Adamdan çok utaniyorum. Saygılı birisi ayrıca fiziği falan çok hoş temizli bakımlı. Ama işte görücü usulü olduğu için ne biliyim çekiniyorum bana nasıl davranır sizce ilk gece.
Bu arada düğün 2 hafta sonra
Bu arada düğün 2 hafta sonra
Karı koca olacaksınız önce güzel bir öpüşme yaşayın sonra eller vücudunda gezer sende ju duruma uyum sağla. sonra üzerini çıkarır yüzünü boynunu gerdanini öperek memelere iner sonra göbek balkutuna iner sulanma başlar sulanincada rahat bir ilişki ile mutlu olursunuz sorun etme eşler arasında olması gereken doğal bir ilişki hiç sorun etme kendini rahat bırak o yapacağını bilir mutluluklar dilerim
Cevap
16Cevap
Nikahı yaptıysanız az yakın davran
Zaman geçir
İsinirsiniz
Nazik ol de
Essek değil ya oda
Sen bu adamı seviyor musun? Ve arzuluyor musun? Bence korkunu ona anlatmalısın. O seni düşünür. Rahat olmanı ister. Acı çekmeni istemez.
Merhaba, bunu yaşayan ne ilk kadınsın nede tek, bu cekingenlik ve korkular gayet normal, bunu oda hissedecektir ve emin ol buna uygun davranacaktir
Asla utanacağın bir şey yok akışa bırak kendini
Konuşun birbirinizle ilk gecende cinselik olacak diye bisey yok ne zaman hazir hissetinde olur zaten
Sadece sakin ol herkesin yaptığı keyifli bi eylem bu an utanma vs hiç bişey kalmayacak sen kendini o anın büyüsüne bırak gerisi gelecek sen bile şaşıracaksın kendine
Sevişme uzun sürerse seks kolay geçer. Herşeyden öncr bol bol öpüşme ve temas şart.
Allah tamamına erdirsin. Umarım mutlu olursun kardeşim.
Bence hiç öyle düşünme, saygılı biriyse zamanla nasıl yaklaşması gerektiğini bilir sana nasıl olduğunu bile anlamazsın
bunu onunla konusabilirsin sonucta kocan olucak, cekinmeden korkdugunu söyle o zaten anlar ve seni sakinlestirir
hiç korkma öyşe bi
gelişiyorki olaylar allah yardım ediyor sabah oluyor ne yaptık nasıl oldu anlamıyorsun bile
Kendini çok sıkma stres yapma. On sevismeyi uzun tutun ne kadar çok islanirsan o kadar çok zevk alırsin ve icine o kadar rahat girer
Açacak bacaklarını girecek
utanilacak ne var bir omur yapacaksın
Konuşun bu durumu bea
o arkanda olacak
görmezSin..!
Sen çekingen davranırsan yavaş davranır merak etme
Aranızda bu durumu konuşmadınız mı hicy
Konuş adamla 👍
Büyük ihtimalle sert ve önemsemeden davranır
Konusun adamla
Ilk gece yavas girsin
Sanırım seni *