Eşim askeri personel görev için başka bir şehire gitti.
Geldiğinde oral seks yapmamı istiyor, bir yıllık evliyiz ve şuana kadar hiç yapmadım. Açıkçası çekiniyorum nasıl yapıcam
Eşim askeri personel görev için başka bir şehire gitti.
Geldiğinde oral seks yapmamı istiyor, bir yıllık evliyiz ve şuana kadar hiç yapmadım. Açıkçası çekiniyorum nasıl yapıcam
İki shot tekila at sevişmeden evvel, ne utangaçlık kalır ne bi şey. Zamanla da alışırsın zati.
İlk denemende mükemmel olmaz elbette ama deneyimleye deneyimleye ikiniz de öğrenirsiniz neyin nasıl olduğunu, çok şeyapma.
Cevap
30Cevap
Bir kaç video izleyerek öğrenebilirsin. Burdan tarifle kimseden bir şey öğrenemezsin. Görsel daha yardımcı olacaktır sana.
Kökünden tutup ağzına alacaksin ve ucuna dilinle masaj yapacaksın
Bunu video izleyip salatalikla tecrube edinebilirsin
Video izlemeden bişey yapma adamın olan zevkini isteğini de kaçırma sana tavsiyem
Bence artık cinselliğin kanunlarından biri oldu bu durum alışmanin yollarını denemelisin derim
Esin sana yapiyomu yapiyosa sende ona yapicaksin yani oral videolari izle daha iyi ogrenirsin
Video izle, bunun ile ilgili egitici videolar var
Zorlamamasını, zaman içinde zaten kendi isteğinle yapacağını söyle 👍 mırın kırın ederse salonda koltukta yat * git de.
Stres yapma, o sana yol gösterir. Aşırı stresliysen alkol al, kendini yatıştırır derim.
Salatalikla deneme yap yavas yavas sen yapamiyorsan güzelce temizle o yapsin vakumlasin senin kini
videoları izleyip bilgi edinebilirsin bence.
Çok zor değil temiz bir duş alacak sonra sen gerekeni yapacaksın
Başka şehirdeydi görüşmediniz gelip oral mı istiyor sana saldırmak yerine
asker eşleri hep böyle oluyor
Oncesinde salatalık muz gibi şeylerle tecrübe edin sonrasında esine yaparsın
O anki şehvetle zaten yaparsın ısırma yeter djdjd
niye almiyacaksınki kotu birsey degil
O sana yapiyormu peki
uzman çavuş mu
O sana öğretir
Elinle tutup yavaş yavaş yapabilirsin.
Evdeki başka materyallerle denemeler yap
neyine cekindin alcan agzina