Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Olur, hatta alınan hayvani zevki duyguyla karıştırarak hayvanca s*kstik demezler de sevdik, aşk yaşadık, ilişkimiz var gibi bahanelerle insani kılıflara girerler. Halbuki hissettiğin şey, içinde patlayan fizyolojik bir etkinin beyninde yarattığı zevktir. Zevk denilen şeyin duyguyla alakası yoktur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şimdi sevdiğine tamamiyle açık olamazsın. Hep çekinirsin, bir fantezin vardır saklar durursun. Acaba ne der, benim hakkımda ne düşünür, ters teper mi diye.
Ama duygusuzda böyle bir şey yok. İstediğini takır takır söylüyorsun. Yaşamak istediğin ne varsa çekinniyorsun. Ya oluyor, ya olmuyor.
Ben duygusuz sekste daha çok zevk alıyorum.
016 Yorumla
Soran+1 yılDuyguyla yapılan bir cinsellik bütün fantazilerden daha fazla zevk verir bence
Soran+1 yılAyrıca niye saklayasın?
Soran+1 yılKatılmıyorum. Insan neden sevdiğinden kendini gizlesin ki?
Soran+1 yılHayır. Rahatsız olursa yapmazsınız olur biter. Dünyanın sonu mu? Kafanızdaki o şeyi yapmadan mutlu olamiyor musunuz yani?
Soran+1 yılSeven insan çekinmemeli. Çekiniyorsan bir problem var demektir zaten. O
Sevdiğin kişiye soylemiceksen kime soyliceksin bunu?
Soran+1 yılKarşındaki insan senden soğur mu, yanlis düşünür mü diyerek eğer kendini gizliyorsan kimseyle ilişki yaşama bence. Kendin gibi olmuyorsun ilişkinin de bir anlamı olmaz
Soran+1 yılTek bir cümlen veya isteginle o kişi senden soguyorsa seni zaten sevmiyor demektir. Neyin korkusu bu?
Soran+1 yılNiye değişsin? Hayvani bi istek mi? İnsanlık dışı bişey mi istiyosun yani
Soran+1 yılBunlardan herhangi birini söylemen o kişiyi sogutuyorsa zaten sevmiyordur işte. En fazla bunu yapmak istemiyorum der olur biter. Bunun için neden soğusun? Saçma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Daha önce bununla ilgili bir başlıkta aynısını demiştim, yine diyorum.
Duygusuz seksi hayvanlar da yapıyor, bizler hayvan değiliz...
Bedenin ile değil benliğin ile sevişmediğin sürece o bir seks değildir...
21 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
+1 yılErkekte de çoğu zaman duygu olmadan cinsellik olmaz aslında. Bu kadın benimle sevişiyorsa bana güven duyuyor demektir beni çekici buluyor demektir diye düşünür. Sanıldığı gibi erkekte de güvenilme duygusu olduğunda cinsellik yaşanıyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilme duygusu tamam. Peki ya sevgi?
- +1 yıl
Sevgi değişir erkekten erkeğe, empati yeteneği güçlü biri kadını sever benimser. O kadını anlamaya çalışır
Soran+1 yılKastettiğim şey aslında sevmediği biriyle cinsellik yaşamak olur mu
Soran+1 yılSeverek yaşamak çok daha iyi değil mi
- +1 yıl
Severek yaşamak her zaman daha iyidir. Sevmediğin biriyle cinsellik her zaman yarımdir. Bir kek yersin tadını ala ala yersin, bir de Bir lokmada sadece karnım doysun diye yersin.. fark budur
Soran+1 yılEvet dediğine katılıyorum. Hiç cinsellik yaşamadım daha ama sevmediğim biriyle birlikte olsam bittikten sonra ruhsal anlamda hiçbir doyumum olmaz. Aksine kendimi kötü hissederim diye düşünüyorum. Ama sevdiğimle yapınca her şey bittiğinde gözünün içine bakıp gülümsemek, devamında ona sarılıp uyumak çok mutluluk verir
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusuz hiç bir şey olmaz bence 👍
Dünyanın en özel şeyi seks yapmak duygusuz seks yapmak boş yere vakit kaybetmek demektir.
13 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Cevap sahibi+1 yılCinsel aktivite bittikten sonra sarılıp yatmak gibisi yok bence 😊
Soran+1 yılEvet
oluyor da asırı zevkli degil. sevdiginle farklı mesele her yerini opuyorsun onun ama sevmedigin birinin sadece dudaklarını gibi
124 Yorumla
Soran+1 yılKadınların çoğu duygusal bakar. Çok az bir kısmı duygu olmadan yapabiliyor
Soran+1 yılİlgiyi her kadın bekler.
Soran+1 yılSevmediği biriyle birlikte olanları hiç anlamıyorum
Soran+1 yılÇünkü kadınların çoğu cinsellik yasiyorsa o kişiyi ya seviyordur ya da hoşlanıyordur. Hiçbir şey hissetmediği biriyle yapması zor. Ve ilgiyi her kadın bekler. Kadınlar sizin sırf işinizi görüp sonra da kenara atacağınız bi mal değil
Soran+1 yılÇok nadir var çok nadir
Soran+1 yılÇok iğrenç
Soran+1 yılDuygusuzca yapılması, basit bişeymiş gibi oldu bitti düşüncesi falan
Soran+1 yılBir kadın size zarar verdi diye cezası da başka kadınlara kesilmez ama
Soran+1 yılEvet kabul edip ilgi beklemek aptalca. Ama böyle bir teklifi yapmak da iğrençlik
Soran+1 yılTamam işte ben de onu diyorum ya. Sevmediğiniz biriyle sevişmek niyetinde olabilmeniz iğrenç
Soran+1 yılÖyle yapıcam
Soran+1 yılSenin gibi olanlar olduğu için de sorun yaşıyoruz işte
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Erkekteki olay cinsel çekim ve hormonların Tavan yapması erkekte duygu arama davranıyorsa da mecburiyetten yapıyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum. Herkes aynı değil çünkü
Soran+1 yılİyi hissettirmek mi dedim?
Soran+1 yılHe evet öyle dedim de erkeklerden de böyle düşünenler var yani
- +1 yıl
bir bayan olarak sokaktan geçen tanımadığı on kişiye teklif ya da ima etse onlar duyguları öne sürerek reddedebilir mi yoksa bir anda en duygusal ve romantik adam mı olurlar herkes için söylemiyorum bunu ama en duygusal ve en romantik olanlar sekse ve cinselliğe en düşkün olanlardır
Soran+1 yılEğer dediğin gibi olsa sekse en çok kadınlar düşkün olurdu. Ama aksine erkekler daha düşkün
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıliçinde duygu olmayan hiçbir aktivitenin ederi yoktur bence.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şehvette bir duygudur yani duygusuz olmuyor zaten. Aşk sevgi olmadan olur mu evet olur. İnsanlar arasında tek çekim aşkla sevgiyle olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılDoyum olmaz ya da tutkulu ve duygusal bir cinselliğe nazaran çok kısa sürede doyuma varılır diye iki seçenek olur diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellıgı bır seye baglamamak gerekır bu shakespeare romanı değil bu seks bazen ıhıtyac ıcın yapar ınsan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmediğim bir kız sevdiğim kız kadar zevkli ve seksi asla olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince maalesef oluyor. Duygusuz da oluyor, istemesende oluyor. Kendini o an eşinin malı, cok değersiz hissetiğinde oluyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle dedin ki :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygudan kastın ne bilmiyorum. Aşksız seks, evet olur.
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet aşkı, sevgiyi kastettim
Cevap sahibi+1 yılolur tabi niye olmasın. iletişiminiz varsa konuşabiliryorsanız, beğeniyorsanız da birbirinizi olur. Zaten artık bir sürü insan f*ck body. İhtiyaç karşılamak için seks yapılır.
Soran+1 yılBöyle şeyler bana çok iğrenç geliyor ama
+1 yılAnsızın gelişen seks duygu yerine kendini zevke bırakır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygu sadece cekim degil ki, esine olan ofke de duygudur, cinsel aclik da duygudur. Kisinin ruh haline gore degisir o durum
029 Yorumla
Soran+1 yılSevdigin insanla yapmaktan bahsediyorum ama ben. Bazı insanlar sevmedigiyle de yapıyor
Cevap sahibi+1 yılSevmemek demeyelim de ihtiyac diyelim. :)
Soran+1 yılKatılmıyorum ya. İnsan ihtiyacini kendisi de giderebilir. Sevdiği insanla yapmadiktan sonra ne anlamı var ki
Cevap sahibi+1 yılSevdigi insan yapmiyorsa? Baska care kalmiyor iste
Soran+1 yıl@SeyyahÖküz1 hayır değilim neden sordun
Soran+1 yılPardon bana sormamışsın
Cevap sahibi+1 yılSu araya girenlerden biktim artik, kimseyle birsey konusturmuyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 Keske baban disari bosalsaymis da bir pislik eksilseymis dunyadan
Soran+1 yıl@SeyyahÖküz1 kes lan sen ne salça oluyon böyle yorumlara defol
Cevap sahibi+1 yılSabah sabah insani sinir ediyorlar, hicbirsey konusturmuyorlar ya
Soran+1 yılAbazalik işte boş ver
Cevap sahibi+1 yılCinsellikle ilgili birsey gordulermi hemen geliyorlar
Soran+1 yılPislikler işte
Cevap sahibi+1 yılSenin sorudaki gibi duygusuz birsey mi yasayasin var?
Soran+1 yılHayır. Bence duygu olmadan cinsellik olmamalı. Ben evlenip yaşamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBir evli olarak bende oyle dusunuyordum, ancak hic beklenmedik seyler olabiliyor. Dilerim mutlu olursun
Soran+1 yılBeklenmedik şeyler derken ne mesela?
Cevap sahibi+1 yılYipranmalar, sogumalar, karsi tarafin ailesinin herseye burnunu sokmasindan dolayi olusan daimi limonilikler ve bir suru sey bir gun biri obur gun biri derken cinsel hayat kalmiyor.
Soran+1 yılAnladım. Ama konuşarak çözebilirsiniz eğer birbirinizi dinleyip anlamaya çalışan bir çiftseniz
Cevap sahibi+1 yılAnlamak yetmiyor iste, bunlar hep bekarken otelenen seyler, artik dugum olmus durumda
Soran+1 yılAnlamak neden yetmesin ki? Evlilikte iletişim çok önemlidir. Sorunları ancak konuşarak aşabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılAnliyor ama sorunun kendinde oldugunu kabul etmiyorsa kisi, yapacak birsey kalmiyor. Konuscak o kadar cok sey var ki
Soran+1 yılİşte o yüzden iletişim önemli diyorum. Birbirinizde sorun aramak doğru bir iletişim şekli değil. Bu şekilde hiçbir yere varamazsınız. Herkes birtakım konularda kendince haklı olabilir. O da kendini haklı görüp kendini savunur, sen de aynı şekilde. Ama birbirinizde sorun aramak yerine, bir sorunu nasıl çözebiliriz diye bunu konuşmanız lazım
Soran+1 yılSorun sende veya bende diyerek birilerini suçlayarak değil, ortadaki bir sorunu masaya yatırarak çözüm odaklı olarak sorun çözebilirsiniz. O seni, sen onu suçlarsan zaten bi yere varamazsınız
Cevap sahibi+1 yılCanim benim seninle bire bir ayni fikirdeyim zaten, bende senin gibi anlattim, dil doktum, ne cabalar sarfettim ancak burada anlatamadigim detaylar var. Kiside bencillik, narsistlik gibi ozellikler varken hicbir caba bir yere varmiyor ve senin sorunun cevabi olarak duygusuz seks olmaz olamaz derken olur fikrine evriliyor insan.
Soran+1 yılAnladım :(
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibiydim bekarken mumkun degil derdim, evlenince de oyle degil derdim. Ama en basta zaman ve yasananlar insani oyle bir degistiriyor ki, dusunmediklerini dusunur , yapmadiklarini yapar duruma gelebiliryormussun.
Soran+1 yılNasıl yani sen sevmedigin biriyle mi yapıyorsun bunu? 🥺
Cevap sahibi+1 yılAnlatayim madem
+1 yılolur tabi. fiziki beğeni ile de gayet fazlasıyla tat veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de tam tersi aşık olduğum kadın ile cinsellik yapamyrm
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum sadece öpmek koklamak sarlmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılİlişkide zevk almıyorum
Soran+1 yılBana saçma geldi. Sevdiğin kadını arzulamayip başka kadınları arzulamak saçma
+1 yılDuygu yoksa hazda yok.
20 YorumlaOlmamalı bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBal gibi de oluyor. Şimdiki f*ckbuddyimle aramızda hiçbir duygusallık yok
05 Yorumla
Soran+1 yılBu bana iğrenç geliyor
Cevap sahibi+1 yılsen öyle san. aldığımız zevki evlilerin %99'unun aldığını sanmıyorum
Soran+1 yılÇok boş bi cümle kurdun
Cevap sahibi+1 yıltabi efendim
Soran+1 yılÖyle
+1 yılErkeklerde oluyor kadınlarda da az da olsa var
023 Yorumla
Soran+1 yılDuygusuz yapılması bence kullanılmışlık hissi verir. Hiç iyi bisey degil
- +1 yıl
Ya iki tarafta birbirini ihtiyaç için kullanıyorsa
Soran+1 yılKadınlarda bu daha nadir olan bişey dediğin gibi. Erkekler genelde duygusuz
- +1 yıl
Öyle kadınlar da var ama ihtiyaç görüyor
Soran+1 yılBence çok iğrenç bi durum bu. Kadın için de erkek için de
- +1 yıl
Bence de öyle bir şey yapsam sonrasında kötü olurum heralde
Soran+1 yılSen erkeklerde öyle oluyor dedin ama. Sen de duygusuz yapamaz mısın
- +1 yıl
Tüm erkekler değil ama çoğu. Merak ediyor musun benimle ilgili düşüncemi
Soran+1 yılEtmiyorum genel sordum
- +1 yıl
Genel cevapladım zaten
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Kendime göre de cevaplarım fikrimi söylerim
Soran+1 yılTamam.
- +1 yıl
İstersen?
Soran+1 yılSen bilirsin
- +1 yıl
Burada mısın
Soran+1 yılNoldu ya öf
- +1 yıl
T k p göndersen diyorum
Soran+1 yılGit ya ne alaka
- +1 yıl
Yorumdan mı yazıp duralım
Soran+1 yılDefoll
- +1 yıl
Kibar ol
Soran+1 yılKes boş yapma hadi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşanmaz bence duygu his şehvet tutku :) haz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlur ama olmamalı...
21 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılArzu varsa olur fucukbdy tarzi
00 Yorumla
+1 yılistek ve arzu varsa duygunun olmasına gerek yok
00 Yorumla
+1 yılolur çok fazla tahrik ettiyse
00 Yorumla
+1 yılDuygulu kadar zevk vermez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz isteyin onu çözerim
014 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma
Cevap sahibi+1 yılDuyguyu sağlarım, fazla romantik birisiyim.
Soran+1 yılKarşıdaki erkek de o duyguyu hissetmiyorsa bi anlamı yok
Cevap sahibi+1 yılEvet, doğru. Seni tanımalı, öğrenmeli ve keşfetmeli 🌹
Soran+1 yılBoş yapma yaa ben evlenmeden yapmam kimseyle
Cevap sahibi+1 yılO zaman neden bu soruyu sordunuz?
Soran+1 yılNe alaka? Bi şeyi merak ettim ve sordum bu kadar. İlla bi amacımın mı olması gerekiyor? Kafanız nerenizden çalışıyor sizin?
Cevap sahibi+1 yılHaklısın.
Soran+1 yılOk
Cevap sahibi+1 yıl6 ok 🤣
Soran+1 yılDefol ya
Cevap sahibi+1 yılCehabe espirisi yaptım Gül diye ayıp sana.
Soran+1 yılLüzumsuz partilerin şakaları bana komik gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim, tamam uzatmayalım.
Yaşanır ama güzel olmaz
10 Yorumla
+1 yılDuygu olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşanır ama hiç tadı olmaz ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbazen spontone gelişebilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir
00 Yorumla yaşarız ya nolcak :d
00 Yorumla
+1 yılYaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFantezi olarak olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılBuradan anlatmayayım şimdi ya
Soran+1 yılNeyi kastettiğini anlamadım sadece.
Cevap sahibi+1 yılboş ver bro
Soran+1 yılOk
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden olmasın
00 YorumlaOlur bal gibi olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası