- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok, unutulmuyor...
14 Yorumla- +1 yıl
Peki geri dönme isteği oluyor mu
- +1 yıl
Yıllar önceydi, sonra evlendim. Üstelik bahsettiğim, kısa süreli bir ilişkiydi. Şimdi evli değilim, 20 yıl sonra onunla tekrar karşılaşsam şansımı denerim.
- +1 yıl
Anladım o kadar akılda kalıcı oluyormuş demekki
- +1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılEğer birakip giden kadin ise unutmaz erkek ama birlikteliği erkek bitirmişse önemli değildir artik o uyum. Unutamayacak olsa zaten kaybetmek istemezdi yani
0106 Yorumla- +1 yıl
Bitiren oydu demekki hatırlamayacak 🥲
Halbuki yüzüme boşaldığında gözüme bulaştığı için ikimizin kahkaha atışını unutmuyorum ben çok keyifli anlardı 🥲 - +1 yıl
Maalesef ki öyle ama beni şuanda canevlrrimden birinden vurdun :( neyse güzel harekettir içe bosalmadan sonraki tabii
- +1 yıl
Ten uyumu olup da biraktiysa ustune üstlük sevmemiş olmaz ihtimalide yuksek
- +1 yıl
İçe boşalmayı çok istiyorum umarım ilerde onun zevkini yaşayacağım 😃
- +1 yıl
Diğer cevabını anlamadım ya
- +1 yıl
İçe boşalmayı en azindan prezervatif varken denemişsindir umarim :) benim favlar dan birisi eğer gogusler uygun büyüklükte ise aralarinda gidip gelirken bslmk :)
- +1 yıl
Ten uyumu iyi olduğu halde erkek birakiyorsa sevmemiş olma ihtimali de yuksek duygusal olarak yani
- +1 yıl
Hmm anladım sevmemişse yapabilecek bir şey yok ayrıyız zaten artık önüme bakmaliyim🥲
Onu da denedim güzel o da yani meme arasında git gel yapıp boşalma
- +1 yıl
Bu cümleye alışması zor bi cumle ama evet seven insan icin zaten ten uyumundan once karsisinda ki kadin deger verdigi birisi asik oldugu icin zaten sevişirken hayatinin en guzel sevismesini yaşadığını hisseder
- +1 yıl
Senin öyleydi galiba🥲
- +1 yıl
Ama bir el boğazdan tutup arasında git gel erkek acisindan efsane iyidir 😅
- +1 yıl
Benim oyle oldugunu dusunuyorum şayet bir kadini sevdiysem aşık olduysam en guzel seyleri onda yaşayacağımi dusunurum ben yatakta da hayatta da eğlenirken de her anlamda
- +1 yıl
İşte benim aklım almıyor beni mutlu etmek için herşeyi yapıyordu neden bu raddeye geldik kafam almıyor ya
- +1 yıl
Onu da yaşadık 🥲
- +1 yıl
Bir cok nedeni olabilir birlikteliginizin ne kadar sürdüğü nasil başladığı gibi seyler neden gittiğine dair bir kac ön görü sunabilir önemli olan nu detaylar
- +1 yıl
Anl da olduysa bi ice boşalma kalmis heralde :) sanirim ama kesinlikle elleri kelepceleyip doggy nin hazzı da bi baska olur
- +1 yıl
O zaman önceki sorularimdan kopyalayıp yapıştıracağım nasıl terkedildigimi.
Sevgilim beni her yerden engellemiş dün gece fotoğraf paylaşmıştım yegenimle şort giymişti yeğenim hakkında gelecekte bu kız a*gin olur dedi bende söyleme öyle şeyler hoşlanmıyorum dedim sonra o da banane dedi bende what dedim sonra o da tamam dedi sonra bende neyse sen uyu dedim ( çünkü yorgundu) sonra o da tamam iyi geceler dedi bende iyi geceler dedim ve bu 👍 ifadeyi koydu neyse işte bende bütün gün yazmadım ona çünkü haklı olduğumu düşünüyorum ve üzülmüştüm ondan bir adım bekledim sonra bu akşam saat 9 da ona yazacaktım nasılsın diye bir baktım her yerden sessiz sedasız engellemiş ne yanlış yaptım ben şu an çok üzgünüm ne hata ettim ben - +1 yıl
Tamam bu biraz uzun analiz edip yazcam bi dk uzun yazi gorunce beynim dönüyor benim sjjxjs
- +1 yıl
Birlikteliginiz ne kadar sürmüştü ne kadardır sevgiliydiniz
- +1 yıl
Hatta şöyle söyledim dedimki bunu düşünmüş olman bile beni çok acayip kötü hissettirdi işte ondan sonra tamam demişti
- +1 yıl
2 aydır sevgiliyiz
- +1 yıl
Gerçi sevgiliydik demeliydim çünkü gitti 🥲
- +1 yıl
Bunu ozlden konuşsak sorun olur mu senin için?
- +1 yıl
Özelden kimseyle konuşmayı pek sevmiyorum heleki böyle bir donemimde ağır geliyor
- +1 yıl
Haklısın sanırım duyguların var ona karsi hala bundan dolayi belki konuşmak istemiyorsun eğer boyleyse neyi kaybettiginin farkinda değil giden kişi yatak da yasananlar disinda arkadaşca dertlesiriz biraz özel olan seyleri diye dusunmustum ama sorun değil peki :)
- +1 yıl
Gerçekten öyle mi düşünüyorsun benim kıymetimi bilmedi sonradan anlayacak
- +1 yıl
Kuzenin hakkinda söylediği şey kısa süredir sevgili olmanız basit bir şeyden birakip gitmesi ben biraz gerçekçi konuşuyorum umarim agir gelmez ama sevmediğini sapkın birisi olduğunu gosterir eminim ki sende kuzenin hakkinda boyle birsey söyleyen birisiyle devam etmen zor olurdu aklinda surekli bir soru işareti olurdu
- +1 yıl
Evet eger bu sebepten dolayi biriyle ozelde konusman seni kotu hissettirecek birsey ise bu bağlılık cok iyi birsey hatta kıskandim diyebilirim bu durumu :) bu zamanda millet sevgilisi varken baskalariyla herseyi rahat rahat konusurken senin bu dusuncede olman kiymetli birisi oldugunu gosterenseylerden biri
- +1 yıl
Doğru haklısın hiç bir zaman bahtım iyi olmadı hep cinsellik için benimle sevgili oldular ilişkilere soğudum kalbim taşlasti artık o derece.
Ağzıma yakistirmadigim ama duyduğum bir laf vardi g*tü güzel olanın yüzü gulmezmjs işte benimki de o hesap🥲 - +1 yıl
Ama bunun sana zarari var cunku dedigim gibi gozu baska birinde de olabilecek birisi nasil sana direkt kuzenin ile ilgili birsey söyleyebilir ki yoluna devam etmelisin belki bir sure boyle kalmak iyi gelebilir ama surekli böyle olursa gittikce depresif ve icine kapanık birisi olursun ve hep kendini suçlamana sebep olacak seyler acaba ben mi bir konuda yetersizdim gibi seyler
- +1 yıl
Umarım bir gün gerçekten kıymetim anlaşılır o zaman ama uzun bir süre kimseyi hayatımda istemiyorum o kadar yoruldum ki 🥲
- +1 yıl
Yigenim 15 yaşında daha ve onun bir şort giydiğini görüp direkt aklına böyle bir şey gelmesi her şeyi geçtim bacaklarına bakmış olması beni çok çok rahatsız etti
- +1 yıl
O laf dogru maalesef ki bende sogudum ilişkiden çok fazlasiyla ama artik saldim canım nasil isterse ne yapmak isterse onu yapiyorum en azindan üzülmüyorun ama neyseki kendime şunu söyleyebiliyorum ve bu konuda icim cok cokk rahat hic bir kadini cinsellik icin duyguları ile oynamadim gitmek isteyen gitti
- +1 yıl
Ne güzel keşke tüm erkekler senin gibi düşünse o zaman dünya bambaşka bir yer olurdu ah ah derin bir iç çektim şu an
- +1 yıl
Senin yasin dogrumu yaziyor bilmiyorum muhtemelen onun yaşı da sana yakindir ayni olmasa bile ve 15 yasinda yigenim diyorsun ona boyle bir şey söylemesi çok igrenc bisey yani 15 yasinda yigenin ne biliyim emin ol sana bunu söylüyorsa bilmedigin neler olurdu hep bu soru işaretleri olurdu aklinda
- +1 yıl
Şuna da emin ol benim gibi düşünen erkek de çok ama bir zihniyet var erkekler arasinda 2 tane kız olacak hayatinda biri yatmak biri evlenmek için diye boyle dusunenlerin sayisi daha çok
- +1 yıl
Ben 20 yaşımdayım.
Gerçekten haklısın şu an çok daha kötü hissediyorum haklısin çünkü - +1 yıl
Yatmak için olan benim galiba.
şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Hayatıma kimseyi alamayacağım bir daha galiba o kadar igreniyorum ilişkilerden bir o kadar da korkuyorum.
Hayat çok zor - +1 yıl
Kesinlikle kotu hissetmeni istemiyorum belki biraz rahatlarsin sende diye sohbet etmeye calistim ama gerçekleri söyleyen birisiyim ortada olan seylere gore bazen biraz derecesini ayarlayamiyorum ama pembe yalanlar soylemekde bana gore degil
- +1 yıl
Maalesef bu zihniyet erkek olmamdan utanmama sebep olacak birsey ne biliyim her kız birinin kızı birinin kardeşi ablası ne biliyim nasil bir kac kez yatiyim sonra ayrilirim diyerek insanlari duyguları ile oynayacak kadar vicdansiz olabiliyor insanlar anlamiyorum bağzı kadinlar icinde gecerli bu
- +1 yıl
Üzdüyse söylediğim seyler özür dilerim amacim bu değildi
- +1 yıl
Saf duygularımla yaklaşıyorum insanlara temiz duygularla ve tuzaga düşüyorum bu yüzden igreniyorum ve korkuyorum işte
- +1 yıl
Hayır senlik bir şey değil gerçeklerin farkına vardıkca üzüldüm
- +1 yıl
Bende o duygulardan cok muzdaripim bir kız bana çok safsin seni çok üzerler demişti ayrılırken 😂
- +1 yıl
Ama bunun farkina varmazsan dedigim gibi gittikce icine kapanir depresifleşirsin ve en kotusude kendinde hata aramaya başlarsin
- +1 yıl
Ya bir şey diyeceğim yeni farkettim şu an çok utanıyorum senin yorumun altına yazacakken güncellemeye yazmisim anal konusunu of
- +1 yıl
Hiii bak dedim ama boyle zor oluyor sohbet etmesi değiştirmiyormusun guncelleyip?
- +1 yıl
Bu bile mesela bir ornek olabilir seven bir erkek zevki icin sevdigi kadinin caninin yanmasını goze almaz zevki icin birak hic bir sebepten dolayı istemez bunu da senin hazir olmani bekler bunun icin de zorlamaz
- +1 yıl
Ben mesela hic denemedim oyle birsey yani denedim de bunu aciklayamayacagim benden dolayi olmasi zor oldugu icin diyelim hic zorlamamistim da kimseyi insan sevdigine cidden kıyamaz be 😅
- +1 yıl
Belki biraz icin rahatlar diye birseyler soylemek istemistim eger uzulmene sebep olduysam gercekten ozur dilerim hic bir kadinin en azindan benim tarafımdan üzülmesine sebep olmak istemem
- +1 yıl
Her acıdıginda operdi biraz daha denerdi sonra ben ağlayacak gibi olurdum tamam yapmayacağım artık deyip sarılıp operdi sonraki sevismemizde yine isterdi
- +1 yıl
Yalan söyleyemeyeceğim şu an çok üzgünüm hatta gözlerim dolmuş vaziyette ne zaman gerçekten sevilip mutlu olacağım
- +1 yıl
Ne yapsak bilemedim üzgünüm ama boyle birilerinden birsey bekleyince insan daha cok kırılıyor aklimda hep su var kız seni sevmiş senden ilgi bekliyor mutlu olmak istiyor belki sana güvenmiş neden uzuyorsun
- +1 yıl
Artık insanlardan beklentim sıfıra inmiş durumda
- +1 yıl
Öyle olmalı benim öyle şu yaşadığın terk edilme durumunu bende yaşadım benzer şekilde birkac farklılıklar vardi benim saflık iyi niyetliligimden anlamadigim sonrasinda kendimi ayni senin gibi dışlamıştim insanlardan çok içime kapanmiştim çok fazlasiyla zarar verdi bu bana elimden giden şeyler oldu icime kapandigim ve hicbirsey yapmak istemedigim için
- +1 yıl
Benimkide iyi niyetliligimdendi
- +1 yıl
şu an da hiç olmadığım kadar kariyerime eğitimime odakliyim başka hiçbir şey yapmak istemiyorum bundan başka hayalde yok
- +1 yıl
Her insan kurar bi sevgili hayali bi ilerde evlilik hayali karsilikli birbiriyle mutlu olacagi bir kisinin hayalini ama insanlari tanidikca bu hayallerde uzaklaşıyor git gide
- +1 yıl
Aynen öyle işte bende şu an bu kafadayim
- +1 yıl
Kesinlikle oyle ol kariyerin senin ayaklarının uzerinde durmani sağlayacak olan şey hic bir erkege de kolay kolay asla güvenme benim kariyerim kadar önem verdigim birseyi artik umursamama sebep olmustu bu kendimi herseyden uzaklaştırmak istemem depresifligi
- +1 yıl
Ah ah benimde öyle çok etkilediler beni başarısız olmama sebep oldu eski sevgililerim çünkü salmistim ama şu an sadece daha ne kadar iyi olabilirim onun peşindeyim
- +1 yıl
Bilmiyorum hayatta cinsellikten daha önemli seyler var iliski acisindan umarim herkes bunun farkina varır hic birseyler hissetmediğim birisi ile bi birlikteligim olmadi bu zamana kadar ama o kadar aştım ki kendimi artik bu bile onemli degil benim icin diyorum
- +1 yıl
Çok haklısın gerçekten
- +1 yıl
Dediğim gibi daha iyi olmak istiyorsan öncelikle boyle olmasının daha dogru oldugunu kabullendirmen gerek kendine her ne kadar sevmiş olsan da bende sevdim zamaninda o yuzden bunun zor birsey oldugunu biliyorum ama oyle yapmalisin seni eğlendiren oyalanacagin seyler varsa bunlara daha cok agirlik ver
- +1 yıl
Bayadır biriyle bu kadar uzun sure sohbet etmemistim sanirim
- +1 yıl
Bende bir hafta oldu sanırım.
Ve haklısın artık böyle yaşamanın tam vakti hayat kısa ve ben sadece uzulmekle uğraşıyorum - +1 yıl
Söylediğin som cumle tum olayi özetliyor :) hayat gercekten kısa üzülmeye vakit ayrılmayacak kadar özelliklede birisinin sebep olmasıyla üzülerek geçirdiğin zamani asla geri getiremezsin bu kadar degerli birseyi hayatina bak eglenmene bak seni mutlu edecek seyler yapmaya caninin istediği gibi yaşamayaa
- +1 yıl
Kesinlikle öyle haklısın. Teşekkür ederim iyi geldi gerçekten gerçekleri görmemi daha da kolaylaştirman daha hızlı farkettirmen gerçekten iyi hissediyorum şu an ve kendime daha çok değer veriyorum şimdi.
Kafanızı sisirdigim içinde özür dilerim.
- +1 yıl
Olur mu oyle şey bugun aynı şeyi de ben soylemistim 😀 keyif aldim sohbet etmekten senin ile biraz da dertleşmek gibi oldu bana da iyi geliyor konuşmak istediğinde de yazabilirsin sohbetin hoşuma gitti
- +1 yıl
Genceciksin daha neler karsina cikacak kim bilirr kendini bir kisi icin yıpratma ozelde konusmak istememe sebebini soylemen cinsel yönden nasil birisi oldugun biraz sohbetimizden nasil birisi oldugun illaki anlaşılabiliyor cogu erkegin isteyebileceği birisin buna emin olabilirsin karakter yapin olarak da söylüyorum bunu
- +1 yıl
Evet bende keyif aldım dertleşmek iyi geldi yakınim diye düşündüğüm arkadaşımla bile bu kadar dertlesmemistim hep sahte bir insan olduğunu düşünüyordum şimdi daha da eminim ne zaman konuşmak istesem sevgilisiyle konustugunu söylüyordu bütün gün sevgili ile konuşmakta ne biliyim benim ilk iliskimde yaşadığım canım yaşıyor şu an hep sevgilisini memnun etme peşinde ve uzulecegini düşünüyorum neyse ozetle gerçekten iyi geldi dertleşme teşekkür ederim
- +1 yıl
Bazen hic tanimadigin birisiyle daha guzel sohbet edebiliyorsun bu bir gercek sanirim bende teşekkür ederim zaman ayirdiğin için
- +1 yıl
Evet doğru gerçekten erkeklerin istediği bir kızım ama gerçek sevgilerini hiç tanımadığım için hiç kimseye güvenemiyorum işte garip gelebilir ama sevgiliyken bile sevip sevmediklerine tam emin olmazdım
- +1 yıl
Galiba bu doğru gerçekten tanımadığın insan seni dinliyor
- +1 yıl
Birkaç yöntem var aslinda sevip sevmediğini anlaman icin biraz detaylara cok dikkat etmek gerek kadin beyni daha yatkın buna bence :)
- +1 yıl
Ne gibi detaylar mesela
- +1 yıl
Zor şeyler mesela ilişkinin başlarinda seni karakterini neyi sevip neyi sevmediğini neyin seni mutlu ettiğini mesela en basitinden en sevdiğin cicegin bile ne olduğunu öğrenmeden konu bir sekilde cinsellige bağlamak istiyorsa hemen hemeen uzaklaş:)
- +1 yıl
İlerleyen zamanlarda cinsellik olduktan sonra senle vakit geçirmekten cok ne zaman sevisecegiz e geliyorsa konu yine sevgiden şüphe edilmeli
- +1 yıl
Hmm yok şu an içim rahatladı çünkü gerçekten baya önem veriyordu içtiğim kolanın markasına bile önem verirdi küçük detaylara önem verirdi sağlığım ile ilgili seyleride bilirdi mesela baharatlı şeyler tuketmedigimi hoc unutmazd mide şikayetimden dolayı
- +1 yıl
Şu konudan rahatsız olmaya başlamıştım sinemaya gidelim diyordum ama o güzel filmler olmadığını söyleyip ilk kez bir kız arkadasiyla sinemaya gideceği için güzel bir film olmasını istediğini söylerdi. Ben de tamam öyleyse başka bir şey yapalım desemde konu dönüp dolaşıp evde bulusmaya gelirdi
- +1 yıl
Mesela bunun gibi rahatsiz olmaya baslamis olman bir detayı yakalamış oldugun anlamina geliyor hemen bir dakika ya diyip bi durup dusunMen her zaman faydalı olur
- +1 yıl
Bu gece çok büyük aydınlamalar oldu bende sayende
- +1 yıl
Dogru kisiyi bulunca insan anlar bence ya hani icin gercekten rahat eder baskasiyla konusuyormu beni kullanıyor mu gibi dusunceler gelmez aklina bu rahatlığı verir sana eger aşktan gozun dönmezse gorebilirsin bunlari hissettirir herseyle
- +1 yıl
Çok derin duygular yaşayabileceğimi düşünmüyorum artık.
Mantık evliliği en iyisi yani iliski yapmadan direkt mantık evliliği en iyisi - +1 yıl
Yardımcı olabildiğim birsey olması beni gercekten mutlu eder bende kadinlar hakkinda veya bir kadin fikri almam gerektiginde mutlaka sana danışırım :)
- +1 yıl
İnan o kadar cok zor seyler yasadim ki ben evlilige dahil sogumama sebep oldu hep bu guven meselesinden
- +1 yıl
Tabikide bir sorun olursa bana sorabilirsin.🙂
Tekrardan teşekkürler.
Yavaştan telefonu birakmaliyim şarjım bitiyor maalesef - +1 yıl
Mantık evliliği en güzeli ama tabii :)
- +1 yıl
Bende soğudum da ilerde evlenmek istersem diye söyledim aslında 😄
- +1 yıl
Evet bencede
- +1 yıl
Bende teşekkur ederim tekrardan memnun oldum seninle sohbet ettigim icin diyeyim tanismadik ama 😀 benim sarj da can cekişiyor
- +1 yıl
Hahah hayat devam ediyor ne getireceği belli olmaz hep sürprizler ile dolu
- +1 yıl
Bende memnun oldum ve teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Evet sürpriz uzun zamandır sevmiyorum 😅 çünkü olumsuz tarafları daha çok oluyor 😉
- +1 yıl
Yanlış emoji attım ya bunu atacaktım 😅
- +1 yıl
İyi geceler tatlı ruyalar dilerim umarim cok guzel bir sabaha uyanirsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim sana da iyi geceler tatlı rüyalar umarım hayat daha güzel olur senin için
- +1 yıl
Hshsh tamam goz kirpmayi birseye yorumlamiyorum o halde 😂
- +1 yıl
Evet gerçekten yanlış oldu😂
- +1 yıl
Elimden gelenin fazlasini yapmaya calisiyorum guzel seyler olmasi icin hayat senin gibi iyi niyetli insanlari karsima çıkarttığında da minik sürprizler oluyor bu da benim icin
- +1 yıl
Teşekkür ederim gerçekten çok mahçup oluyorum
- +1 yıl
Rica ederim icimden geldiği gibi konusuyorum bak yabanci biriyle konuşmanın bir avantajı da bu aslindan ve bana hissettirdigini soyledim sadece
- +1 yıl
O zaman umarım hep iyi hissedersin.🙂
Tekrar teşekkürler.
Neyse hadi telefon kapanacak iyi geceler diliyorum.😄 - +1 yıl
Umarım ayni dileği bende senin için diliyorum :) iyi geceler belki yine bir yorumda bulusuruz hahahs
- +1 yıl
Aynen öyle 😄
- +1 yıl
Kız hadi tamam uyu ben gidiyorum gözlerim kapandi yemin ediyorum😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ten uyumu konusu insanların beceriksizliğinin bir ürünüdür. ten uyumu diye bir şey yoktur. beceriksilklerini ten uyumu yoktu diye savaklarlar bahane uydururlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar alamaz değil mi bakın işte defalarca çok saçma olduğunu acı çektiğim birşeyle nasıl zevk alacağım dedim ona ama hayır yanlış biliyorsun deyip ikna etti
1 ayBence ayrılıktan sonra öfkesi geçince kesinlikle aklına gelir
00 Yorumlaçok zor degıl korkacak bısey yok nıye korkuyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziği güzel bir kızın yerini hiç bir şey dolduramaz ten uyumu bu
02 Yorumla- +1 yıl
Onun hayalindeki fizikti benimki hatta derdi ki sen tüm erkeklerin hayalindeki kızsın benimle olduğu için mutlu olduğunu gösterirdi.
Buna rağmen unutur mu sizce
Cevap sahibi+1 yılSözler fiziğinin şahaneliğini yansıtacağı gibi aslında en önemli olanı bedenine verilecek zevkler daha çok önem taşır
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumu dediğin yatakta iyi gibisen kadın mi 🤔
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıyamam sana ya yazıl
- +1 yıl
Anlamadım neden bana yazık oluyor ayrıca iki saattir ilk yorumunuzu okuyorum hiç bir şey anlamadım ikinci yorumunuzda ne alaka onu da anlamadım neden bana yazık
Cevap sahibi+1 yılAnal basaramamak falan
Unutulmak ne biliyim Acınası haldesin Gibi- +1 yıl
Acimani kendine sakla terbiyesiz
Gizli Üye(25-29)+1 yıldiğer faktörler de önemlidir İlişkideki saygı, güven, anlayış ve uyum gibi faktörler de önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Bunların hepsi olmasına rağmen terk etmesi 🥲
Tavsiye ediyorum önceki sorularimdan bakar mısın terk etme sebebine ne kadar saçma diyeceksin🥲
+1 yılhayattaaa..
yaramıza
tuzz bastın..03 Yorumla- +1 yıl
asla
- +1 yıl
Efendim ne asla
- +1 yıl
unutmayı dedim - asla..
güncel için ayrıca
büyük tbrk..
- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılUnutmazlar sonuçta erkolar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zannetmem unutmaz her insan arar bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasını bulursa unutur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Anılar olanca canlanır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılUnutur başkasıyla yapar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılUnutur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olabiir
00 YorumlaZor unuturuz
00 Yorumla
+1 yılunutulmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyumu ne
03 Yorumla- +1 yıl
Cinsel uyum beraber alev alev oluşumuz
Cevap sahibi+1 yılOv süper unutulmas
- +1 yıl
Gerçekten mi
+1 yılAslaaa
012 Yorumla- +1 yıl
Ne asla unutmaz mi diyorsun yani
- +1 yıl
Unutmaz
- +1 yıl
5 gün sonra cevap vermek😅
- +1 yıl
Kusura bakmayın uygulamayı silmiştim dayanamadım tekrar yükledim 😊😂😂
- +1 yıl
Yok estağfurullah sorun değil 😂
bir şey sorabilir miyim? - +1 yıl
Buyrun
- +1 yıl
Biten ilişkimle ilgili
- +1 yıl
Tabii ilişki uzmanı değilim ama sorun bakalım
- +1 yıl
Sizinki yine bitmiş benimki hiç başlamadı ki aylardır
- +1 yıl
Ben Önceki sorularimdan kopyala yapıştır yapacağım.
Sevgilim beni her yerden engellemiş dün gece fotoğraf paylaşmıştım yegenimle şort giymişti yeğenim hakkında gelecekte bu kız a*gin olur dedi bende söyleme öyle şeyler hoşlanmıyorum dedim sonra o da banane dedi bende what dedim sonra o da tamam dedi sonra bende neyse sen uyu dedim ( çünkü yorgundu) sonra o da tamam iyi geceler dedi bende iyi geceler dedim ve bu 👍 ifadeyi koydu neyse işte bende bütün gün yazmadım ona çünkü haklı olduğumu düşünüyorum ve üzülmüştüm ondan bir adım bekledim sonra bu akşam saat 9 da ona yazacaktım nasılsın diye bir baktım her yerden sessiz sedasız engellemiş ne yanlış yaptım ben şu an çok üzgünüm ne hata ettim ben.
Geri döner mi bu saçma sebebten terkettikten sonra.
Özlüyorum aynı zamanda ona çok öfkeliyim çok karmaşık duygular icerisindeyim ve nasıl kurtulacam bilmiyorum.
Bir sürü soru sordum kusuruma bakmayın 🥲 - +1 yıl
İşler vahim beni aşar
- +1 yıl
Anladım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım