Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır vermez ama günümüzde kadın da erkek de zaten cinsellik için sevgili oluyor ya da evleniyor hatta cinsel ilişki olmadan ilişki olur mu diyor sorduklarında da kadın erkek fark etmez hepsi olmaz der. maalesef saf sevgi ve aşk kalmadı artık. herkes çıkarı olduğu için birlikteler
Yani cinsellik ayrı bir konudur flört etmek ayrı bir konudur aynı evlilik öncesi nişanlılık gibi flört etmekte bir ilişki öncesi kişilerin birbirini tanıması karakteri huyu suyu, Bir ilişkiyi götürüp götüremeyecekleri yönünde karar vermesi demektir yani flört ediyor olmak cinsel anlamda birbirine hemen arzulamak böyle isteklere girmek demek değildir.
Flört ediyoruz diye sınırları ortadan kaldırmıyoruz.. Herkes durması gerektiği yeri bilmeli..
Kesinlikle ✌️
Teşekkür ettim..
Tabi ki hayır herkes haddini bilecek..
🌺💃teşekkür ederim lotus
Rica ederim canım 🌸
Cevap
22Cevap
Ben bu flört mlört olaylarından çok anlamam. Tanışma sevgililik ve evlilik dönemleri olur. Hepsinin de yeri ve yaşanılacak mevzuları ayrıdır. Tanıma sürecinde kişiler birbirini tanır. Sevgililik döneminde duygular paylaşılır ve duygu yoğunluğu yaşanır. En son evlilik döneminde de duygular devam eder ve cinsellikte o zaman olur. Evlilikte yaşanılması gerekenler evliliğe bırakılır.
Hayır veremez flört tanışma aşaması böyle bir şey düşünen sadece seks için o kişiyle beraber aşk yaşamak istiyordur
Ama aşk dediğimiz olay seks değil
Bu bir zorunluluk değil ki kendiliğinden olan bir şey çoğu kez.
İstemsiz olarak ortaya çıkıyor.
Her zaman derim.
İlk öpüşme bunu var ediyor.
Hiç sanmıyorum. O ilk aşamalar en tatlı en romantik zamanlardır.
Bodoslama cinselliğe dalınmaz.
Tanışıldiysa verir. Tanışılmadıysa vermez. Tanımadığı birine o amaçla yaklaşan kertenkeledir zaten. Cinsini belli eder diye düşünüyorum
Hiç bir olay hiç bir kimseye hiç bir hakkı vermez, her şey vakti zamanı gelince gerçekleşir 🙏🍀🦋☕
Sevgililikte bile bi sınır var iken flört iken cinsellik mi 🙄 flört olayı zaten başlı başına saçmalık.
Flörtle cinsel yaklaşım olur mu onu bilmek lazım.. 😀
Valla ben niyetimi belli eder, ona göre davranırım.
Hayır vermez. Fakat kadınlara cincel obje gibi bakılması çok itici.
Erkekler her türlü yürür kadını bilemem. Flört ne ya? Direkt sevgili modunda başlamak lazım.
Başlangıçtaysan olmaz ama aradan biraz zaman geçtiyse olabilir yani
Flört dönemi için erken bence ancak sevgili olduktan sonra o hakkı verir
Yeterli olgunluğa erişmiş kişiler için anlaşma önemli karşılıklı olarak.
Hayır vermez.
Hakkı vermese de isteği verir.
Flörtü geçtim , sevgili olsa dahi vermez
Evet o iş için evleniriz
Belli bir zaman sonra verir
Bu kişiden kişiye değişir
Hayirr
Bence verir
İlk adım sayılır
vermez herhalde.
Hayır vermez.
Davranışlara bağlı