Yoksa zaten cinsel yaklaşmam onun tavırları yüzünden olmuştur. Değişmem. Benimle beraber olmazsa kapıya mı dersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkekler bazen libidosu yükseldiği zaman mantıksız davranabilir. Bir daha yapacağını sanmam. Kendini kötü bile hissediyordur bunu yaptığı için. Yine de kendinden ödün vermek zorunda değilsin. Ciddi bir duygusal ilişki aradığını belli etmelisin eğer hâlâ istiyorsan.
01 Yorumla
Soran+1 yılBağlantımız tamamen koptu şu anda. İnsanlar birbirinden hoşlansa bile farklı şeyler arıyorsa devam etmemeli diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılSallayan erkolar yine boş yapmış güvenme hiçbirine ikiyüzlü kertenkele bunlar 🤔😂😂
Cinsellik için geldiyse ve sen hayır dediysen özür diliyorsa zamana bırak çekip gittiğini kendin göreceksin 😂😂 Herifin sana geliş amacı belli oradan normal bir aşk doğacağına inanıyorsan çok safsın 🤔 Alttan alıyor özür diliyor çünkü bir süre sonra senin kendiliğinden cinselliğe ikna olacağını düşünüyor 😂 olmayacağına emin olduğunda gidecek bekle ve gör 😂 o yüzden ben silip atarım 🤔
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Bu olaya yanlış bakıyorsun. Şimdi bir erkek ciddi ilişkiye açık midir? Mesela ben bekarken asla ciddi ilişki düşünmezdim. Hep serbest takılma. Dolayısı ile cinsellik benim için bir bağlayıcılıkti. Cinsellik yoksa takilmam bile. Ama takilmaktan kastım kullanmak değil. En başta ciddi bir dusuncel olmadığını soylerxim. burada da karşındaki erkek ciddi ilişki adamımi? Evetse benim gibi bir profil ile ciddi olabilir mi? Sorularını crvaplamalisin.
00 Yorumla
Cinselliğe izin veriyorsa sınırları kolay aşılır, 1 defa birlikte olmak yeterli. Hiç bir birliktelik yaşanmadı ve izin vermiyorsa zaten uğraşılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermiyor ve baya çemkirdi. Özür dileyip uzaklaşıyor musunuz yani direk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
İmkansız diye bişey yoktur biraz zorlayan kadın vardır. Damarına girdiğin sürece bir rahibeyi bile yoldan çıkarabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende onu anlamıyorum birisi ile bir şeyler yaşıyorsun sonra diyorki artık istemiyorum ee olanları olmamış gibi nasıl yapacaksin nasıl farklı gözle bakacaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşamamışsınız henüz. Yaşamak istediğinizi söylüyorsunuz gibi düşünün. Peki size yatarım izlenimi verdi kadın, siz de adım attınız, sert bir tepki aldınız, özür dilediniz defalarca kabul etmedi ve hatta size bana bu şekilde yaklaşacağını sanacağın kadar sana samimi davrandıysam asıl ben özür dilerim dedi. O zaman tavrınız ne olur?
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılönce bakış açımı ve davranış şeklimi değiştirirdim ama bu kişi haddini aşacak şekilde bir tepki göstermiş ise vs... o dakika silerim.
011 Yorumla
Soran+1 yılHaddini aşacak derken hakaret küfür aşağılama gibi mi
Soran+1 yılPeki size yatarım izlenimi verdi kadın, siz de adım attınız, sert bir tepki aldınız, özür dilediniz defalarca kabul etmedi ve hatta size bana bu şekilde yaklaşacağını sanacağın kadar sana samimi davrandıysam asıl ben özür dilerim dedi. O zaman tavrınız ne olur?
- +1 yıl
yani evet !
bir anlamda...
o zaman da dengesiz bir ruh halinde olduğunu düşünürdüm.
ya da neden fikir değiştirdiğini falan öğrenmeye çalışırdım.
çünkü;
insan bence net olmalı.
Soran+1 yılAma adam seni seviyorum diye mesaj atıp duruyordu. Ben ilk arkadaşça sandım atlamadım. Hatta bende seni severim arkadaşım filan dedim. İlk gördüğüm günden beri böyleyim. Şöyle güzelsin böyle sempatiksin. Saatlerce senle konuşmak istiyorum. Senden başka kimse ile konuşurken bu kadar keyif almıyorum. Seni çok darlamıyoeum demi çok ilgili davranmıyorum değil mi gibi mesajları vardı. Duygusal sandığım için terslemedim ama alttan cinsel istek çıktı. Bu durumda kadın duygusallık beklerken cinselllik bulduğu için tutarsız mı sizce
- +1 yıl
tutarsız diyemeyiz.
şimdi herkes bunları hissetmeden söylüyor.
en azıından erkenden böyle olmadığını anladınız bu da bir şey bence.
Soran+1 yılSeven erkek böyle rahat olmaz değil mi
- +1 yıl
yani bu davranış şeklini sevmeye indirgeyebilir miyiz bilmiyorum.
ama amacın cinsellik olduğu belli bu durumda.
Soran+1 yılGerçekleri görsem daha iyi olacak. Evet adam beni yatmak için beğendi, seviyor gibi davrandı ama kendimi kandırmasam daha iyi. Çünkü kendimi yazmamak için zor tutuyorum. Bayramı bahane edip yazar mı dersiniz
- +1 yıl
böyle birinin size yazmasını mı bekliyorsunuz gerçekten?
sanırım yarım bıraktığı işi tamamlaması için ona yol ve fırsat vereceksiniz !
Soran+1 yılBu kadın milletinde akıl olmuyor değil mi :)
- +1 yıl
yani onu da demeyeyim de :)
mantıksız geldi :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok bir iki gün sonra yükselince tekrar açıyorum konusuyu istemiyorsa yine konuşmayalım zevksiz birisin diyorum konuşmuyoruz
06 Yorumla
Soran+1 yılAma tekrar şansınızı deniyorsunuz öyle mi? Çok büyük tepkiyle karşılaştınız diyelim
Cevap sahibi+1 yılKarşılık bile vermem öyle birine gereksiz fazla tepki kabul etmeyebilir ama güzelce söyle niye çemkirisiyosun dhsh
Soran+1 yılAma size defalarca sınırlarıma tabularıma saygılı ol, yoksa arkadaş bile olamayız dedi. Buna rağmen siz adım attınız
Cevap sahibi+1 yılO zaman ben abazayımdır ve benden uzak dursun zaten kız shshs
Soran+1 yılHahahahahah
Cevap sahibi+1 yılDoğruya doğru shshs
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatlı dil yılanı deliğinden çıkartır namaz kılıp geldikten sonra ıslattığım kadın var her şey oluyor yami
010 Yorumla
Soran+1 yılGereken çaba ile herkes yoldan çıkar mı diyorsunuz?
Soran+1 yılPeki size yatarım izlenimi verdi kadın, siz de adım attınız, sert bir tepki aldınız, özür dilediniz defalarca kabul etmedi ve hatta size bana bu şekilde yaklaşacağını sanacağın kadar sana samimi davrandıysam asıl ben özür dilerim dedi. O zaman tavrınız ne olur?
Cevap sahibi+1 yılBir süre konuşmazdım ama libidosu arttığında illa konu kendiliğincen oraua geleceğine inanırdım
Cevap sahibi+1 yılçoğu Kız erkeklerden daha istekli ama biraz daha saklı tutuyorlar bu anlattığın örnekte onlardan birisi
Soran+1 yılYani kadına adım atmazdınız, nasıl olsa o beni isteyip peşime düşecek, artık niyetimi de bilerek geliyor , bu iş bu sefer oldu dersiniz yani
Cevap sahibi+1 yılYani evet kimseyi zorlayamazsın sonuçta mantığım doğru değil mi sizce de
Soran+1 yılMantıksız diyemem, o zaman benim adım atmam onaylamış gibi gözükeceği için adım atmamayı tercih edeyim
Cevap sahibi+1 yılİlişkin reel mi
Soran+1 yılİş yerinden arkadaşımdı, beraber 2 yıl çalıştık
Cevap sahibi+1 yılİstiyor musun peki daha önce yattın mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen oyle zaten bastan bakarsin ben bunu yataga atarim dersin oyle konusursun yataga gelmezse de bay bay
031 Yorumla
Soran+1 yılDirek siler misiniz? Kaybetmek istemiyorum seni diye defalarca özür dilemezsiniz yanş
Cevap sahibi+1 yılDilesem de zamanla biter
Cevap sahibi+1 yılTanidiksa mecburen ozur dilersin
Soran+1 yılTanıdık değilse direk sil engelle, tanıdıksa o zaman kendini korumak için mi özür dileniyor.
Cevap sahibi+1 yılMutlaka
Soran+1 yılAnladım pişman filan değil yani
Cevap sahibi+1 yılNeden olsun
Soran+1 yılAma adam seni seviyorum diye mesaj atıp duruyordu. İlginç gördüğüm günden beri böyleyim. Şöyle güzelsin böyle sempatiksin. Saatlerce senle konuşmak istiyorum. Senden başka kimse ile konuşurken bu kadar keyif almıyorum. Seni çok darlamıyoeum demi çok ilgili davranmıyorum değil mi gibi mesajları vardı. Duygusal sandığım için terslemedim ama alttan cinsel istek çıktı
Cevap sahibi+1 yılNe dedi sana
Soran+1 yılBeni aradı. Seviyorum seni dedi ama tipi çok iyi , hemen atlamış gibi olmasın diye bilmukabele arkadaşım bende seni filan dedim. Sonra bence çok sempatik tatlısın, saatlerce senle konuşmak istiyorum bazen tutuyorum kendimi dedi. Çok daraltıp üstüne geliyor muyum, sence çok ilgili miyim sana karşı dedi. Bende namını duydum ciddiye almıyorum , yemezler zaten o yüzden yanlış anlamıyorum ben seni dedim. Ama seviyorum seni sana bir şey itiraf etmem lazım dedi. Sesi duygusal gibi geldi. Aşık oldum diyecek diye ben bunu susturdum. Bak dedim duygusal boşluktasın , ondan öyle geliyor , ama itiraf etmem lazım kaç senedir bu haldeyim ben dedi. Ben telefonu kapattım
Cevap sahibi+1 yılE konussaydi ne kapatiyosun
Nami ne her gordugune cakiyor mu
Soran+1 yılMesaj atmaya başladı, işim var sonra yaz dedim. Kaçıyor musun dedi. Evet dedim. Bornozlu foto atmış, içimden geldi diye: ama sadece kafası ve omzu gözüküyor. Deli misin dedim. Evet sende çok demi dedi. Bir tane daha oldu dedim. Salça oldum sana demi dedi. Yemek yapıyorum ya bana da salça lazım dedim espri olsun diye. Sen iyi anlarsın bu işten demiş. Ne dedim. Yemeğin salçalısı kadının ………… yazmış. Sende de baya var yazmış
Cevap sahibi+1 yılNet cakacak sana😄
Soran+1 yılBulursa çakar, ağzına tükürdüm
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 sende hoslaniyosun adamdan belli ama adam net yanlamis sana cakacak🤣
Soran+1 yılBen adamdan hoşlanıyordum , his öyle kolay geçen bir şey değil. Ama bana beyninle yaz hormonlarınla beni üzdüğüne değdi mi , uzunca bir süre senle konuşmak istemiyorum dedim. Çok özür diledi. Bir sürü mesaj ses kaydı atmış. Sesi de üzgün geliyordu ama güvenemem artık
Cevap sahibi+1 yılAdam hem millete cakmaya yanasan biri hem hoslaniyosun hem de konusmak istiyosun
E sonuclari belli ne istiyosun
Soran+1 yılSen hakettin , o da hakettiğini verdi, mızmızlanma diyorsun yani. Postlamakla kendimi korumak için doğru yaptım o zaman. Onun açısından bakınca da dengesiz ve tutarsız gözüküyor da olabilirim
Cevap sahibi+1 yılIstiyor sanmis adam da ne yapsin
Soran+1 yılOnda zerre hoşlanma yok demi? ya da sizce hiç suçu yok mu? Sonuçta bana iki de bir seviyorum diyip duran o. Duygusal bir şey var diye kendi kendime mi kurmuş oluyorum yine de
Cevap sahibi+1 yılBence kurmamissindir da gene de suclu sensin o da zaten yolu belli biri sana uygun degil
Soran+1 yılO adam sevse de sevmese de direk cinsellik peşinde yani napalım, ben o toplara gelemem
Cevap sahibi+1 yılAma adami arzuluyosun bence
Soran+1 yılÇok yakışıklı, kendine çok iyi bakıyor , seksi bildiğin adam. Ten rengi süper. Kaslı göğüste kıl yok. Boy 1.90. Ses tonu diksiyonu süper. E haliyle böyle biri yavşayınca insan fena oluyor ama asla belli etmem. Ölsem belli etmem
Cevap sahibi+1 yılAjshs adami mastürbasyon yaparken hayal etmissin resmen
Soran+1 yılBen bu adama bir rezil oldum sorma
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılYanlışlıkla gece 2.30 da whatsaptan aradım :/
Cevap sahibi+1 yılEe sonra
Cevap sahibi+1 yılSen dm atsana bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel yaklaştığım kişiyle evliyimdir 👍
Evli değilsem cinsel yaklaşmam
12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar tatlı bir insan
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😊
Ben kimseye kapı göstermem kim nasıl davranmak istiyorsa öyle devam ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyarsınız yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBuna sıraya koyan birine ben kendim koyarım
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yani diyorum ki bana sınır koyan bir insana ben kendim koyarım tak tak tak
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
😆😆😆😆😆😆
- +1 yıl
Haksız mıyım ama söyler misin lütfen lütfen lütfen söyle
Soran+1 yılBak ne dicem defol
- +1 yıl
He tamam
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbakis acisi degisiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe düşünüyorsunuz? Kolay lokma değilmiş gibi bir şey mi? Yoksa beğendiğimiz biri ise ciddi mi düşünmeye başlıyorsunuz
- +1 yıl
ilişkide cizgiye karsıyım her pozisyon yapilmasi gerekiyor
Hayır uygun zamanı beklerim
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada sınır çizen mi? yoksa; çizilen kişi misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇizen kişiyim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır saygı duyarim
04 Yorumla
Soran+1 yılBeğeniniz devam eder mi peki
- +1 yıl
Evet ona karşi duygularım değişmez daha çok gubvenimi kazanir
Soran+1 yılÖyle mi olur dersiniz? Siz de öyle ama adam 1 haftadır selam bile yazmadı. Gerçi ben yazma uzun süre senle konuşmak istemiyorum dedim ama
- +1 yıl
Vala ben sorarim nedenini bunun içinde zorlayıp tiribe girmem
Silip atmam.
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmadık işte sorun orada, ya da oldukta ben mi farkında değilim acaba
Soran+1 yılAma adam seni seviyorum diye mesaj atıp duruyordu. İlginç gördüğüm günden beri böyleyim. Şöyle güzelsin böyle sempatiksin. Saatlerce senle konuşmak istiyorum. Senden başka kimse ile konuşurken bu kadar keyif almıyorum. Seni çok darlamıyoeum demi çok ilgili davranmıyorum değil mi gibi mesajları vardı. Duygusal sandığım için terslemedim ama alttan cinsel istek çıktı
Gizli Üye(18-24)+1 yılSilip atarım
11 Yorumla
Soran+1 yılBirlerine cinsel yaklaşıyor musunuz
+1 yılSilerim.
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel yaklaştığınız biri size sınır çizdiğinde o kişiyi direkt silip atar mısınız yoksa bakış açınız o kişiye karşı değişir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat