Normal havadan sudan konuşuyoruz hatta ona kızgındım onu konuşuyorduk. Benim üzerimde crop vardı. Baktım bir anda birşeyler yapıyor gibi elleri falan kıpırdıyır kendinden geçmeye başladı ne oluyor dedim gösterdi mastürbasyon. yapıyor zaten yeni yapmıştım sende bir süre sonra arayınca dayanamadım istek geldi yaptım dedi. Ben şaşırdım sizce ne alaka yani hiçbir cinsellik konuşmazken?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kanka konuşmana gerek yok ki.
crop adamı cidden tahrik ediyor. Eğer biraz dolgunsa
normaldir
Dolgun da ne bileyim bana biraz garip geldi kendimi kötü hissettim ben orada tartışıyorum bana neler yapmış kızıyorum onun yaptığına bak
Bebiş biz erkekler böyleyiz. Önceliğimiz cinsellik. Sen kızarken o böyle şeyler yapar. Normaldir. Yani boşaldığına göre de baya iyiymişsin. Merak ettim
Hahahaha bu kadar çabuk normalde gelmiyordu üçüncüde ben bile beklemezdim benim gögüslere dayanamadı beyaz beyaz görünce 😁😁
Offf beni de etkiledin. Kontak kuralım 🙈😁
Sdlkfkd lan oğlum yav crop'a nasıl boşaldı ak..
Sadece yakadan gözüken yani bende senin givi böyle şok oldum yani neden yaptığını anlamadım 😁
Olabilir zaten dolmussa kafasında keyif aldığı bişi vardır
Seni takma seviyesine hayran kaldım sen ona kızarken o mastürbasyon yapıyor 😂
Evet bende öyle ama herkes başka terek çekiyor kötü hissettim kendimi üzüldüm yani gelen yanıtlara çok
Çok saçma ya zaten sevgilin değil mi neden o anda yani biraz garip
Ee sonra ne olmuş yani Ergen kızın başına Ergen erkeğin başına gelir
Ergen değil ki 35 yaşında adam 😁
Ama pipisi Ergen demek ki
Anlayın artık bişey yapmanıza veya birinin bişey yapmasına gerek yok istek geliyor kendiliğinden
Sevgilin yokluk icinde her durumda herhalde sana bakip mastürbasyon yapabiliyor. Aranızda cinsel konular fazla oluyor mu
Konuşmaya götü yememiş yapmış
Doğru diyorsun kavga etmektense yapayım dedi herhalde 😅
Vermiyon mu bu çocuğa hiç
Hayır bakireyim
Verme o zaman boş ver, bence o sana hiç uygun değil bu durumda
Dimi herkes öyle diyor zaten tek bu konu için değil
O zaman bas tekmeyi, seks yapmak istiyorsa söyler ya da konuşmak istiyorsa bunu söyler konuşurken mastürbasyon yapmak iğrenç. Partnerine yani sana saygı duymuyor
O kadar kötü mü durum diyorsun
Evet, düşünsene onun yanında uyuya kalmış olsan sana neler yapardı. Buna güvenebilir misin?
Güvenirim o konuda yapmaz korkar biliyorum çünkü
Korktuğu için mi yapmaz yoksa yapmaması gereken bir şey olduğu için mi?
İkisi de birde ben istemiyorum bunu da biliyor
Gülüm sen bilirsin ama bu elaman dandik birisi bence kendine yenisini bul ilerde üzülme
Bazı libidosal durumlar...
Normal mi yani bana garip geldi benimde libidom çok yüksek ama sadece yüze croptan gözükene de gelmez ya 😁
Tabi sadece crop olayına bağlamamak lazım, başka bir durumdan da etkilenmiş olabilir.
Ya da öncesinde tekken 2 kez yapmış ondan da olabilir belki
İnsan bir süre sonra farklı şeyler arıyor ki senin de olayın içinde olman bu durumu teşvik etmiş.
sevgilin çok abaza
Adamın senden başka bir beklentisi yok ki
Nasıl yani
Olum senle sadece seks için konuşuyor sevse normal bsiey konuşurken tahrik olmaz ya da bunu sana sorar izin alır nasıl bir çirkinlikte senin haberin olmadan sen bsiey anlatırken adam senle seviyor sence bu sana değer vermediğini gostermezmi
Öyle mi diyorsun üzdü bu :(((
İyide sence bu sevdiğin insana yapılacak biseymi sen neden aynı şeyi yapmadın peki
Ben görüntülü sevmiyorum evde ailem var hemde kızgındım zaten ona isteğim yoktu o öyle yapınca daha da bozuldum haliyle
Direk kapatacaktin bence fark ettiğinde beklemicektin yani resmen seni kullanıp gitmiş sence hoş mu
Sevgilin abaza ve senden çok s1kını önemsiyor
iyi azdırmışsın
Kavga ediyorduk ona kızgındım ne azdırması
oyle azmis demekki
Kacarak uzaklas bıldıgın sapık
Öyle mi diyorsun ya :(
Yav adam cropla bosalmıs tecavuz kacınılmaz bence Şu an senın ıcın. Tercıhını yap 😀
2 yıldır yapsa yapardı tecavüzü 😅😅
Bu durumda bosaldgına gore bıde sana gostermıs hele bıde tepko vermedıysen Şu an sneın ıcın yapılan planların hepsını anlatablırım 😂
Ne planı ki
Ne planı oldugu belli degılmı. Bir yerde senı ıkna edıp sevısecek
nasıl bi crop ki bu bakabilirmiyim
Normal çokta kısa değil sütyen gibi değil hani 😅
bi yazarmısın ana özelden merak ettim de
ordamısın
olur ya normal
Ağır sapık seninki
Ayrıl
Ergen ya
35 yaşında ergen mi olur 😅
Baban kadar adamla konuşursan böyle olur
Babam mı benden daha genç duruyor yanımda 😁😁
Genç dursun kullanıyo seni insan normal konuşunca normali birak sevdiği kadın tartışınca boşalır mı seni dinlemek yerine aklı nerelerde
Yapıyor musunuz peki görüntülü