Gizli Üye(18-24)+1 yılSoğuduğumuzu kim dedi? Ben bunun yanlış bir düşünce olduğunu düşünüyorum.
Afedersin ama şimdi bu soruya bazı kadınlar, çevre ile ilgili sosyal etkenler nedeni ile falan soğuyoruz soğutuluyoruz diyecekler. Ben, bu durumların hiç alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu kişinin kendi ile alakalı bir durum. Boşu boşuna çevreyi suçlamayın. Çevre, her şeyi diyor. İşinize gelene evet, işinize gelmeyene hayır diyorsunuz da durum cinsellik için de geçerli. Bu yüzden, bu kişinin kendi aseksüelliği ile ilgili diye düşünüyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılBütün insanlar aseksüel olamaz olmasa keşke
Cevap sahibi+1 yılÖyleler...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn baṣta kızlara cinsellik tabu cok ayıp aklından bile gecerse yolsuz birisi olurmuş gibi işleniyor.
Evlenince kadının ruhuna dokuna bilen bir eş varsa kadın cinselliği sever arzular bile.
Ama eş yatakta, bencilse, sert davranıyorsa, kadını malı gibi görüyorsa, zorla ilişkiye giriyorsa, kadın cinsellikden soğur.01 Yorumla
Soran+1 yılOlgun yaşını başını almiş bi insan gibi konuşuyosunuz size sormak istiyorum kız evladınız olsa ve 16 17 yaşındayken sevgilisiyle ilişkiye girdiği sırada onu yakalasanız Ne yapardınız onu tebrik etmezdiniz heralde ben 24 yaşindayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Sadece siz istemiyorsunuz ama sesli söylediği zaman adı çıkan da siz değilsiniz. Kadın istemiyor uzak duruyorsa ya dini tabuları vardır ya libidosu harbi düşüktür ya da erkek beceremiyordur
05 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin beceremediği nerden çıktı
Soran+1 yılBu konu çok geniş bir konu Ya kadın bencilse
Soran+1 yılBugün bir kadınla ilişkiye girsem onu mutlu etmek için herşeyimi sunarım ona Buna rağmen yapamadiğim şeyi bana söylemezse ben nasil yardim edeyim ona
Gizli Üye(18-24)+1 yıldostum kadınlar cinsellikten falan soğumuş değil sadece senin için değil başka erkekler için ıslanıyor. erkeklerle kızların farkı bu.
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim çevremde arkadaşlarım var Sen yakışıklısın diyorlar egoist olmasan kızlarla takılırsın diyorlar aslında ben egoist değilim birazdaha çok düşünüyorum herşeyi ve benimle olan insanlara fazla değer veriyorum saf olduğum insanlar a karşi değerim olmuyo pek
Soran+1 yılİyi niyetim hep saflık olarak goruluyo
Cevap sahibi+1 yılne alaka şimdi?
Cevap sahibi+1 yılo zaman doğru insanlarla ilişki kurmuyorsun demektir. çoğu erkek kötü kızları seviyor sonra kadınlar nie böyle diye ağlıyor
Soran+1 yılDoğru insan 24 yıldır karşıma çikmadı artık pek umudum da kalmadı
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Birkaç sebebi vardır
00 Yorumla
+1 yılEvlen o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılCinseliklten soğumuş olan kadın evlenince de soğuduğu için vermeyecek çocuk musun anlamiyormusun?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer