Yok babam yok, değer veriyoruz seks diyorlar. Sevmek seksle mi ölçülür harbiden anlamıyorum, birini seviyoruz adam gibi bizi kırıp geçiyorlar sözünde durmuyorlar. Bu devirdeki erkekler neden böyle?😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu devirdeki erkekler neden böyle demişsiniz ama kendinize hiç şu soruyu sormamışsınız, Neden bu devirdeki erkeklere düşüyorum?
Bu devirde doğmuş ama bu devrin insanı olmayan çoğu kişi var dünyada ancak sizin düştüğünüz erkekler kadar gösteriş ve sevgili meraklısı olmadıkları için genelde hep yalnızlar.
2 Cinse de önerim karşınızdaki kişiyi tamamen tartmadan nasıl birisi olduğunu anlamadan sevgili olmayın, Sonrasında forumlarda erkekler hep aynı kızlar hep aynı diye dertleniyorsunuz ve insan psikolojisini çözen kişiler sorularınızı okurken dellenebiliyor :/
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, haksızsınız diyemem ben. Bak benim bu devirde sadece sevgiye ihtiyacım olduğu için hep yanlış insanlara denk gelebiliyorum. Ben gerçek sevgiyi aramaya çalışan bi insanım emin ol bu devirdeki insanlar bile söz veriyorum adam gibi derken hoppp bakıyorsun ertesi gün bahane arar seni bırakır. En azından bana tecrübe oldu. Bu hayatta kimseye güvenim kalmadı hakikaten. Sağ olunuz yorumunuz için.
Soran+1 yılYaa teşekkür ederim. İnşallah sizde umarım.😊🙋🏻♀️
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılben evde oturuyom ya benim suçum ne siz kadinlar hep oyle erkekler buluyorsunuz diye suç Bizim ki birazda kendinizi suclayin arkadas erkek olarak kimi istersin desem baya baya kriterin de cikar o kritere yakin ya da bir ozelligi olsa bile ona bayiliyorsunuz karsi tarafin duygusu da olmayinca kullanmak istiyor sonra tum erkekler ayni hayir tum erkekler ayni falan degil siz biraz cevrenize bakin sizi seven erkege bakin sans verin ama yook sizler duygu hissetmeden iliski yapan olmuyorsunuz siz olmadiginiz için biz okuyoruz bizimkilerde bu durumu kotuye kullaniyor sizdede gerci bunu yapan var ya neyse
04 Yorumla
Soran+1 yılBen evde oturuyorum ya benim suçum ne derken ben bela falan mı okudum, ayrıca genel demedim kendimden kastım...
Cidden sana öyle kızlar denk geldiği için beni de öyle sanman beni üzdü.
Ben sevgi, saygı, sevilmek istedim ama olmadı. Bazen kendimi çok üzüyorum, etrafıma bakıyorum millet eğlenmede ben neden sevilmeyeyim ki artık kötü erkeklerin yüzünden güven konusunda endişe yaşıyorum. Haklısınız, sonuna kadar katılıyorum size. Ama ben diyorum ki neden ben gerçek aşkı aramaya çalışırken hep yanlış insana denk gelip üzülüyorum. Üzülmekten bıktım artık, keşke siz de beni anlayabilseniz...😔- +1 yıl
aşkı arama bende sana tavsiye guven veren birini bul once insan tanı
Soran+1 yılHaklısın, öyle yapıyorum ama olan hep bana oluyor.
- +1 yıl
duygularini cok dinliyorsun aklini asla kullanmiyorsun kalbinin sesini dinleme onun bir beyni yok sana hissettiginnduygunun yanlis olup olmadigi vermez sadece verilen duyguda ne hissettigin ve karsiliginda hissedigin duyguyu kalbine iletir ama aklin cok daha fazlasini yapar
+1 yılBu devrin kadınları çok iyi peki
Eleştiri yaparken tek taraflı olma
Kadınlar da nerde parali arabalı gördüm hadi parayı geçtim üniformalı biri olunca afedersin kendilerini kaybediyor. Hatta bazıları mali durumu iyi unvanlı kariyer yapmış evli adamların altında geziyorlar
Buna ne diyeceksin peki
Ha bir de şöyle bir şey var; kendilerine köpek muamelesi yapan erkekleri nedense çok seviyorlar. Değer veren kişileri de düzgün işinde gücünde olan kişiler de onlara sıkıcı geliyor04 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın en iyi yorum bu diyebilirim. Seni asla eleştirmeye hakkım da yok. Bak cidden seni tanımam etmem ama emin ol ben o kadınlardan değilim. Ya para, mal, mülk umrumda değil ki ben tek bana sevgi göstersin istiyorum. Ama olmuyor işte;hep iyi sandığımız bazı insanlar aslında iyi rolü yapıyor, hep öylelerine denk geldim ben. Neden ben doğru insanlara denk gelemiyorum artık üzülmekten bile vicdanım bitti.😔
- +1 yıl
Valla ben de aynı durumdayım diyebilirim benimki farklı ben de şu yönden muzdarip oldum ne zaman biriyle tanışsam sosyal medyada hep benden kilometrelerce uzakta yaşıyor.
Benim hiç böyle hoşlandığım kızın elini tutmaya, gözlerinin içine bakmaya onla vakit geçirmeye hiç mi hakkım yok. Ne kadar istediysem çevremden biri olsun diye hiç olmadı artık ben de saldım çayıra Mevlam kayıra modunda yaşıyorum.
Soran+1 yılAaa cidden mi sizde benim gibi misiniz, yemin ederim bende sizin gibi yaşadım.
Bazen insan düşünür neden benim de sevilmeye ve sevmeye hiç mi ihtiyacım yok diye...
O yüzden böyle olunca hep yanlış insanlar denk geliyor.- +1 yıl
Bunları konuşabilir miyiz senle mesaj atamıyorum mümkün mü acaba?
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Bence çok acelecisin kimseyi arama biraz gez dolaş hayatı yaşa hemen bir sevgili edinmek nedir moda mı ! peşinde çok erkek koşacaktır ama hepside hemen hemen aynı, ama illaki olacak diyorsan kendine şu soruyu sor bana neden böyle denk geliyor böyle insanları kendime çekecek ben ne yapıyorum suçu karşıya yüklemek anlamsız empati önemli özeleştiri yapmayı öğrenmelisin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlar da hep yanlış erkeklere gider kim sevmiyorsa acı çektiriytorsa ona giderler
20 Yorumla
+1 yılDoğru kızları bulupta kaybeden ya cahildir ya da canım...
Bilmem kaç Yıl sonra Biri Karşıma Çıkacak Ve ben onu soğutup cinsellikten dolayıda kaybecem 🤦🏻♂️
O kaybedenler bir daha baştan başkasında görsün ğününü.. boş ver senin üzülmene bile gerek yok bak 🌺🌞13 Yorumla- +1 yıl
Ya da sa lak tır yazmıştım canım olmuş la 🤣🤣😂🤦🏻♂️
Soran+1 yılSorun değil bazen bende yazmıştım öyle oldu ajajaj
- +1 yıl
Ama bazen sorun oluyor ondan dolayı çok çektim çok engel yedim 🤣 biran once düzeltim dedim belki sende engellerdin beni yanlış Anlasaydın şahet 😂🤭
+1 yılAğzına sağlık cidden. Tamamen hislerime tercüman oldun. Değer veriyoruz, bi tarafları kalkıyor hemen. nerde tripli şımarık burnundan getiren kadın var, onlara koşuyorlar
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok çok teşekkür ederim, yorumunuza.
Gerçekten öyle maalesef, beni bi anlayan hemcinslerimden sen oldun.
:(- +1 yıl
Çünkü aynısını yaşıyorum sürekli. Asla para harcatmam, triplenmem, anlayışlı davranırım, bi bakarım hooppp üzülen taraf yine benim yine benim :(
Soran+1 yılBende aynen böyleyim valla:(
İşte kısacası değerimizi bilmiyor bu öküzler değil mi cidden.
+1 yılYa seks olmadan napcaz tam olarak? Ben de bana seks vermeyen bir erkekle olmazdım. Yakışıklı olmayan bir erkekle olmam. Parası için, ilgisi için bir erkekle olmam. Onları hiç arzulamadan kullanıyor kezbanlar. Seks yapmak isteyeceğiniz erkeklerle olun. Yeteri kadar yakışıklı bulmuyorsundur belki onu. Seks senin de bir ihtiyacın erkeğe verdiğin bir şey değil. Sen istemiyor musun seks? Seksi istediğin erkeklerle vakit geçir geri kalanı zaten değmez.
15 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bekar hâlimle seks yaşamak istemiyorum. Evlenince ancak olur düşüncesi var bende.
Kendimi erkeklere kullandırtmam kusura bakma:/- +1 yıl
İşte seks senin de aldığın bir şey verdiğin bir şey değil sadece. Evlendikten sonra seksten keyif alamayan bir ömür orgazm olmadan yaşayan kaç kadın var biliyor musun? Hele ki kendi paranı kazanıyorsan, erkekleri dene biraz. Kullandırtmak olmuyor bu. sen de onları kullanıyorsun. Her yattığımızla evlenmicez sonuçta. Biri gelir biri gider. :DDD
Soran+1 yılTamam ben daha erkeklere dokunmadım konuyu nerden nereye getirdin, benim tek isteğim helal yolla beni seven biri olsun, haram yolla değil.:/
Senin düşüncen bir şey diyemem.- +1 yıl
anladım ben de sana saygı duyuyorum :)
Soran+1 yılTeşekkürler görüşüme saygı duyduğunuz için.😊🖐🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekle Adamlığı 2 ye ayırmak gerekiyor sana erkek denk gelmiş Adam denk gelmemiş
17 Yorumla
Soran+1 yılSözün muhteşem.
Hakikaten adam gibi söyledin.👏🏻- +1 yıl
Eyvallah teşekkür ederim
- +1 yıl
Allah hayırlı insanları çıkarsın karşına sana duamız bu olur
Soran+1 yılAmin, inşallah çok çok teşekkür ederim ve sağ olunuz dua ettiniz ya ne mutlu bana
😔🙋🏻♀️- +1 yıl
Eyvallah kardeşim...
Sen doğrularından vazgeçme doğrular her zaman seni bulur..
Soran+1 yılYaa çok çok çok teşekkür ederim. Vazgeçmem asla.😊🙋🏻♀️
- +1 yıl
senin adına sevindim.
- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin aklı uçkurda olduğu için bir kadının da seks ile yaklaşmanın tiksindirici , ve baymış durum olduğunu fark eden yok..
Çünkü benciller , biraz ruhuna hitap eden güzel birini bulmak bence olay..04 Yorumla
Soran+1 yılGenelde bi kız olarak diyorum ve genel olarak hitap ediyorum:
Gerçekten kendimden biliyorum seks ne yaa iğrenç tamam ihtiyaç olabilir o da ancak sevdiğinle evlenince yaparsın. Ama bakıyoruz ohooo bizi hiç anlayan erkek yok, biz kızlarla çıkma amacı da seks...
Hakikaten benim tek suçum sevgi, gerçek aşk aramak. Bakıyorum birini seversen o kişinin gerçek yüzü tez zamanda ortaya çıkıyor.- +1 yıl
Öyle , evet.
Seks olarak olaya bakılıyor kişi de niyetini belli ediyor , bu amaç da.
Yani zamana verip önemsemek , sevmek gibi şeyler olduğunda , zaten iki tarafta memnun kalmış oluyor..
Erkekler genelde bu anlamda olamıyor , olmak istemiyor.
Seks olayı daha tatmin edici geliyor beklentiye göre değişebilir bir durum , herkesleşirsen kızın düşüncesinde tiskinilir biri olursun.
Ki tepkinden de bu belli..
Seks istese yapamaz mı?
Ne akıllıca bir tutum anlamıyorum gerçekten..
Hayırlısını diliyorum senin adına da..
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkürler, amin sağ olunuz gerçekten.😔
- +1 yıl
Rica ediyorum..
+1 yılOlsada bir olmasa da bir. Varlığı bela. Yokluğu dert
Aga ben tek başıma daha iyiyim.
Hiç gerek yok öyle basbelqsi birine
İnsan istiyor arıyor elbet.
Ama zaman içinde yoruluyosun. Hiç bir istegin kalmıyor.02 Yorumla
Soran+1 yılVallahi öyle yaa:/
- +1 yıl
Üzme tatlı canını. Değmez.
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Yaşın doğruysa gördüklerin ergen, yani erkekliğe adım atamaya hazırlanan meraklı gençler... Merak ettikleri konunun başında da cinsellik geliyor. Dolayısıyla henüz erkeklerle karşılaşmadığını söyleyebilirim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNedense kadınlar devamlı kendini aşağılayan ve değersiz gören kişiler tercih ediyor bence biraz empati yapın
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam bazı insanlar da var seni sever ama seks olmadan istemez seni bunu da bi düşün istersen.
- +1 yıl
@xrem21
Belki değin doğru doğru olabilir ama bu hayat ve yaşamda öğrendim kadın değer verini tercih etmiyor benden çok örnekleri var burada kadınları kötülemek değil niyetim
İyide doğru bilinen kızlar canım olumca hep yanlış erkekleri seçer ha kavunmu bu dibini koklayasın diyeceksin birine bağlanmadan önce geçmişini ne yapıp edip araştıracaksınız hemen cazibesinin kutbanı olmayacaksınız
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, yalan söyleyemem. Benimde sevgiye ihtiyacım olduğu için bazen yanlış insanlara hep denk geliyorum. Artık üzülmek istemiyorum yoruldum. Doğru insanlara denk gelmeyi çok istiyorum bakıyorum olmuyor.😔
- +1 yıl
Doğru insana denk gelmen için o insanı sınayacaksın senin içinn demiyorum günümüz kızlarının büyük bir kısmı ilk hafta flört ederken 2 hafta cinsellik yaşar hale geldi bu da onların hiçbir zaman hayalini kurduğu evliliği gerçekleştiremeyeceğinin sonradan farkında olmalarını sağlasa da ileride kimisinin pişmanlık duymayacağı artık hayatı laylaylom yaşamaya başlayıp kendisine saygısını yitirmiş bir şekilde hayata devam etmeleri kaçınılmaz oluyor erkekler içinde aynı ama erkek 1 pişman oluyorsa kız 1000 pişman oluyor gönül işlerinin sonunda.
Soran+1 yılGerçekten sınadım sizin dediğiniz gibi. Bakıyorum yanlış insan oluyor, ya var ya cidden bazen namaza gidince eğer ileride kötü anlar yaşanıyorsa vb. böyle biriyse benden uzaklaştır Rabbim diyorum. Ve bakıyorum gerçekten Rabbimden başka beni seven yok. Gerçekten Rabbim'in sayesinde yanlış insanların gerçek yüzü ortaya çıkıyor hemen.
- +1 yıl
Devir kötü canım senle ilgisi yok teknolojiydi insanların iyice para hırsı herkesin birbirinde gördüğü kullandığı eşyalar insanların birbirine nispet yapar gibi hava atmaları, mesela dersin ki bunlar ne alaka ama bunlar aslında en büyük etkenler eski insanların aşklarının sağlıklı ve uzun sürmesinin en güzel yanı birşeyleri olmayıp karakterleri temiz kalmasından büyük şehirlerde değil küçük köy veya kasaba yaşayıp ailelere değer vermelerinden kaynaklanıyordu şimdi kimse kendi anne babasını bile insan yerine koymuyor maalesef
Soran+1 yılNe diyebilirim ki haklısınız gerçekten. Annemde sizin dediğiniz gibi söylüyordu valla.😔
Soran+1 yılAynen
Yok babam yok diyince baban yok anladım başta 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılAbarttın.😅
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. En başta seks iyi niyetli olmayabilir ama uzun süreli ilişkilerde bir noktada yavaş yavaş oraya gelebilir belli ölçüler sınırlar dahilinde.
00 YorumlaDoğru kızlar onlara fazla gelir sıkıcı standart heyecansız görürler
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, doğru diyorsun valla.😕
+1 yılDoğru insanı bulursam kaybetmem ama şimdiki devir cok değişik
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen, maalesef.
- +1 yıl
Doğru insanı hala bulmuş değilim ya seb
Soran+1 yılBende maalesef
- +1 yıl
😭😭😭😭
- +1 yıl
Seni tanımak istiyorum @Xrem21 kabul eder misin lütfen 🙏
Soran+1 yılMüsait değilim, efendim.
- +1 yıl
Tanışalım istedim 🥺
Kızların da böyle bir sorunu var ve bundan nefret ediyorum. Ben bu devrin adamı değilim
06 Yorumla
Soran+1 yılBende bu devrin kızı değilim.
Haklısın kız ve erkek farketmeksizin...- +1 yıl
İlla biriyle yatmak zorunda mı bu kızlar. Millette öyle bir algı var ki biriyle yatmayanı utandırıyorlar artık. Nefret ediyorum ve asla kabul etmiyorum. Biriyle yatmış olan bir kızla olmayacağım ve affetmeyeceğim. Yalnız ölürüm daha iyi. Ben kendimi boşuna mı saklıyorum. Ben bilmez miydim biriyle yatmayı. Anlamsız ilişkileriyle devam etsinler.
Soran+1 yılTamam ne alaka yatma ile, bende biriyle hiç yatmadım. Bence sen birine şans verdin diye onun sinirini burdan çıkarıyorsun, Haklısın gerçektenn
:/
Soran+1 yılSorun değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBizim zamanımızda erkekler bu kadar da bozuk değildi
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel söyledin valla.👏🏻
- +1 yıl
Allah size kolaylık versin. Bu devirde zor sizin yerinizde olmak
Soran+1 yılAmin inşallah hakikaten öyle.😔
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınların çoğu doğru erkeklere yüz vermediği için bunlar yaşanıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır, ben doğru insan aramaya çalıştım olmadı hep yanlış insanlara denk geldim.
:/
Soran+1 yılAhahah güldürttün beni yaa Allah razı olsun senden.😊
+1 yılMutlaka bi taraf yanlış yapıyor. İlişkinin doğru ilerlemesi mümkün değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılCidden dediğin gibi oldu valla.
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılEhli sünnet olmayan erkeklerle muhatap olduğun için olabilir mi sence?
00 Yorumla Çünkü doğru kadınlar yanlış erkekleri seçmeyi seviyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kanı bozukların kızlar üzerinde bıraktığı kötü izlenim olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks yoksa sevgili olmanın ne anlamı var sınıf arkadaşıyla da film izlenir oyun oynanır gezilir sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılBu aşk değil benim gözümde.
Cevap sahibi+1 yılSeks yoksa benim gözümde de aşk değil normal arkadaşlık işte
- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılKafası çalışan kızların hastasıyım
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü başta kızlar yanlış erkeğe aşık oluyor 👍
00 YorumlaKime gore neye gore dogru bu 1.
İkincisi evlilik odakli goruseceksin durum bu sekildeyse00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Yanlış yapıp akıllansınlar diye
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Soran+1 yılKusura bakmayınız ben sandım bana ima ettiniz, haklısınız gerçekten öyle.👍🏻😕
Soran+1 yılAynen.😇🖐🏻
erkekler değişik cidden ben size hak veriyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBi erkeğin beni ilk defa anlaması iyi oldu valla. Çok sağ ol.
+1 yılYanlış insanlara değer verirsen olacağı bu
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama yanlış insanlar rol yapınca doğru sanıyoruz onları.
- +1 yıl
Tanıdıkça uzaklasacaksin onlardan. Hiç olmaması yanlış insanlardan daha iyidir
Soran+1 yılAynen, doğru diyorsun vallahi. Teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim. saygilar
+1 yılValla tam tersi oluyor
00 YorumlaGenelleme yaptıkları için olabilir. Senin gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. kadınların çok farklı yanı yok..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. ya da kizlar (:
00 YorumlaAhh ahh 🥲 bana bakan niye kız yok
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda çok farklı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBomboş nesil oldu bunlar
04 Yorumla
Soran+1 yılBomboş nesil değil de Arizona kertenkeleleri türü yoğunlaştı diyelim.
Cevap sahibi+1 yılGenelde seks üzerine kurulu değildi ilişkiler. Şimdi 13 yaşında başlıyorlar.
Soran+1 yılVallahi insanlara üzülüyorum madem kendilerine üzülmüyorlarsa ahiretliğini bi düşünsünler.😔
Cevap sahibi+1 yılKızlar genç bayanlar gibi giyiniyor. Resmen erkekleri baştan çıkarmaya gidiyor yaptıkları. Bazıları gerçekten farkında değil. Erkek bünyesini bilen karşı cins %10 üstü olmaz.
Doğru insanı bulmak zor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler hiç bir kızı kazanmiyor ki kaybetsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlarda farksız değil
00 YorumlaÇok haklı bu arada.
08 Yorumla
Soran+1 yılYani o kişiyi mi savunuyorsunuz!
Soran+1 yılBen sandım o öküzü savundunuz falan.
Soran+1 yılYok.
Soran+1 yılSağ olunuz, size de.🖐🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar da aynı
03 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak mı dedim, haklısınız sizi bende anlıyorum sizi tanımam etmem ama emin olunuz ben o kızlardan değilim olsaydım bile bu yazıyı paylaşıp üzülmezdim. Benim sadece suçum sevgi...
- +1 yıl
Ben senin şahsına bişey demedim genel konuştum
Soran+1 yılHaklısınız :/
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma erkekler onlar
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen yerin dibine girseydi onlar.
- +1 yıl
Girsinler
Soran+1 yılVayy bi erkek ilk defa bi kadını savunuyor, sevindim valla. Beni de anladığın için...😊
- +1 yıl
Akıllı olsun onlarda
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks ihtiyaç bunu veremeyen kadını kim ne yapsın
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin de...
Oğlum ihtiyaç diyorsun daa insan sevdiği kadınını bekler ve kıyamaz bile. Sevgili iken ne alaka ya resmen kötü bi aşk senin bahsettiğin.
Cevap sahibi+1 yılgenel konuştum , fazla romantiksin
bir erkek böyle davransa sünepe muamelesi görür
Soran+1 yılHaklısın sende.😔
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri