Kadınlar İlişki Anında Neler Hisseder? Neler Düşünür?
Bu soruyu hep kızlar erkeklere soruyor. Ben de kızlara sorayım dedim. Pozisyon değişikliği hissetme, düşünce değişikliği oluyordur belki.
Kadınlar İlişki Anında Neler Hisseder? Neler Düşünür?
Bu soruyu hep kızlar erkeklere soruyor. Ben de kızlara sorayım dedim. Pozisyon değişikliği hissetme, düşünce değişikliği oluyordur belki.
Kadından kadına değişir ama genel olarak kayganlık, basınç, hafifçe yanma, sürtünme ve benzeri hisler diye düşünüyorum. Özellikle de kadın için cinselliğin psikolojik yönü fazla. Eşiyle güvenilir bir ortamda, yatak odasına ilişkiye giren bir kadının hissettiğiyle evlenmeden ilişkiye girenin hissettiği aynı olmaz. Tabii ki de bunun kültürel altyapısı da önemlidir ama kadın cinselliğindeki psikolojik faktörlerin payını anlamak için ideal bir örnektir.
Ayrıca kadının ilk ilişkisi olup olmadığı da önemlidir. Defalarca kez ilişkiye girmiş bir kadınla ilk ilişkisini yaşayan kadının hissettikleri aynı değildir. İlk ilişkinin heyecanı, korkusu ve utangaçlık duygusu; kadının hissettiği üzerinde oldukça etkili olacaktır. Erkeğin tavrı, penis boyu, cinsel olarak kadını iyi uyarmış olması gibi etkenleri de hesaba katarsak kadın cinselliğinin çok bilinmeyenli bir denklem olduğu sonucuna kolaylıkla ulaşabiliriz.
Bu konuyla ilgili bir bence yazmıştım: Kadın Orgazmı Hakkında Neler Biliyoruz?
Evet ya biz zenciyle de yapsak aynı vajina sadece bazıları çok fazla dar ya da çok geniş oluyor bir de kayganlık, sulanma farkı ama vulva yani dış kısım 65'den fazla çeşit var.
Erkekler daha mekanik şekilde haz duyuyor. Erkeğin hazzı; ilişkinin kalitesine, partnerini sevmesine ya da benzeri şeylere dayalı olarak öyle pek fazla değişmez. Erkeğin standart bir zevki vardır ve üç aşağı beş yukarı her ilişkide aynısını alır. Ama kadının haz aralığı daha geniştir. Kadın başarısız bir ilişkisinde hemen hiç haz duymazken başarılı bir ilişkide erkeğin katbekat fazlası hazza sahip olabiliyor.
O anda bilinçli olarak bi şey düşünebiliyorsam ayrılık vakti yaklaşmış demektir ya. Yani bütün bilinç devreleri kapanıp zevke odaklanmamışsa bir insan, bir sorun var demektir.
Ne hissettiğimi anlatmak güç. Mutlu hissediyorum, dünyanın bütün mutluluğu bende toplanmış gibi. Güçlü hissediyorum, her şeyle başa çıkabilirmiş gibi... Böyle bi şeyler işte.
Hiç bir şey düşünmez, sadece o ana odaklanirlar.
Anın tadını çıkarır
Cevap
2Cevap
Güzel hissederler
Ya aslında çoğu şeyimiz aynı onlarla ama toplumsal empozeler farklılaştırıyor. Bir de açıkca söylemiyorlar çoğu şeyi. Mesela ilk mastı keşfettiklerinde bir şey girse içime ne iyi olur hissiyatı oluyormuş bilimsel dergilerde okumuştum yıllar önce. Bizimki gibi biz de sokmak istiyoruz.
Zevk almaya odaklanir yani anın tadını çıkarır... 😊👍
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?