Cinsel Yaşam Çok fazla sevişmek istiyorum, neden sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Beyler neden sizce Çok fazla sevişmek istiyorum, neden sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
geenager Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Bu normal bir şey ama yaşadığımız ülke nedense bunu idrak edemiyor ahlaksız dolu ahlak bekçileri var her yerde 3 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ağzının tadını biliyorsun bu hayattan nasıl zevk alacağını çözmüşsün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Git seviş o zaman illa ilişkiye girmek şart değil yüzeysel de sevişebilirsin, sevgilin var mı peki 0 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada şimdi gördüm hafif göbüşlü kıllı yapılı biriyim cidden böyle erkek mi seviyor istiyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer yazdığımı görmedin sanırım Yorumla Soran +1 yıl Tabiki de öyle istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Bayılıyorum Yorumla Soran +1 yıl Bitiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer istersen çok ciddiyim tanışmak isterim ne dersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi misin yoksa ironi falan mı yapıyorsun, şaşırdım doğrusu çünkü kızların çoğu vücutlu kaslı erkek sever ister de ondan Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim Kıllı yapılı göbüşlü erkek severim Zayıf kılsız erkekleri asla beğenmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben tam senin istediğin gibiyim dediğim gibi, yaş farkeder mi peki 26 olur mu mesela sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl Ben 18 im 30 ve üstü begeniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya 26 yaşındayım işte gel tanışalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla Soran +1 yıl Efendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi kırma beni tanışalım diyorum Yorumla Soran +1 yıl Öff hastayım karnım agiriyor sonra konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Tamam cik olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım bekliyorum Yorumla
brakask Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Fake olduğun için olabilir mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fake ne ya birde çakma deseydin Yorumla brakask +1 yıl Muhtemeldir. Dm ye gel o zaman Yorumla
nazcelik34 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Evet bende öyleyim🤣 3 1 Yorumla Kesifciiii +1 yıl Bende öyleyim hele ki yaz aylarında dekolte giymeniz dahada yukseltiyo Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal bir genç kadın hali. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. düzenli bir cinsel yaşamın yoktur o nedenledir. 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. libidon yuksek benim gibi 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hormonların atağa geçmiş 0 0 Yorumla
fanfinifinf0n Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl anavatanın dört bir yanını yangın sarmış 5 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂🤣🤣🤣 Yorumla FakBadi48 +1 yıl Yavru vatan sular seller içinde Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. seviş azmışsın işte neden olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne kadar çok ortak yönümüz varr 20 lik çıtırım da 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olgun severim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olgundan daha iyiyimdir ki Yorumla Soran +1 yıl Hayır kıllı, olgun, yapılı, hafif göbekli erkekkk için ölürüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam senin için kıllarımı kesmem omzum geniştir çoğu kişi soruyor Yorumla
anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Normal 4 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arkadaşım çağırıyor seni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çünkü vücudumuz istiyor. Seni istiyor 🌹 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aradığın şeyler bende var bu arada. Kıllı eril erkeğin burada. Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seni nasıl ayarlarım 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. normal... 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zamanın gelmiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kaç kişiyle 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kişiyle derken? Cevap sahibi +1 yıl iki erkwe bir kızla olsa Soran +1 yıl Yok artık hangisiyle ilgileneyim birtane olsun Cevap sahibi +1 yıl birer birer olur obirer biriyle sonra biriyle Soran +1 yıl İyyy asla olmazİki farklı beden dokunmasın sadece tek bir beden olsun ona vereyim tüm ilgimi Soran +1 yıl Ki adamlar olurda kavga eder benim zevkim kaçar falan o riske giremdm Cevap sahibi +1 yıl ya oyle demeitici bir yanı yok Cevap sahibi +1 yıl yok kavga olmaz Soran +1 yıl Olmaz deme erkekler barut gibi oluyo Cevap sahibi +1 yıl istegin tavan mı şu an
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Bakire misin? 0 0 Yorumla
Ebruu675 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beylerden yardım al 1 0 Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Azmişsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bu normal bir şey ama yaşadığımız ülke nedense bunu idrak edemiyor ahlaksız dolu ahlak bekçileri var her yerde
Ağzının tadını biliyorsun bu hayattan nasıl zevk alacağını çözmüşsün
Git seviş o zaman illa ilişkiye girmek şart değil yüzeysel de sevişebilirsin, sevgilin var mı peki
Bu arada şimdi gördüm hafif göbüşlü kıllı yapılı biriyim cidden böyle erkek mi seviyor istiyorsun sen
Yok
Diğer yazdığımı görmedin sanırım
Tabiki de öyle istiyorum
Bayılıyorum
Bitiyorum
Eğer istersen çok ciddiyim tanışmak isterim ne dersin
Ciddi misin yoksa ironi falan mı yapıyorsun, şaşırdım doğrusu çünkü kızların çoğu vücutlu kaslı erkek sever ister de ondan
Ciddiyim
Kıllı yapılı göbüşlü erkek severim
Zayıf kılsız erkekleri asla beğenmem
Ben tam senin istediğin gibiyim dediğim gibi, yaş farkeder mi peki 26 olur mu mesela sen kaç yaşındasın
Ben 18 im 30 ve üstü begeniyorum
Ya 26 yaşındayım işte gel tanışalım
Orada mısın
Efendim
Hadi kırma beni tanışalım diyorum
Öff hastayım karnım agiriyor sonra konuşalım
Tamam cik olur
Çıktım bekliyorum
Fake olduğun için olabilir mi?
Fake ne ya birde çakma deseydin
Muhtemeldir. Dm ye gel o zaman
Evet bende öyleyim🤣
Bende öyleyim hele ki yaz aylarında dekolte giymeniz dahada yukseltiyo
Bende sevgilimle istiyorum yaaa
Normal bir genç kadın hali.
düzenli bir cinsel yaşamın yoktur o nedenledir.
libidon yuksek benim gibi
Hormonların atağa geçmiş
anavatanın dört bir yanını yangın sarmış
😂😂😂🤣🤣🤣
Yavru vatan sular seller içinde
seviş azmışsın işte neden olacak
Ne kadar çok ortak yönümüz varr 20 lik çıtırım da
Olgun severim
Olgundan daha iyiyimdir ki
Hayır kıllı, olgun, yapılı, hafif göbekli erkekkk için ölürüm
Tamam senin için kıllarımı kesmem omzum geniştir çoğu kişi soruyor
Normal
Arkadaşım çağırıyor seni
Çünkü ihtiyacın var.
Çünkü vücudumuz istiyor. Seni istiyor 🌹
Aradığın şeyler bende var bu arada. Kıllı eril erkeğin burada.
Azmışsın seksting partneri bul
Çünkü seni kimse tatmin edememiş..
Sesli boşalmamı dinlemek ister misin bebek
Bende de var nasıl etsek koparıp atsak mı 🤨
Seni nasıl ayarlarım
Kendini gaza getirdiğinden olabilir.
Bakireysen norrmal
normal...
Bu ara benxe oyleyimmm
Hormonlar 😅
Sakin
Nedensizce…