Cinsel Yaşam Sert seviyorum diyenlere inanıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bence karşındakini etkilemek için çok yalan dönüyor 😄 Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Güncel Sert seviyorum diyenlere inanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkekler sert yapamiyor ne yazik ki. Hemen yoruluyorlar sert demek ilişkide tokatlamak demekte degil içine sert sert git gel yapabilmek. 3 13 Yorumla Soran +1 yıl İki tokat da işin içine katılır ama bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaten oluyor ama kast edilen sertlik o degil Yorumla Soran +1 yıl Yorulunca tokatla kapatsak olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yorulmuyorum Murat bey. Yorumla Murat87 +1 yıl Bende kendi adıma yorulmuyorum ,,,, hanım. Ama genel konuşuyoruz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hızlı olması değil içine sert girmesi zevkli ben öyle seviyorum geri çekilip birden hızlı vurması hoşuma gidiyor sert budur hız değil Yorumla Soran +1 yıl Vay be nasıl yorulmuyosun Yorumla Soran +1 yıl Birden hızlı vurunca yorulan var mı ya bence azdır baya Yorumla xBugra +1 yıl ucuna kadar çekip köküne kadar... bam bam Yorumla Soran +1 yıl Bu yorumun altında iyice azdı herkes Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen buğra Yorumla Murat87 +1 yıl Hanımefendi de büyük bir ciddiyetle savunuyor konuyu :D Yorumla Musti3335 +1 yıl Sendemi sert seviyorsun Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Evet, kadinlar cogunlukla sert seviyorlar. Ama tectubesiz kisiler acibesiginin farkinda olmadan bazen abartili salliyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya genelde bakireler oluyor bunlar Yorumla
GatoKitty Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl bu erkekler mal ya anlamıyor bunlar sevişmesini de seks yapmasını da bilmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok agresifsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hızlanınca kızlarda sertleşiyo ama popomu kıpkırmızı yapmıştı 🥹 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet kadınlar da yapıyor ve benim hoşuma gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tırnak okeyde popona gidip gelirken vurup tırnaklaması çok acıtıyo shshs Yorumla
kırmızınoktaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Sert seks diyince erkeklerin genelde aklina dayak atmak geldigi icin neyse :) 0 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sert derken seks ritminden bahsetmiş olabilir 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama tokat da sert bi sekste kesinlikle olmalı bence Yorumla melikenilayy +1 yıl Seven kıyamaz der susarım Yorumla Soran +1 yıl Lisede kaldı onlar hocam. Masalda yaşamıyoruz Yorumla melikenilayy +1 yıl Dövmeyi fantezi sayanlar benden uzak dursun elxhdmdndd Yorumla Soran +1 yıl Bu tokatı seks sırasında dövme sananlardan uzak duruyorum ben zaten 😄😄 Yorumla melikenilayy +1 yıl Sokakta vursan siddet, odada vursan fantezi? Tamam Yorumla Soran +1 yıl Ya ahahshs sokakta vurmam zaten burası ayrı da yataktaki tokat sadece ciltte kızarıklık oluşturacak şiddette. Tekme tokat kadına dalmıyorum Yorumla melikenilayy +1 yıl Sokakta kizarik olusacak kadar vursan da siddet sayilir ama biliyorsun dimi 🙉 Yorumla Soran +1 yıl Aaa bilmiyodum ya ciddi mi bu Yorumla melikenilayy +1 yıl Hıhım Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ya Yorumla melikenilayy +1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla Soran +1 yıl Meleksin adeta... Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Artık ne yaptıysa :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha çok sertse demek ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkekler sert yapamiyor ne yazik ki. Hemen yoruluyorlar sert demek ilişkide tokatlamak demekte degil içine sert sert git gel yapabilmek.
İki tokat da işin içine katılır ama bence
O zaten oluyor ama kast edilen sertlik o degil
Yorulunca tokatla kapatsak olmaz mı
Ben yorulmuyorum Murat bey.
Bende kendi adıma yorulmuyorum ,,,, hanım. Ama genel konuşuyoruz.
Hızlı olması değil içine sert girmesi zevkli ben öyle seviyorum geri çekilip birden hızlı vurması hoşuma gidiyor sert budur hız değil
Vay be nasıl yorulmuyosun
Birden hızlı vurunca yorulan var mı ya bence azdır baya
ucuna kadar çekip köküne kadar... bam bam
Bu yorumun altında iyice azdı herkes
Aynen buğra
Hanımefendi de büyük bir ciddiyetle savunuyor konuyu :D
Sendemi sert seviyorsun
Evet, kadinlar cogunlukla sert seviyorlar. Ama tectubesiz kisiler acibesiginin farkinda olmadan bazen abartili salliyor
Evet ya genelde bakireler oluyor bunlar
bu erkekler mal ya anlamıyor bunlar sevişmesini de seks yapmasını da bilmez
Çok agresifsin
Hızlanınca kızlarda sertleşiyo ama popomu kıpkırmızı yapmıştı 🥹
Evet kadınlar da yapıyor ve benim hoşuma gidiyor
Tırnak okeyde popona gidip gelirken vurup tırnaklaması çok acıtıyo shshs
Sert seks diyince erkeklerin genelde aklina dayak atmak geldigi icin neyse :)
Sert derken seks ritminden bahsetmiş olabilir
Evet ama tokat da sert bi sekste kesinlikle olmalı bence
Seven kıyamaz der susarım
Lisede kaldı onlar hocam. Masalda yaşamıyoruz
Dövmeyi fantezi sayanlar benden uzak dursun elxhdmdndd
Bu tokatı seks sırasında dövme sananlardan uzak duruyorum ben zaten 😄😄
Sokakta vursan siddet, odada vursan fantezi? Tamam
Ya ahahshs sokakta vurmam zaten burası ayrı da yataktaki tokat sadece ciltte kızarıklık oluşturacak şiddette. Tekme tokat kadına dalmıyorum
Sokakta kizarik olusacak kadar vursan da siddet sayilir ama biliyorsun dimi 🙉
Aaa bilmiyodum ya ciddi mi bu
Hıhım
Teşekkür ederim ya
Rica ederim 😇
Meleksin adeta...
Artık ne yaptıysa :D
Ahaha çok sertse demek ki