta şahaneye çevir
Cevap sahibi+1 yılNaber nasılsın
Soran+1 yılIyiyim sen
Cevap sahibi+1 yıltşkler bende iyiyim sana verdiğim önerilerden denediğin oldumu merak ettim
Soran+1 yılHenüz firsatim olmadi ama deneyeceğim musait olunca :)
Cevap sahibi+1 yıldeğişim mmast pzisyon öneri vs türünden şeylerde gerekir mi
Soran+1 yılHangisi en iyi
Cevap sahibi+1 yılçıplak duvara yaslanman önünde diz çöküp biri yalıyormuş gibi düşleyerek elini kullanabilmen bence en tutkulusu olurdu
Soran+1 yılHiç denemedim oyle tesekkur ederim:)
Cevap sahibi+1 yılsende çok fazla eksikler var sanırım bazı şeyler vardır bilmem izlermisin ama izlediğinde sevişirken dilin değdiği yerleri arzulamış olursan elini dil gibi özgürce kullanmanı öneririm
Soran+1 yılAnlamadim ne gibi eksiklikler?
Cevap sahibi+1 yılzevkler kendine vereceğin zevkler orgazm tutkular gibi gerçi yer biraz açıklayıcı olmamın önünde bi engel ama yettiğince elimden geleni anlatıyorum
Soran+1 yılDüzensiz ilişkilerim oldu ondan olabilir
Cevap sahibi+1 yılkendince de keşfetmenin yollarını kullanabilirsin ama dimii sonuçta el senin beden senin birde zevkler senin
Soran+1 yılEvet orasi öyle. Zaten cok fazla tecrubem yok mastürbasyon konusunda da hep korkak davraniyordum onu da yeni yeni astım sayilir
Cevap sahibi+1 yılnerelerde neler yapıması hakkında sormak istediğin varsa sana yazdıklarımda tecrübemi görüyorsun ve sorabilirsin içinde de farklı arzular varsa en doğrularını önerebilirim
Soran+1 yılSen nereden biliyorsun bunları
Cevap sahibi+1 yılolgunluk tecrübe ve inan bana yazamadığım çook şeylerde var ne sorulacak nede cevaplanacak ve verilen cevaba göre de öneriler verilecek yer değil
Soran+1 yılYasin kac
Cevap sahibi+1 yılKS kurallarınca yazmasam daha doğru olur biraz bu konuda yazılan doğru olmayabiliyor
Soran+1 yılTamam :)
Cevap sahibi+1 yılçok öneri verdim ama iki parmağına prezervatif takmak hiç aklına geldimi
Soran+1 yılHayır gelmedi
Cevap sahibi+1 yıliki parmak oluşu dil kalınlığı kondom oluşu dil yapısı olur hatta eğer arzularını zevke dönüştürmeyi bilirsen unutamayacağın zevkler yaşarsın bunu yaparak dil gibi kullanmayla ve dilediğin kadar dilediğin yerlerde anlamış olmanı umuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm hormonların harekete geçiyor, akıl gidiyor, kısa süreli de olsa zevk alemine yolculuk ediyorsun işte.
51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Genelde titreme, kasılma, nefes alıp vermede artış, kalp atışında hızlanma, vajinada ıslanma, yoğun zevk ve rahatlama olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Anlatılamaz, kendini tanıyıp yaşamalısın. Tecrübeli birisi sana yaşatabilir..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hayatında hissetmediğin bir duygu. zaten orgazm olsan fark edersin
10 Yorumla
+1 yılNabzın yükselir, nefes alışın hızlanır ve içten bir titreme gelir
10 Yorumla
+1 yılTamamen kişiye bağlı kızla french kissing yaparken bile olmuştu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözlerin istemsiz kapanır kasılma olur biraz titreme dizlerinin bağı çözülür gibi olur inleme isteği gelir ruhun cekiliyor gibi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİç ve dış or gazım olmak üzere 2 ye ayrılır. :D
72 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏼
Cevap sahibi+1 yılDışı seni içi onu yakar :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılVücudunda dokunduğunda zevk aldığın noktaları keşfet önce sonra en zevk aldığın yerde kalıp orgazm olana kadar dokunmaya devam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu yaşta bu soruyu sorman gene de iyi zararın neresinden dönersen kardır
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılYutkunduğun zaman rahatlikla yutkunursun yarım kaldıysan boğazında düğümlenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen hemcinslerin şu an dedine çare olurlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUfak ufak titreme ve hassasiyet oluyor sonrasında da vajinan islanmaya başlıyor ayaklarında titreme oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTitreme sağlar derler
10 YorumlaKasılma rahatlama olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Hicmi olmadın orgazm yanii
00 Yorumla
+1 yılYaşaman lazım
10 Yorumla
+1 yılSorana kadar mastürbasyon yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılDetaylı soylerim
00 YorumlaBurdan nasıl anlatılır ki uzun sürer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaşa öğren