33 yaşındayım bu yaşıma kadar irademe sahip çıktım ama ne yazık ki bende nefsime hakim olamadım sevgilimle bir anlık seviştim.. sonuç olarak pişmanım! Olurda sevgilimle evlenemezsem başka biriyle evlenmekten utanırım sizce böyle biri evliliği hakediyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılİradene hakim olamaman kötü evet, fakat daha kötüsü içinde bulunduğun ilişkinin bitme ihtimalini düşünmek. Sonuç olarak, asıl önemli olan bekaret kavramı olduğu için, hala daha bir şansın var. Evet keşke yaşanmasaydı, fakat olmuşla ölmüşe çare yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye pişman olasın herkes sevişiyor büyük ihtimalle evleneceğin erkek de sevişmiş olacak. Bunlar vücudun ve ruhun ihtiyacı yatışmak için
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğin adam bakire namuslu tertemizse utan çekin tabi.. Ama değilse hiç bir şey açıklamak ne de hissetmek zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılyahu kaınlar ne yapıyor bır bılsen grup vs bu kadar mukemellıyetcı olma bır daha sevısmessın olur bıter
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani bu durumda iki secenek var gibi duruyor. Birincisi artik senin gibi olanla evlenecen bir seyler yasamis olan biriyle yani. Ikincisi de yasamamis ama seni boyle kabul edenle evlenebilmen..
Sen tam olarak ne yasadin anlik..
00 YorumlaTabiki hak ediyorsun, o yaşa kadar iyi sabretmişsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılbasta tebrik ederim seni. pismanlik olacaktir ama hayatina devam etmek zorundasin
00 Yorumla
+1 yılTovbe et yapma, tekrarlama.
Allaha hesap vericeksin kula degil.
00 Yorumla
+1 yıl33 yaşına kadar beklemen ve böyle olması üzücü olmuş ama dünyanın sonu da değil yani
00 YorumlaYok kim nerden bilecek yöntemleri var bu yaşa kadar iyi dayanmışsın helal olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var. Fazla anlam yükleyip kendinizi aşağılamayın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu ana kadar zaten hak etmişsin. Bundan sonrası önemsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer zar gittiyse hemen nikah masasına oturt yok gitmediyse bir daha yapma ya da gelip istesinler evlen rahat rahat yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu niçin bu kadar dert ettin ki? Dert etmenin sebebi ne mesela?🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi ortalık malı gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılKız saçmalama o nasıl laf öyle 🤭 ne zaman oldu bu pekii? Ciddi düşünüyosanız aslında çok da kötü diyil ki bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle haketmiyo üzgünüm, ilerde evlenecegim adam evlilik oncesi bi kıza dokunmussa hakkıma girmis olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence niyetinizi ortaya koyun ve olmuyosa ayrılıp iyi bir insanla ciddi yola girin hayat çok kısa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evlilik herkesin hakkıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılicine mi aldin yuzeysel miydi
012 Yorumla
Soran+1 yılYuzeysel be sende ne yaptın adamın şeyini bile görmedim dokunmadım hiç
Cevap sahibi+1 yılnefsime hakim olamadim filan gibi agir uzuntu icinde yazinca oyle galiba dedim. sonucta hosuna gitti mi gitmedi mi bi daha yapmak yasamak istiyosun
Soran+1 yılHoşuma gitti o an ama pişmanım keşke yapmasaydim
Cevap sahibi+1 yılkapalimisin
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılpeki daha once yapmadigina pisman misin
Soran+1 yılBuna pişman olduysam daha önce yapmış olduğuma da pişman olurdum bu nasıl soru
Cevap sahibi+1 yılonceden yapsaydin pisman olsaydin belki daha kolay evlenmek isteyecektin
Soran+1 yılBen yıllardır evlenmek istiyorum.. hayat karşıma hep yanlış kişileri çıkarınca netice buraya vardı..
Cevap sahibi+1 yılumarim istedigin ve zevkle hergun sevisecegin biri karsina cikar o zaman
Soran+1 yılİstediğim gibi biriyle evlenirsem daha önce yaşamadıgima pişman mı olurum?
Cevap sahibi+1 yılaynen tabi istekli seni isteyen olmasi lazim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlık mı gittı niye pişmansın
06 Yorumla
Soran+1 yılKızlık gitmedi ama neticede öpüştük seviştik yani bu bile vicdanımı rahatsız ediyor
Cevap sahibi+1 yılOldu artk yapack bişe yok.
Madem o derece düşünyon. Önem verıyon tövbe et
Soran+1 yılTövbe temizler mi ki bunu
Cevap sahibi+1 yılNeden temizlemesin.
Ne temizler sana göre
Soran+1 yılEvlenmemek böyle bekar kalıp kendimi cezalandırmak temizler gibi
Cevap sahibi+1 yılSaçma sapan konşma
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenilir evlenmek üzereyim:)
08 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılSizin için geçmişi önemli değil yani?
Cevap sahibi+1 yılGüven önemli
Soran+1 yılNe konuda güven?
Cevap sahibi+1 yılKonuşabilir miyiz biraz
Cevap sahibi+1 yılburada mısın
Soran+1 yılNeyi konuşacaz burdan yazın özele gelemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılHakediyor olabilir herkesin kendi zevki tercihi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hakediyor bence kendine bu kadar haksızlık etme
00 YorumlaBebişim abartma ya
20 YorumlaSence biraz abartmıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çok kafaya takıyorum.. herşeyi evleneceğim adamla yaşamak isterdim bu yüzden çok üzgünüm
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılniye evlenilmesin
00 Yorumla Anlayışla karşılarım
00 YorumlaEvlenilir
00 YorumlaEvet.. sonuna kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece sevisme mi oldu yoksa iliskiye de girdin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye girseydim intihar ederdim herhalde
Cevap sahibi+1 yılNiye oyle bir sey düşünüyorsunuz ki Ne kadar suredir birliktesiniz peki
Gizli Üye(18-24)+1 yılneden olmasın ki iyi dayanmışsın o yaşa kadar yine
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe alaka ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem