Erkek arkadaşım benden önce sevgilileriyle yatmış, bana az buçuk anlatırdı. Tabi yıllar önce de evlenip boşanmış. Hep kadınlarla karı koca olmuş evlenmeden. Ben daha önce bir kişiyle 18 yaşındayken yaşadım ama ilişkiye girmedim. Milletle kahve içip ayrıldım. Onu kıskanıyorum, tedavi ol diyor. Görmezden mi geliyim geçmişe önem veriyorum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş önemli ama hayatın içerisindeki tutumu hala geçmişe dayalı yaşamda ise ve siz bundan rahatsız oluyorsanız veya siz bunu sindiremiyorsanız tabi ayrılmanız iyi olur yoksa birgün patlak verir ama ben bunu aşarım geçmişten dolayı ilerideki hayatı olan güveni bağı zedelemesine izin vermem diyorsanız sımsıkı tutunun hayatınızdaki kişinin size tutum davranış bağlılık sadakat boyutu nedir hepsini iyi tartıp ona göre karar vermenizi öneririm aslında yazılacak okadar çok varki işte durumu iyi değerlendirmeli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHah şöyle realist olun, dürüst olun. Yok sevdiğimle yapmam gerek, yok aşık olmam gerek, başka erkeklerle katiyyen olmaz deyip deyip duran bir kadın yığını var. Öyle diyenlerin üstüne Tarkan'ı falan salacan itiraz etmeyecekler tabi doğal olarak. Her şeyiniz yalan ya. Yalan söyletmeye alıştırıyorlar sizi. Soruyu sorana gelince bayan olarak o tür hayatları yaşaman aşırı derecede kolay itiraz eden olmaz ki sana. Ha sadece kaybolan yıllar hissi olacak ama olsun çok dolusunu yaparsın telafi gibi olur.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Sana bunları anlatmasının sebebi geçmişinin büyük çoğunluğunun yalan olması istediği zaman Bir kız ile yatan Bir erkek neden evlensin? Bence büyük bir abazaydı evlendi bosandı sana kendini ihtiyacı yokmuş gibi göstermeye ve etkilemeye çalışıyor onun istediği bu sakın oyununa gelme ciddi ol Kendi bildiğin yolda devam et o senin sandığın gibi birisi değil kesinlikle
00 Yorumla
Bu senin için sorun yaratıyorsa sürekli aklına geliyorsa bence bitir ilişkini kendi akıl sağlığını kaybedersin yoksa belli ki bu durum senin kırmızı çizgin hayatındaki kişinin önceden birileriyle ilişki yaşaması duruma el atmazsan hayatın böyle düşünüp kıskanmakla mahvolur gider o yüzden iyi düşün ve ona göre karar ver.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuş bitmiş artık adam geçmişe dönüp yaşadığı ilişkileri reddedemez.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman ayrılın. öz güveni yükseltin kimseyi geçmişi için kıskanmak gerekmiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl eğer bunu kaldıramıyorsan. Bakireysen bakir istemekte haklısın. Adam zinaya bulaşmışsa ayrılabilirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane olur 2 tane olur 10-15 kadınlanhayatı boyunca olmuş insan kaldıramıyor elbette
- +1 yıl
Biri de bini de birdir. Zinaya bir kere bulaştı mı o iş tamamdır. Tövbe edip de adam gibi yaşamayacaksa evlenmeyin. Yok eğer tövbe edecekse de yine sizin takdirinize kalmış. Adam eğer sizin için vazgeçilmezse mesela zenginlik, yakışıklılık gibi gözle görülür bir avantajı varsa bir daha olmaması kaydıyla devam edebilirsiniz ama değilse ayrılın. Unutmayın ki erkeklerin pek çoğu, yalnızca bir erkekle birlikte olmuş kadını bile kabul etmezken kadınlar onlarca kadınla yatmış erkeği bile kabul ederek kendini küçük düşürüyor. Erkekler nasıl ki bekaret istiyor, siz de isteyin.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam 10 -15 kadınla bir posta ilişkide olduysa ayda bir gitmiş karı koca hayati yaşayıp bi yıl iki yıl birlikte olduysa sonra ayrıldıktan senide bir yıl kullanır gider gider ona göre sen kizligini vereceksen doğru dürüst birine ver deyiciyim. Ama diyelimki birer posta hallettiyse eskort gibi sende kalıcı olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın doğrusu kendisiyle beraber olurmuş. Sen böyle bir kişiyle, ilişkiye başlayarak hatayı en başında yapmışsın. Bu ilişkiye devam edersen, senden sana ait olan bekaretini de alıp, bir kenara atılırsan şaşırmamalısın. Zararın neresinden dönersen, bu senin için kardır.
00 Yorumla
+1 yılSen onu öyle kabul edeceksin ne yapsın adam çükünü değiştirip hiç kullanılmamışını takacak değil ya bunu bile bile sevgili oldun sonuçta ama dayanamıyorum diyorsan ayrıl kendin gibi hiç yaşamamış birini illa ki bulursun
12 Yorumla
Soran+1 yılBen bir kişiyle biraz bişeker yaşadım tam yaşamasam da. Olabilir insanlık hali ama adam 10-15 kadınla olmuş
- +1 yıl
Maşallah
O kıskançlık değil, sindirememektir. O herşeyi yaşamışken sen sanki hayatı kaçırmış gibi hissediyorda olabilirsin. Bunları takıp kendini yiyip bitireceğine ayrıl.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle bir düşünelim, hayatında bir sürü erkek olmuş bir kadını ele alalım 👍 bu kadın bir sürü erkekle birlikte oldu ve bir sürü penis çeşidiyle içli dışlı oldu. Sen bir erkek olsan o kadına oral yapabilir misin? Kesinlikle miden bulanır. Yapamazsın benim için olayın özeti budur, senden ileride oral yapmanı isteyince aklına hep o eski kadınların suyunun bulaştığı o penisi yalamak mide bulandırıcı olacak ve o yüzden zaten erkek arkadaşın seni istemeyecek 👍
00 Yorumla
+1 yılAdamın geçmişinde çok kadın olmuş ben istermiydim böylesini istemem rahat bı arkadaşa benziyor anladığım kadarıyla sen bakıresin bakir bı erkek istemek hakkın tabikide eyer kaldıramıyorsan ayrıl ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılgecmise onem vermen kadar dogal bir durum yok kendini kirlenmis gibi hissedebilirsin bu gibi durumda onun icjn ne kadar sevsen de pismanlik yasar misin seklinde dusun ve ona gore olumlu oluzsuz karar ver
00 Yorumla aman napacan öyle erkeği kızlar kullanıp atmış 2. el gibi gelen geçen yatmış belli ki midesi de yok kriteri de sal gitsin bul paketinde birini
20 YorumlaBu ilişki olmaz ben sana diyim sana senin gibi temiz biri yakışır. Sonuçta onun geçmişi olmuş bitmiş. Değiştiremez sende bu durumu alamazsın gibi hissediyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞayet anlatmış ise ki anlatmış çok büyük kabalık etmiş hem size hem de geçmişte yaşadığı insanlara
yaşananlar iki kişiliktir yaşandığı yerde kalmalı00 Yorumla Adı üstünde geçmiş ki bunu bile bile onunla çıkan sensin yani böyle yapacaksan ayrılmasın bence adamdan yazık adama
10 YorumlaBazı insanlar için geçmiş önemli takılma diyemem çünkü senin yaşadığın geçmişe bakılırsa çok hızlı zamanları olmuş eğer gerçekten sorun ediyorsan ayrıl ama tek problem buysa aranız mükemmelse geçmişi sorun etmeye gerek yok diye düşünüyorum
20 YorumlaSenden öncesi seni ilgilendirmemeli şöyle düşün çok tecrübeli bir erkeğe sahipsin ve onlar senin için onu eğitti seni bu sayede daha mutlu edecek
00 Yorumla
+1 yılGeçmişte yasadillarindan dolayı kıskanman garip dogrusu ve kiskanma nedenin, senin yasamamis olman mı
00 Yorumla
+1 yılTemiz erkeklere temiz kadınlar layıktır temiz kadınlara temsil erkekler layıktır
Sen ne kadar temizsin o Allah'a kalmış00 YorumlaBunu bilerek adam ile evlendiysen bunu takıntı haline getirmen saçmalık o adamda geçmişinden bahsetmesin sana hoş değil geçmiş bitmiş önünüze bakın
01 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadaşım diyor. Muhtemeelen ne istediğini bilmiyor ya da yapacağı şeyler için onaylanmak istiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam onu kendime baglayip bir anda terk ederdim daha once yaptim arkamdan 3 yıl agladi fjakkxjdjjsjdj
32 Yorumla- +1 yıl
Kolaydı sanki.
Cevap sahibi+1 yıl@adrenalin64 kolay değil biraz uyanık olması lazim karşıdaki erkeğin zaaflarini bulması lazım insan psikolojisinden anlaması lazım
+1 yılgeçmişe herkes önem verir ama eğer gerçekten eminsen seni sevdiğinden sadakatinden geçmişini bi köşeye koymak gerekir bazen ama her şeye rağmen çok takıyosan ayrılmalısın sonuçta çocuk geçmişini değiştiremez
20 Yorumla
+1 yılBenim eşimde böyle eskiden kıskanırdım artık kıskanmıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılRahatsiz oluyorsan ayrilmalisin bence boyle hayat geçmez.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. İnsan neden geçmişi bu kadar takar kafasına
önemli olan gelecektir.
00 Yorumla
+1 yılGeçmişe takılıp. gelecegini bitirdiği de anlarsın geçmişin boş oldugunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi değiştiremeyeceğine göre kafaya takmayacaksın
00 Yorumla İstemiyorsan kaldıramıyorsan ayrıl çok basit. O kaç yaşında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerde kadınlar gibi olmuyo kral , seni daha çok sever hepsini unutur
Kadınlar da çok ilişki zararlı ( uzun hikaye)
Erkekler de azıcık tecrübe iyidir
Bunda eşitlik olmaz ,00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın kaç yaşında?
İlişkinizdeki tek sorun bu mu?
Başka sorum yok avukat hanım…00 YorumlaTakildigin sey dunyanin en basit sorunu olabilir bence sorun degilde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neyini kıskanıyorsun sankii çok güzel şeyler yapmış devamı senide aldatacak unutma sakin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖff böyle temiz geçinip milleti elestirmeniz var mı yok mu.. 😆
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılın genelde aldatmaya meyilli olabilirler ileride sorun yaşama olasılığınız yüksek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrıl derim. Çünkü, ileride iyice sorun olmaya başlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBalım ayrıl o zaman 🤍gayet ciddiyim bu konuda. İlerde daha büyük sorunlar yaşayabilirsin 🥴
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş işte, neyine önem veriyorsun ki? Sindiremiyorsan ayrılık kapıları da açık üstelik.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl sende kendi dengini bul
10 YorumlaGeçmişe takilip kalirsan geleceği kacirisin.
Bunun üzerine biraz düşün derim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılValla fazla geçmişini düşünme kafayı yersin.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver geçmişini Şu an seninle bunun tadını çıkar
05 Yorumla
Soran+1 yılşu an 40 yaşında. Önceden geçmişi olduğunu biliyodum normal olarak fakat bu evlenip boşanmış birisi hayatına kaç kişi girer ki? dedim. Baktım anlattıkça anlatıyor. Artık öperken dahi midem bulanıyor 🤮
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın ve o yaşadıkları neden mideni bulandırıyor kıskanıyor musun midem mi bulanıyor
- +1 yıl
@GatoKitty seninde bu konuda çok yaran var sanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmis gecmiste kaldı
00 Yorumla
+1 yıluzak dur yürümez onunla git tedavi ol ne ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Adamın geçmişini neden kurcalıyorsun
05 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin kadinlarinkini kurcaladiği gini
- +1 yıl
O zaman bekaret sorilmamali
Gecmise değil sana su an nasıl olduğuna bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani unutmazsan mutlu olamazsın unutman lazım
00 Yorumla
+1 yılKendine uygun birini bul bu kadar basit.
00 YorumlaBence ayrıl çünkü sen kafaya takıyorsun geçmişi
00 YorumlaOndan sana hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılNasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Ayrılık en iyi seçenek
00 Yorumla
+1 yılYa ukursamamayi basar ya da ayril
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbunları bilerek sevgili olmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi trol valla yersen
00 Yorumlakıskanmana gerek yok
10 Yorumlakiskanma
00 Yorumla
+1 yılbana gel canım
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ondan
00 YorumlaKaç yaşındasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ayrilman
00 Yorumla